Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Παιονία: Εκδήλωση ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού


Δελτίο τύπου Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ 
Ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με τον Σύλλογο καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας "Αγ. Ευγένιος ο Τραπεζούντιος"διοργάνωσε το Σάββατο 29 Οκτωβρίου εκδήλωση στα πλαίσια της ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Τατίδης: "Με προβληματίζει η στάση του δημάρχου Κιλκίς"

Υπογράφει
ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
νομού Κιλκίς
"Έντονη η αντίδραση του Δημάρχου μας κ. Σισμανίδη για την ανανέωση των συμβάσεων των συμβασιούχων που εργάζονται στον Δήμο Κιλκίς, με προβλημάτισε η στάση του αλλά την θεώρησα φυσιολογική, με την λογική πως δεν επιβάλλει η κάθε κυβέρνηση πως θα διοικηθεί ο δήμος αφού υπάρχει Δήμαρχος.

Από τον George Devine Treloar μέχρι το αλεύρι των Αυστραλών. Οι Φιλέλληνες που έσωσαν τους προγόνους μας πρόσφυγες του 1922

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Η Γενοκτονία των Ελλήνων, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 1.000.000 περίπου Έλληνες από τον πληθυσμό των 2.700.000 και πλέον (στοιχεία 1914), είναι από τα πρωτοφανή εγκλήματα στην ανθρώπινη ιστορία. Ύστερα από αιώνες, ένα σημαντικότατο κομμάτι του Ελληνικού έθνους εκριζώθηκε και κατέφυγε στην Ελλάδα, και σε άλλες χώρες. 

Η παράσταση" Σαρλό, ο άστεγος Δανδής" στη Θεσσαλονίκη

«ΣΑΡΛΟ, Ο ΑΣΤΕΓΟΣ ΔΑΝΔΗΣ» της Άντας Τσεσμελή - Edwards
Υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Χορηγός: Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 
ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Έναρξη: Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Ένα σύγχρονο κοινωνικό έργο της Άντας Τσεσμελή – Edwards, το οποίο γράφτηκε μετά από προσωπική «περιπλάνηση» της συγγραφέως με τους άστεγους της Θεσσαλονίκης. Καταγράφει ιστορίες ζωής με τρόπο κωμικοτραγικό και σκιαγραφεί τον ψυχισμό των νεοάστεγων. 

Συνδεδεμένη ενίσχυση στο σκληρό σιτάρι και τα κτηνοτροφικά ψυχανθή

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενημερώνει τους παραγωγούς που θέλουν να λάβουν συνδεδεμένη ενίσχυση στο σκληρό σιτάρι για την καλλιεργητική περίοδο 2016-2017, ότι η ελάχιστη ποσότητα πιστοποιημένου σπόρου παραμένει στα 12 κιλά ανά στρέμμα όπως ήταν μέχρι σήμερα. Το ίδιο θα ισχύσει και για τις επόμενες καλλιεργητικές περιόδους μέχρι το 2020.

Σοκ στο 92' για τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Δε τα κατάφερε ο Κιλκισιακός μας να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου μιας και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Επτάλοφο το μεσημέρι της Τετάρτης. Η ομάδα μας δέχθηκε την ισοφάριση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα, οι φιλοξενούμενοι πήραν τη πρόκριση.

34χρονος Αλβανός, αφησε την τσάντα με το χασίσι και την έκανε

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σε βάρος 34χρονου υπηκόου Αλβανίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, προχθές (08-11-2016) το απόγευμα σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς μία τσάντα που περιείχε κάνναβη βάρους 550 γραμμαρίων, την οποία όπως προέκυψε από την έρευνα, είχε εγκαταλείψει νωρίτερα ο 34χρονος. Η παραπάνω ποσότητα κάνναβης κατασχέθηκε.

Σεισμός 4,7 Ρίχτερ με επίκεντρο το Κιλκίς

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στο Κιλκίς, η οποία έγινε αισθητή και στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, το μέγεθος του σεισμού ήταν 4,7 βαθμοί Ρίχτερ, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 9 χλμ. δυτικά του χωριού Κρηστώνη, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10 χλμ..

Πρόληψη της γρίπης μέσω εμβολιασμού



Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς, εκ του θεσμικού του ρόλου και στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών και της προστασίας της δημόσιας υγείας, εφιστά την προσοχή στους πολίτες για την πρόληψη της γρίπης μέσω του εμβολιασμού.

50 ευρώ για 50 ημέρες: Χριστουγεννιάτικη προσφορά του Kinesis - Gym Kilkis


Countdown to Christmas....
Τα Χριστούγεννα έρχονται και εμείς στο Kinesis-Gym μετράμε αντίστροφα φέρνοντας τον Αϊ Βασίλη λίγο νωρίτερα....

72 χρόνια από τη μάχη του Κιλκίς (4 Νοέμβρη 1944)

Ανακοίνωση ΚΚΕ ΤΕ Κιλκίς 
Συμπληρώνονται φέτος 72 χρόνια από την μάχη του Κιλκίς, που έγινε στις 4 Νοέμβρη 1944. Ήταν μια από τις φονικότερες και πιο σκληρές μάχες που έδωσε ο ηρωικός ΕΛΑΣ ενάντια σε κατακτητές και εθνοπροδότες. 

Θερμές ευχαριστίες στο Σύλλογο ASBL ELPIDA και στον κ. Frederic Winkin

"Ο Συντονιστής και το Προσωπικό του Π.Ε.Δ.Υ.-Κ.Υ. Πολυκάστρου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο Σύλλογο ASBL ELPIDA που εδρεύει στις Βρυξέλες και ιδιαιτέρως τον κο Frederic Winkin για την άμεση ανταπόκριση τους για τη δωρεά δύο (2) κλιματιστικών inverter τα οποία και τοποθετήθηκαν στα δύο ιατρεία Γενικής Ιατρικής αξίας 900 ευρώ καθώς και για την δωρεά ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή DELL και ενός εξωτερικού δίσκου για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες του γραφείου της Γραμματείας του Κ.Υ.Πολυκάστρου συνολικής αξίας 898,01 ευρώ.

Καταγγελία ΠΑΜΕ για τη στάση του διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς

Ανακοίνωση Γραμματείας Κιλκίς του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών 
"Η Γραμματεία Κιλκίς του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών καταγγέλλει στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές, τους γονείς και σε όλο το λαό του Κιλκίς, την αυταρχική συμπεριφορά και στάση του Διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς, Χονδροματίδη Τάσου, να καλέσει την αστυνομία και επιπροσθέτως να προβεί σε μηνυτήρια αναφορά, τη Δευτέρα 7 Νοέμβρη το πρωί, με σκοπό τη σύλληψη μέλους της ΚΝΕ που διακινούσε έξω από το σχολείο ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών και συζητούσε με μαθητές για την οργάνωση και το περιεχόμενο των Συλλαλητηρίων που πραγματοποιούνταν την ίδια μέρα από τους μαθητές σε όλη την Ελλάδα, όπως και στην πόλη του Κιλκίς.