Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ο γιατρός Νίκος Καπουτσής μιλά στη Γνώμη για το νοσοκομείο Γουμένισσας


Η εγκληματικότητα στο νομό Κιλκίς την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, τις απογευματινές και βραδινές ώρες της 19.09.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς.

Έτσι θα ψεκάσουν στο νομό Κιλκίς από 22 έως 27 Σεπτεμβρίου 2014

Έτσι θα ψεκάσουν στο νομό Κιλκίς από 22 έως 27 Σεπτεμβρίου 2014.

Δείτε ΕΔΩ

Μέτρα για την ενίσχυση εξαγωγών αγροτικών προϊόντων

Δέσμη μέτρων και πρωτοβουλιών, που αναλαμβάνει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την περαιτέρω ενίσχυση των εξαγωγών αγροτικών προϊόντων και την επίλυση προβλημάτων και δυσχερειών που αντιμετωπίζουν οι εξαγωγικές επιχειρήσεις του πρωτογενή τομέα, ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Καρασμάνης κατά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας (ΣΕΒΕ).

Δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων για βαμβακοπαραγωγούς

Το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.
Αφορά στο διάστημα της πλήρους καρποφορίας και του ανοίγματος των καρυδιών και στη δημιουργία της μέγιστης αυτοάμυνας της βαμβακοφυτείας για όλη την καλλιεργητική περίοδο.

1ο Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών μνήμης "Σταύρος Ορφανίδης"

Την ημέρα εορτασμού της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού, στην πανήγυρη του Σ.Σ. Μουριών, οι σύλλογοι βετεράνων ποδοσφαιριστών ΑΟ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ, ΑΕ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δ.Ε. ΔΟΪΡΑΝΗΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΙΩΝ πραγματοποίησαν το 1ο τουρνουά στη μνήμη του αείμνηστου ιδρυτή και εκδότη της εφημερίδας «ΜΑΧΗΤΗΣ» ΣΤΑΥΡΟΥ ΟΡΦΑΝΙΔΗ.

Σε μια ζεστή, ανθρώπινη αθλητική εκδήλωση, όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές με τη παρουσία και τη συμπεριφορά τους την Κυριακή το απόγευμα για τρεις ώρες αγωνίσθηκαν για τον ΣΤΑΥΡΟ. 

Ο Αντιδήμαρχος Γουμένισσας Γιάννης Αλίρης μιλά στη Γνώμη


Ανακοίνωση Περιφέρειας για Παγκόσμια Ημέρα νόσου Alzheimer

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα νόσου Alzheimer που εορτάζεται στις 21 Σεπτεμβρίου κάθε έτους, το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει τα εξής: