Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

«Από το Εγώ στο Εμείς! Γιορτή Εθελοντισμού».



Μια ευκαιρία γνωριμίας με τον Εθελοντισμό θα έχουν όλοι όσοι λάβουν μέρος στην εκδήλωση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 και ώρες 10.30 π.μ. 13.00 μ.μ στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Συνάντηση Γκουντενούδη με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Παιονίας με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 . Συζήτησαν το θέμα των προσωρινά φιλοξενούμενων αλλοδαπών στο Μεθοριακό Σταθμό της Ειδομένης καθώς και το θέμα των ελλείψεων που θα πρέπει άμεσα να καλυφθούν για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των μεταναστών. Στη συνάντηση παρούσα ήταν η Πρόεδρος της Ένωσης Τσελέκη Γεωργία και ο Γενικός Γραμματέας Ηλίας Παπαγεωργίου.

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις – Τρεις νεκροί στρατιώτες σε πεδίο βολής στο Βόλο από έκρηξη ελαττωματικού βλήματος όλμου

- Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά την έκρηξη σε πεδίο βολής στο Βόλο
- Δυο επαγγελματίες οπλίτες και ένας στρατιώτης νεκροί
- Σε αστοχία υλικού οφείλεται η φονική έκρηξη
- Η τραγωδία συνέβη κατά τη διάρκεια άσκησης του 505 τάγματος πεζοναυτών
- Ένας αξιωματικός τραυματίας, χειρουργείται στο νοσοκομείο Βόλου

Έναρξη βιωματικού εργαστηρίου για παιδιά 4-5 χρονών με τίτλο «Νιώθω, νοιάζομαι, γελώ… στη ζωή μου προχωρώ» το Νοέμβριο στο Κιλκίς



Το Κέντρο Πρόληψης Των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” πρόκειται να υλοποιήσει βιωματικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 4 - 5 χρονών (προνήπια και νήπια) με τίτλο Νιώθω, νοιάζομαι, γελώ… στη ζωή μου προχωρώ.

Δύο φορές στο βάθρο των νικητών και φέτος ο Χαμουρούδης

Με σταθερή προσήλωση στις επιτυχίες αλλά και τον πλέον επιτυχημένο τρόπο ολοκλήρωσε και για φέτος την αγωνιστική του χρονιά ο διεθνής βετεράνος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης, ο οποίος συμμετείχε στο πρόσφατο Βαλκανικό πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών στίβου που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας το Βουκουρέστι και συγκεκριμένα στο στο στάδιο ¨Γιολάντα Μπάλας¨ από τις 19-21 Σεπτεμβρίου.

Παραχώρηση έκτασης 10 στρεμμάτων από το στρατόπεδο Καμπάνη για τις ανάγκες της κατασκευής της περιφερειακής οδού, περιμετρικά του λόφου του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Το Γενικό Επιτελείο Στρατού με την από 4 Οκτωβρίου 2014 γνωμάτευσή του συναινεί στην ικανοποίηση του αιτήματος του Δήμου Κιλκίς για την παραχώρηση έκτασης 10 στρεμμάτων από το στρατόπεδο Καμπάνη για τις ανάγκες της κατασκευής της περιφερειακής οδού, περιμετρικά του λόφου του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν τρία άτομα στη Θεσσαλονίκη, με 8500 λαθραία πακέτα τσιγάρα

Στη σύλληψη τριών ατόμων που δραστηριοποιούνταν στην πώληση λαθραίων τσιγάρων, προέβησαν χθες (06.10.2014) το πρωί στη Θεσσαλονίκη, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, στο πλαίσιο της καταπολέμησης του παρεμπορίου λαθραίων τσιγάρων.

Στον 3ο Εορδαικό ημιμαραθώνιο της Πτολεμαΐδας συμμετείχε ο Κυριάκος Αβράμογλου

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το πρωί της περασμένης Κυριακής στην Πτολεμαΐδα, ο 3ος Εορδαικός ημιμαραθώνιος δρόμος και ο αγώνας δρόμου 8 χλμ «ΓΚΕΚΑΣ ΤΡΥΦΩΝ»

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Κυβέρνηση Βορίδη!- Απών ο Σαμαράς, κομπάρσος ο Βενιζέλος (εισήγηση στη Βουλή για την πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης)·Προϋπολογισμός 2015-«Φοροελαφρύνσεις» με 1,7 δις περισσότερους φόρους!·Αποκαλυπτική Έκθεση της Κομισιόν- Χάθηκαν 630.000 θέσεις εργασίας και 200.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Πόσα θα πάρουν Ένοπλές Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, δικαστές-Ενώσεις: «Δώστε μας ό,τι ακριβώς προβλέπει η απόφαση του ΣτΕ» ·Βραχυκύκλωμα- Η τρόικα λέει «όχι» στη ρύθμιση – πακέτο για τα ληξιπρόθεσμα·Παρασκευή μεσάνυχτα η ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης