Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

"Οι εργαζόμενοι είναι το Νοσοκομείο - Εμείς όλοι είμαστε το Νοσοκομείο"

Ανακοίνωση Ενωτικής Πρωτοβουλίας Υγειονομικών Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Θεωρούμε ότι όλες οι επιθέσεις το τελευταίο διάστημα προς το Νοσοκομείο Κιλκίς αποσκοπούν στην δυσφήμηση του, στην απαξίωση των εργαζομένων που προσπαθούν να προσφέρουν υπηρεσίες Υγείας στους πολίτες, στην αήθης παραπληροφόρηση των πολιτών, γιατί δεν αντέχουν πλέον να βλέπουν ένα Νοσοκομείο που όταν βρέθηκε στη δίνη του προσφυγικού στάθηκε όρθιο και σταδιακά να προοδεύει κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες με την υποστήριξη των εργαζομένων. 

Τα αποτελέσματα των εκλογών του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς


Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, οι εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς για την ανάδειξη Προέδρου και Μελών που θα απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. την περίοδο
2018-2021.

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, για το χρονικό διάστημα από 27 Νοεμβρίου έως και 2 Δεκεμβρίου 2017, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Τι είναι υπερσυμψηφισμός στην προπονητική διαδικασία


Του Κώστα Πουντζουκίδη*
Υπερσυμψηφισμός λοιπόν είναι η διαδικασία της αναπλήρωσης των ενεργειακών αποθεμάτων του οργανισμού, πάνω από το αρχικό τους επίπεδο και ονομάζεται αυτή η διαδικασία, ομοιοστασία. Προϋπόθεση πάντα αυτής της διαδικασίας είναι να προηγηθεί μια προπονητική επιβάρυνση (δηλαδή μια προπόνηση).

Με νίκη συνέχισε και η ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Το απόλυτο νικών συνεχίστηκε για τον Αλέξανδρο και για το πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣΚιλκίς, νικώντας τον Άγιο Χαράλαμπο στο Δημοτικό Στάδιο με 5-0.

Video - Οι δικηγόροι του Κιλκίς ψήφισαν



Έγιναν οι εκλογές για νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς για την τετραετία 2018-2021, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 στα γραφεία του συλλόγου.

Εύζωνοι Κιλκίς: Δύο Ινδοί μετέφεραν παράνομα έναν Πακιστανό

Συνελήφθησαν σήμερα (26-11-2017) τα ξημερώματα στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Νέα νίκη για τις Ελπίδες του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με σκορ 4-1 επικράτησε η Β ομάδα της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς, Ελπίδες, επί της αξιόμαχης ομάδος των Λύκων Αναβρυτού σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο αφού οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Ελπίδων πέτυχαν 4 πανέμορφα γκολ το ένα καλύτερο από το άλλο και σε συνδυασμούς αλλά και σε εκτελέσεις. 

Όγκοι του φάρυγγα

Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Ο φάρυγγας είναι κυρίως όργανο της πεπτικής οδού. Συμμετέχει ωστόσο και στις λειτουργίες της αναπνοής και της ομιλίας. Επίσης διαθέτει προστατευτική και αμυντική λειτουργία. Είναι ένας μυϊκός σωλήνας. Το πρόσθιο τοίχωμά του είναι ανοικτό και βρίσκεται σε επικοινωνία με την κοιλότητα της μύτης, του στόματος και το λάρυγγα.

Με νίκη συνέχισε το Παιδικό του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με το φτωχό 1-0 επικράτησε η παιδική ομάδα της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς επί των Ελπίδων Χαλάστρας με γκολ του Σπασόπουλου όταν αυτός έκανε σουτ από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και αναπαύθηκε στα αντίπαλα δίχτυα. 

Χατζησάββας: Τι θα ισχύσει για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στο νομό Κιλκίς;

Ερώτηση προς τα αρμόδια υπουργεία του βουλευτή Κιλκίς Χ. Χατζησάββα σχετικά με την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στο Κιλκίς για την επερχόμενη χειμερινή περίοδο 2017-2018» 
"Οι κάτοικοι του Κιλκίς υποχρεώνονται και αυτοί, όπως και ο υπόλοιπος ελληνικός λαός στην Μακεδονία, λόγω των χειμερινών χαμηλών θερμοκρασιών να βασίζονται για την θέρμανση τους, ως επί το πλείστον στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Λεύκανση δοντιών - Τι πρέπει να γνωρίζετε


Γράφει ο Dr. Θωμάς Μακρυνιώτης*
Τα τελευταία χρόνια, με το διαδίκτυο και την τηλεόραση να μπαίνουν όλο και περισσότερο στην ζωή μας, περισσότεροι άνθρωποι επιδιώκουν την ιδανική ομορφιά. Αναπόσπαστο μέρος της είναι και ένα τέλειο, λευκό, λαμπερό χαμόγελο. 

Τι είπε ο Παύλος Τονικίδης στην επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού "Επιμελητήριο Κιλκίς- Πρωταγωνιστής"


Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου έγινε η συνάντηση – παρουσίαση του συνδυασμού "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ-ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ" του Υποψήφιου Προέδρου Παύλου Τονικίδη.