Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

« Απαιτείται δημοσιονομική πειθαρχία, διαρκής ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών και στήριξη στις μικρές οικονομικές οντότητες της αγοράς»

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Κατατέθηκε ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2024 από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, το οποίο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει και δημοσιονομικές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της ενεργειακής κρίσης. 

Οριστικό τέλος στην καθυστέρηση του έργου του οδικού άξονα Νέας Σάντας- Ασσήρου

Δελτό τύπου Γ. Γεωργαντά
Οριστικό τέλος τόσο στην ομηρία των κατοίκων του νομού Κιλκίς αλλά και στην καθυστέρηση του έργου του οδικού άξονα Νέας Σάντας- Ασσήρου δίνει η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με αριθμό. πρωτ. 1506/2023 (ΑΔΑ: 6Χ8Ο7ΛΛ-6Κ1) σύμφωνα με την οποία:

Σεμινάριο κατασκευής μάσκας από το τμήμα παραδοσιακής χειροτεχνίας της Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «οι Αργοναύτες»

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «οι Αργοναύτες»
Το τμήμα παραδοσιακής χειροτεχνίας της Ένωσης Ποντίων Ν. Κιλκίς «οι Αργοναύτες», διοργάνωσε στις 15 Νοεμβρίου 2023, στο εντευκτήριο του συλλόγου, ένα σεμινάριο κατασκευής παραδοσιακής μάσκας Μωμογέρων, με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη, ηθοποιό και μελετητή του εθίμου των Μωμογέρων κ. Γιώργο Σιαπανίδη.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (23 Νοεμβρίου 2023) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς δύο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με ισχύ από το Σάββατο 25-11-2023

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, (α.α. 20/24-11-2023), με ισχύ από το Σάββατο 25-11-2023.

Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς στους Πανελλήνιους Αγώνες Ιππικής Αντοχής στο Κάστρο Βοιωτίας

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Με τους καλύτερους οιωνούς για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, ολοκληρώθηκε η οριστικά τελευταία για φέτος διοργάνωση, με τους Πανελλήνιους Αγώνες Ιππικής Αντοχής στο Κάστρο Βοιωτίας με διοργανωτή τον Ιππικό Όμιλο Αυλώνα. Αναλυτικά οι θέσεις που κατακτήθηκαν απο τους αθλητές μας:

Σεμινάριο Ιστορίας: Πόλεμος και επιδημίες. Πώς αντιμετωπίζουμε τις κρίσεις

Γράφει ο Βλάσης Αγτζίδης
Για 14η χρονιά συνεχίζονται οι συναντήσεις στο Σεμινάριο Ιστορίας , στο πλαίσιο του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Κηφισιάς (Δ. Κυριακού και Αγίων Θεοδώρων Κηφισιά). Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, 7.00 μ.μ. θα συζητήσουμε τη θεματική ενότητα "Πόλεμος και Επιδημίες".

(VIDEO) Αέρτ’ς, Αεργίτης. Μικρές ιστορίες για τον Εύξεινο Πόντο

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει στον εορτασμό των αγίων Πεντεκαίδεκα, των πολιούχων του Κιλκίς, με την περιοδεύουσα έκθεση «Αέρτ’ς, Αεργίτης. Μικρές ιστορίες για τον Εύξεινο Πόντο».