Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Video: Δωρεάν μαθήματα για υπολογιστές σε πολίτες, στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς


3ο Γυμνάσιο Κιλκίς: Δωρεάν μαθήματα για υπολογιστές σε πολίτες. Έναρξη μαθημάτων Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019.

Το Χρήστο Κατσάνο είχε την τιμή να φιλοξενήσει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς


Δελτίο τύπου Δρομέων Υγεία Κιλκίς
Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς είχε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει τον Χρήστο Κατσάνο γεωπόνο ,υπερμαραθωνοδρόμο και διοργανωτή των αγώνων υπεραποστάσεων ROUT 100MILES και ROC 50MILES, στο Κιλκίς.

Συνάντηση εργασίας υπ. Δημάρχου Παύλου Τονικίδη με Συλλόγους του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου υπ. Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη 
Συνάντηση γνωριμίας-εργασίας με εκπροσώπους Συλλόγων του Δήμου Κιλκίς, που δραστηριοποιούνται στους τομείς του πολιτισμού, της λαογραφίας, της κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά και του αθλητισμού θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης.

Κιλκίς: Μπούκαραν σε επιχείρηση και έκλεψαν οικοδομικά υλικά

Συνελήφθησαν χθες (12 Μαρτίου 2019) τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας 56χρονος ημεδαπός και ένας 45χρονος αλλοδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα ενεργώντας μαζί με συνεργό τους, μπήκαν σε εγκαταστάσεις επιχείρησης σε περιοχή του Κιλκίς και αφαίρεσαν οικοδομικά υλικά. 

Δράσεις υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης είχε σημαντικές παρουσίες είχε και τις τελευταίες μέρες της Αποκριάς σε διάφορα σημεία του δήμου Κιλκίς.

"Κράτα Τασούλα... όσο μπορείς..."


Του Μάκη Ιωσηφίδη
(Το κείμενο αυτό γράφτηκε τον Ιούνιο του 2015)
Ήταν εκεί κάπου στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του 1980. Υπηρετούσα ως νεαρός δάσκαλος σε κάποιο χωριό του Κιλκίς. Ανάμεσα στους μαθητές μου είχα ξεχωρίσει ένα μικροκαμωμένο κορίτσι, την Τασούλα (άλλο ήταν τ’ όνομά της). Μέτρια μαθήτρια όσον αφορά τις επιδόσεις στα μαθήματα αλλά ένα καλό και υπερευαίσθητο πλάσμα. 

Ερωτήσεις που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Χ. Χατζησάββας

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
«Σχετικά με την ανάδειξη και ανάπτυξη του γάλακτος γεωγραφικής ένδειξης Κιλκίς» 
Ο νομός Κιλκίς ως γνωστόν, διαθέτει αυξημένες δυνατότητες παραγωγής αγελαδινού γάλακτος καθώς και των προϊόντων τα οποία προκύπτουν από την μεταποίηση αυτού, όπως για παράδειγμα κασέρι και μυζηθροειδή και τροφοδοτεί μέσω της παραγωγής αυτής το σύνολο της χώρας.

Δεύτερο αποκριάτικο πάρτυ του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος 
Την Παρασκευή 10 Μαρτίου το ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος πραγματοποίησε το δεύτερο αποκριάτικο Πάρτυ για φέτος, αυτή τη φορά για τους μαθητές μας που ανήκουν στα ΚΔΑΠ της 21ης Ιουνίου. 

Δ. Αγαθόπουλος: "Η αδιαφορία για τον πολιτισμό και τα μνημεία σε όλο της το μεγαλείο"

Δημήτριος Αγαθόπουλος 
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 
Κλιμάκιο του συνδυασμού « ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Αγαθόπουλο, την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Αγγελίδου Ειρήνη και συνεργάτες της περιοχής, επισκέφθηκε την περιοχή του Δροσάτου και τους χώρους των ιστορικών μνημείων του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου κοντά στην λίμνη της Δοϊράνης.

Εκδήλωση γενεθλίων Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Στις 19 Μαρτίου 2019, το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Κιλκίς, ο ιστορικός αυτός πολιτιστικός σύλλογος του νομού γίνεται 26 ετών. Στο πλαίσιο των γενεθλίων του, που αποτελεί και μια μεγάλη γιορτή παράδοσης για την πόλη του Κιλκίς, το ΛΕΚ σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Κιλκίς, διοργανώνει το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, στις 7μ.μ. μεγάλη εορταστική μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Μακεδονίσματα», στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.