Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Δεύτερη εκτός έδρας ήττα για την ΚΟΥΠΑ Κιλκίς

Του Γιάννη Σιταρίδη
Η τρίτη αγωνιστική της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ δεν στάθηκε τυχερή για την ομάδα της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς, καθώς ηττήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα από τον ΑΣ Βαφύρα Δίου με 67 - 54.

Επίσημη αργία για το δήμο Παιονίας η 23η Οκτωβρίου

Καθιερώνεται η 23η Οκτωβρίου, επέτειος της απελευθέρωσης του Δήμου Παιονίας από τον τουρκικό ζυγό το έτος 1912, ως δημόσια εορτή τοπικής σημασίας και ημέρα αργίας για το Δήμο Παιονίας Νομού Κιλκίς.

Εορτασμός «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα (20 Οκτωβρίου 2018) οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Δοϊράνη: Συνελήφθη 49χρονος για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών

Στο πλαίσιο διαρκών αστυνομικών ελέγχων για την αποτροπή της παράνομης διακίνησης αλλοδαπών στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς, συνελήφθη χθες (19 Οκτωβρίου 2018) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης, 49χρονος ημεδαπός, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Ποδοσφαιρικό παιχνίδι για την στήριξη οικογένειας της πόλης μας

Ανακοίνωση Κιλκισιακού 
Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς η ομάδα του ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ από κοινού με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργανώνουν φιλικό παιχνίδι μεταξύ των βετεράνων ομάδων.

Ενισχυτική διδασκαλία για το σχολικό έτος 2018-2019

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η Υπουργική Απόφαση για την οργάνωση και λειτουργία σχολικών κέντρων αντισταθμιστικής εκπαίδευσης ως προς την Ενισχυτική Διδασκαλία για το σχολικό έτος 2018-2019. Τα αυτοτελή υποστηρικτικά προγράμματα διδασκαλίας μπορούν να παρακολουθήσουν μαθητές του Γυμνασίου στα μαθήματα:

Christmas Countdown… στο Kinesis Gym Kilkis

Ανακοίνωση Kinesis Gym Kilkis
Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και ξεκινάμε πρώτοι με τις αντίστοιχες προσφορές. 59€ η συνδρομή στο γυμναστήριο για χρήση έως και την τελευταία μέρα του χρόνου!

Πουντζουκίδης: "Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς"

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης*
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς
Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να θέσω την υποψηφιότητα μου στις επόμενες δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Κυριακίδη Δημητρίου.

20 Οκτωβρίου: Ημέρα της Αστυνομίας

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς, ενημερώνουν
Η Ελληνική Αστυνομία γιορτάζει στις 20 Οκτωβρίου, την«Ημέρα της Αστυνομίας» μαζί με τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου. Η «Ημέρα της Αστυνομίας» θεσμοθετήθηκε από την Πολιτεία για να τιμήσει την προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πατρίδα και την κοινωνία.

Αυτός είναι ο Αλβανός που καταζητείται για το κύκλωμα ναρκωτικών

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 31χρονου αλλοδαπού, ο οποίος αναζητείται για την υπόθεση της εξάρθρωσης, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.