Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

«Οι ιδέες δεν επιβιώνουν, αν δεν έχει κανείς την ευκαιρία να παλέψει γι’αυτές»

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Οι διεργασίες τόσο στο ΠΑΣΟΚ, όσο και στην ευρύτερη Κεντροαριστερά – δυστυχώς – δείχνουν ένα πράγμα. Η πολιτική είναι απούσα. Ένας άγονος κομματικός τεχνοκρατισμός, ένα ανούσιο παιχνίδι αριθμών που γεμίζει τους προοδευτικούς πολίτες με αδιαφορία και θυμό. Μπροστά σε ένα κλίμα που ευνοούνται οι ανισότητες μεταξύ των ανθρώπων σε κάθε πτυχή της ζωής, την ώρα που η κοινωνία παλεύει σε έναν αγώνα επιβίωσης τα κόμματα αδυνατούν να δώσουν ρεαλιστικές λύσεις.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, (α.α. 11/02-07-2024), με ισχύ από την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024.

Προσοχή: Παριστάνουν υπαλλήλους της ΠΕ Κιλκίς και εξαπατούν ανυποψίσταους πολίτες

Ανακοίνωση ΠΕ Κιλκίς

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς εφιστά την προσοχή σε όλους τους ενδιαφερόμενους, αναφορικά με κρούσμα απόπειρας εξαπάτησης πολιτών από τρίτους, σε βάρος της Π.Ε. Κιλκίς και ανυποψίαστου πολίτη, για το οποίο ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

(VIDEO) Μεγαλειώδης κοινή συναυλία Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς και Αριστοξενείου Ωδείου Χαλαστρας, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Μεγαλειώδης κοινή συναυλία Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς και Αριστοξενείου Ωδείου Χαλαστρας, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024.

Πενθήμερη εκδρομή Περιπατητών Κιλκίς στη Νάξο

Δελτίο τύπου Περιπατητών Κιλκίς
Πάμπλουτοι σε εικόνες, στιγμές, παράδοση, διατροφολογία, ομορφιά και αμέτρητα θετικά γύρισαν οι εκδρομείς του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών από την πενθήμερη εκδρομή στην μοναδική Νάξο. Κάθε σημείο, μνημείο, διαδρομή στην χώρα και την ενδοχώρα, θάλασσα, κάστρο, πύργο, θέα, ανατολή ηλίου, ηλιοβασίλεμα στην Νάξο που διατηρεί το Ενετικό χρώμα και μάλιστα ανεπηρέαστο από τους Οθωμανούς που διοικούσαν μακρόθεν στην περιγραφή είναι μοναδικό. 

Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων
Νομού Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη.

Θεσμοθέτηση συνεργασίας Επιμελητηρίου Κιλκίς και ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς 
Το Επιμελητήριο Κιλκίς προχώρησε πρόσφατα στην υπογραφή Συμφωνητικού Συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Η θεσμοθέτηση της συνεργασίας αυτής έχει σκοπό την ενημέρωση των επιχειρήσεων και της κοινωνίας γενικότερα, στην Π.Ε. Κιλκίς, για τις δυνατότητες που δίνει το θεσμικό πλαίσιο της χώρας, για τη χρήση του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ως φορέα επιμόρφωσης, καθώς και η εκ μέρους των καθηγητών του ως άνω Πανεπιστημίου της διάγνωσης των αναγκών των επιχειρήσεων στον τομέα της επιμόρφωσης, επαγγελματικής κατάρτισης και εξειδίκευσης.

Μαθαίνουμε κανόνες προστασίας από τον ήλιο στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Την εβδομάδα που μας πέρασε ασχοληθήκαμε με ένα θέμα αρκετά σημαντικό για την προσωπική μας προστασία. Μιας που το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά, μάθαμε μερικούς τρόπους και κανόνες για να προστατευόμαστε από τον καλοκαιρινό ήλιο.

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς για τις θερινές εκπτώσεις έτους 2024

Δελτίο τύπου Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς 
Σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 1 ν. 4177/2013, οι θερινές εκπτώσεις έτους 2024, θα ξεκινήσουν την Δευτέρα, 8 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο, 31 Αυγούστου.

Συγχαρητήρια Στέφανου Παραστατίδη στους αθλητές Παυλίδη Δημήτρη και Κωνσταντίνο Ζάλτο

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Βουλευτής Κιλκίς
Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια μου στους αθλητές Παυλίδη Δημήτρη, του Αίαντα Κιλκίς και Κωνσταντίνο Ζάλτο, του Γ.Σ. Μανδρών για τις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσαν στους αγώνες του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κλασικού αθλητισμού ανδρών, οι οποίοι, διεξήχθησαν το Σάββατο 29.6.24, στο Πανθεσσαλικό στάδιο Βόλου. Ο Παυλίδης, ως πρωταθλητής Ελλάδας για πρώτη φορά στη δισκοβολία και ο Ζάλτος με την τρίτη θέση που κατέκτησε στη σφυροβολία, πλέον συγκαταλέγονται στους κορυφαίους Έλληνες αθλητές στα αγωνίσματά τους.

Οι Παίονες Γουμένισσας στο Πανηγύρι του Αγίου Πέτρου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Παιόνων Γουμένισσας ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Πέτρου, συμμετείχε στις πανηγυρικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν προς τιμή των «Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου» το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024, στις 9:45 το βράδυ. Η παρουσία τους λάμπρυνε και ξεχώρισε στις πανηγυρικές εκδηλώσεις της Κοινότητας.

Πετυχημένη η πρώτη θεατρική παράσταση της πειραματικής παιδικής Θεατρικής Σκηνής της Τέχνης

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Η πρώτη θεατρική παράσταση της πειραματικής παιδικής Θεατρικής Σκηνής της Τέχνης, από παιδιά για παιδιά ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των παραστάσεων της.