Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Κράτηση θέσεων στο ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος Αλέξανδρος"

Ανακοίνωση  ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος Αλέξανδρος"
Αγαπητοί γονείς επιστρέψαμε και με αγάπη είμαστε έτοιμη να υποδεχτούμε τα παιδιά μας. Τηρούμε όλα τα νέα επιβληθέντα μέτρα πρόληψης και προστασίας, ενώ παράλληλα ετοιμαζόμαστε για την επόμενη σχολική χρονιά 2020-2021. 

Είδες η ΔΕΗ;

Μετά το δημοσίευμα της Γνώμης "Δήμαρχε Κιλκίς, ξεκίνα να παίρνεις κεφάλια!" , άμεση ήταν η παρέμβαση του Δήμου Κιλκίς να καθαρίσει το πεζοδρόμιο από τα χόρτα. Το δημοσίευμα όμως της Γνώμης δεν αναφερόταν στα χόρτα που υπήρχαν στο πεζοδρόμιο, αλλά στο ότι δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο πεζοδρόμιο. 

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (1/6/2020)

Μαθήματα Aqua Fitness στον Αλέξανδρο Κιλκίς 
Είστε έτοιμες-οι για άθληση μέσα στο νερό; Η πισίνα του Αλέξανδρου Κιλκίς άνοιξε και πάλι από την 1η Ιουνίου και τα μαθήματα Aqua Fitness ξεκίνησαν και για το φετινό καλοκαίρι. Οι προπονήσεις λαμβάνουν χώρα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις 7 το απόγευμα

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 1/6/2020, 9:30 μ.μ.

Εξιχνιάστηκε κλοπή από οικία ηλικιωμένης στην Πέλλα
Η αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστεί υπόθεση κλοπής από σπίτι ηλικιωμένης στην Πέλλα που έγινε στα μέσα του προηγούμενου μήνα και να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα για κλοπή.

Γκουντενούδης: "Ένα χρόνο μετά, κοιτάμε τους Δημότες Παιονίας στα μάτια"

Υπογράφει ο Χρήστος Γκουντενούδης
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ»
πρ. Δήμαρχος Παιονίας
Αγαπητοί συνδημότες,
πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που οι πολίτες του Δήμου Παιονίας κατέθεσαν την ετυμηγορία τους ως το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου του 2019. 

Ο Δήμαρχος Κιλκίς ευχαριστεί το προσωπικό του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Παιδικών - Βρεφονηπιακών Σταθμών

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς 
Οι πρώτες και δύσκολες ημέρες της υγειονομικής κρίσης, με ζοφερό φόντο την πανδημία του κορωνοϊού, βρήκαν το προσωπικό του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών μακριά από το πραγματικό αντικείμενο της εργασίας του. 

Απατηλό ηλεκτρονικό μήνυμα που διακινείται ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίστηκε σήμερα (01-06-2020) νέο καταφανώς ψευδεπίγραφο – απατηλό μήνυμα - ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας - που διακινείται μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails), από δράστες που επιχειρούν προφανώς να εξαπατήσουν – παραπλανήσουν τους πολίτες.

Εξετάσεις ραδιοερασιτεχνών Α΄και Β΄περιόδου 2020

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη Α’ και B΄περιόδου 2020 συγχωνεύονται σε μία ημερομηνία και θα διεξαχθούν περί τα τέλη Σεπτεμβρίου 2020 λόγω των εκτάκτων καταστάσεων της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το «Cine ΠΑΝΟΡΑΜΑ» μας περιμένει - «Πρεμιέρα» την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Δελτίο τύπου Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη
Αν δεν υπήρχε - ειδικά το φετινό καλοκαίρι - θα έπρεπε να τον εφεύρουμε! 
Ο λόγος για τον δημοτικό μας κινηματογράφο «CINE ΠΑΝΟΡΑΜΑ», που ανοίγει τις πύλες του για 22η συνεχή χρονιά για να μας προσφέρει για ένα ακόμη καλοκαίρι αξέχαστες κινηματογραφικές εμπειρίες με ασφάλεια καθώς όλα είναι πανέτοιμα βάσει των υγειονομικών οδηγιών της πολιτείας για την προστασία έναντι του COVID-19.

Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020, στις 11.00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr), για τη λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Επίσκεψη δημοσιογράφων από τις ΗΠΑ και τον Καναδά στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Ανεξερεύνητες και γεμάτες μυθική γοητεία, οι φυσικές ομορφιές της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, σε συνδυασμό με τις ξεχωριστές γαστρονομικές προτάσεις, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον δημοσιογράφων από χώρες του εξωτερικού, οι οποίοι πραγματοποίησαν επίσκεψη σε περιοχές της ΠΕ Κιλκίς, στα μέσα του περασμένου Μαρτίου.

Διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ) από τον Δήμο Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων, από την Πέμπτη 04-06-2020 μέχρι και την Παρασκευή 05-06-2020 και ώρα 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ.

Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς, μοίρασε ασπίδες προσώπου σε όλα τα δημοτικά σχολεία του Κιλκίς

Υπογράφει ο Αλέξανδρος Α. Ταμουτσίδης
Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς 
Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς ενόψει της επαναλειτουργίας των Δημοτικών Σχολείων εφοδίασε με ασπίδες προσώπου όλα τα Δημοτικά σχολεία του Κιλκίς καθώς επίσης και όσα σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το ζήτησαν. Ακόμη θα προμηθεύσει από το απόθεμά του και τα Λύκεια της πόλης μας ενόψει της διεξαγωγής των Πανελλαδικών εξετάσεων. 

Γενική συνέλευση αρχαιρεσιών του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Με χαμόγελα επανένωσης και τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 31 Μαΐου 2020 η γενική συνέλευση αρχαιρεσιών του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς. 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από σήμερα Δευτέρα 1 έως και την Τρίτη 2-6-2020

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 10/1-6-2020) που ισχύει από σήμερα Δευτέρα 1-6-2020 έως και την Τρίτη 2-6-2020.

Πρόγραμμα Πανηγύρεως Ιερού Ησυχαστηρίου "Παναγία Άξιον Εστί" στο Μεσαίο Θεσσαλονίκης