Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Διερεύνηση των κενών θέσεων εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

"Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Συν-ενεργείν για την Απασχόληση» με Συντονιστή Εταίρο την Εταιρεία Έρευνας και Ανάπτυξης Κιλκίς υλοποιεί το Έργο «Συν-ενεργείν τοπικά για την καταπολέμηση της ανεργίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς». 

Ειρήνη Αγαθοπούλου: "Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εμπαίζει τους αγρότες"

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, απαντώντας σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ σχετικά με την πολύμηνη καθυστέρηση έκδοσης ΑΜ σε νέους ασφαλισμένους στον ΟΓΑ, σπεύδει να διαβεβαιώσει ότι, κατόπιν «συνεργασίας» του ΥΠΑΑΤ με τον ΟΓΑ, «αποφασίστηκε να χορηγείται, μέχρι την οριστική αντιμετώπιση του ζητήματος, άμεσα βεβαίωση ασφάλισης προκειμένου να διευκολύνεται κάθε σχετική δραστηριότητα των νέων αγροτών, για την οποία απαιτείται ο Αριθμός Μητρώου».

Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στη χρήση Διαδραστικών Συστημάτων Διδασκαλίας

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κιλκίς μέσω του Γραφείου Σχολικών Συμβούλων και Σχολικών Δραστηριοτήτων, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων της, οργανώνει στα σχολεία της αρμοδιότητάς της και σε συνεργασία με τους:

Η νέα Διοικητική Επιτροπή του ΣΒΒΕ για την επόμενη διετία

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), μετά τις εκλογές της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης της 27ης Ιουνίου 2013 και εξέλεξε τη Διοικητική Επιτροπή του ΣΒΒΕ για την επόμενη διετία ως εξής: 

Ειρήνη Αγαθοπούλου: «Όχι στο κλείσιμο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς!»

Την Παρασκευή 28/6, η βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, συμμετείχε σε σύσκεψη τοπικών φορέων με θέμα τη σχεδιαζόμενη συγχώνευση/κατάργηση της δημόσιας βιβλιοθήκης Κιλκίς. Τη σύσκεψη συγκάλεσε το Εφορευτικό Συμβούλιο της βιβλιοθήκης.

Αποζημιώσεις ύψους 3,5 εκατ. ευρώ καταβάλει αύριο Παρασκευή 5 Ιουλίου ο ΕΛΓΑ

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 4.985 παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους 3,4 εκατ. ευρώ. Αναλυτική κατανομή των ποσών ανά Νομό.

Συνελήφθη ένας 72χρονος στην Τέρπυλλο Κιλκίς για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη χθες (03.07.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, ένας ημεδαπός 72 ετών, για λαθρεμπορία τσιγάρων.

Πληρωμές ύψους 564.875.593 ευρώ σε αγρότες και κτηνοτρόφους

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ο ΟΠΕΚΕΠΕ προχώρησαν, κατά τους μήνες Μάρτιο έως Ιούνιο, σε πληρωμές ενισχύσεων στους δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους συνολικού ποσού 564.875.593 ευρώ.

Αστυνομικοί του Κιλκίς συνέλαβαν δύο άτομα για λαθρεμπόριο τσιγάρων

Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς πέτυχαν χθες (03.07.2013) το μεσημέρι τη σύλληψη ενός ημεδαπού 52 ετών και μίας υπηκόου Βουλγαρίας 39 ετών, για λαθρεμπορία τσιγάρων.

«Εργοστάσια Απορριμμάτων: Το μεγάλο φαγοπότι των εργολάβων» (Video)




Το ντοκιμαντέρ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με τίτλο «Εργοστάσια Απορριμμάτων: Το μεγάλο φαγοπότι των εργολάβων» παρουσιάζει ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά αλλά και περιβαλλοντικά εγκλήματα της εποχής μας και συγκεκριμένα το ανεπανόρθωτο πλήγμα που θα υποστεί το Δημόσιο συμφέρον, το περιβάλλον αλλά και οι πολίτες, από την κατασκευή ιδιωτικών εργοστασίων διαχείρισης απορριμμάτων.

Επείγουσα ανάγκη αίματος για νεαρή κοπέλα στο νοσοκομείο Κιλκίς

Επείγουσα ανάγκη αίματος για νεαρή κοπέλα στο νοσοκομείο του Κιλκίς για σπάνια ομάδα αίματος Ο αρνητικό. Παρακαλείται όποιος έχει τέτοια ομάδα αίματος να προσέλθει το γρηγορότερο δυνατόν στο κέντρο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Ψήφισμα "Κοινωνίας Πολιτών ν Κιλκίς" για την Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της Κοινωνίας Πολιτών Ν. Κιλκίς, ανοιχτή σύσκεψη φορέων που σχετίζονται με θέματα παιδείας και πολιτισμού και πολιτών. Η σύσκεψη ανέδειξε το θέμα της πιθανής συγχώνευσης- κατάργησης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης
Κιλκίς. Μετά από συζήτηση και ενημέρωση, διαπιστώθηκαν τα εξής:

Θέση εργασίας στο Κιλκίς

Ζητείται πωλητής-τρια / Ταμίας (ημιαπασχόληση)
Lidl Hellas - Κιλκίς

Δείτε ΕΔΩ

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κιλκίς: "Το ΠΑΣΟΚ είναι δύναμη ευθύνης και σταθερότητας για τη χώρα μας"

Για τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κιλκίς υπογράφει
Ο Γραμματέας Σταμάτης Παπουλίδης

"Η αναίτια και πολιτικά ύποπτη επίθεση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. κ. Μάκη Βορίδη κατά του ιστορικού ηγέτη μας, καταδεικνύει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο ότι ο φανατισμός και οι ακραίες αυτές τοποθετήσεις όχι μόνο δεν ευνοούν το κλίμα της εθνικής συμπαράταξης που θα έπρεπε να υπάρχει σήμερα ανάμεσα στις σύγχρονες ευρωπαϊκές δυνάμεις του τόπου μας, αλλά μας θυμίζουν δύσκολες εποχές όπου κάποιους τους ενοχλούσε η Δημοκρατία και την ήθελαν «στο γύψο».