Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

(Vdeo) Ένα όμορφο καλοκαίρι, ένα γεμάτο καλοκαίρι - Πολιτιστικό καλοκαίρι 2021 στο Δήμο Κιλκίς

 
Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δ. Κυριακίδης και o Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κιλκίς Θ. Κοσμίδης μιλούν για το Πολιτιστικό καλοκαίρι 2021 του Δήμου, την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021.

Η πρόκληση του Διαδικτύου, για την Παιδεία και την Δημοκρατία


Του Κώστα Κιλτίδη
Με την έλευση του διαδικτύου και την καταγραφή σε αυτό της κάθε γνώσης, διακηρύχθηκε με ευκολία το τέλος της δια ζώσης εκπαίδευσης. Ίσως κάποιες μορφές εκπαίδευσης μπορούν να διεξαχθούν δια μέσου του διαδικτύου, που αφορούν ζητήματα και θεματολογία καταγραφής γνώσεων. Η ανθρώπινη όμως παρέμβαση και η διδασκαλία θα είναι κυρίαρχη, χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο στις αίθουσες διδασκαλίας.

Τα ζώα της ζούγκλας έκαναν επίσκεψη στα ΚΔΑΠ Kinesis for Kids


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Η πρώτη εβδομάδα του καλοκαιρινού προγράμματος έφτασε στο τέλος της και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Kinesis for Kids τα «επισκέφθηκαν» ζώα της ζούγκλας. Αυτή ήταν η θεματική των ημερών, με τα παιδιά να εντυπωσιάζουν με τις σχετικές δημιουργίες τους. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 2/7/2021, 8:50 μ.μ.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 3 ατόμων για υπόθεση περιβαλλοντικής ρύπανσης

Αστυνομικοί του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος.

"Χρήστο Καραθόδωρε, σ' ευχαριστούμε θερμά..."

Ανακοίνωση 
Ομίλου
Αντισφαίρισης
Κιλκίς
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς ευχαριστεί θερμά το διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ κ. Καραθόδωρο Χρήστο για την άμεση ανταπόκριση και βοήθεια προς το σύλλογό μας σε πρόβλημα που παρουσιάστηκε στους πυλώνες των εγκαταστάσεων μας.

Διακοπές υδροδότησης στην πόλη του Κιλκίς


Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν στην περιοχή που περικλείεται μεταξύ των οδών ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, 21ης ΙΟΥΝΙΟΥ, ΣΟΛΩΝΟΣ, ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ότι θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες καθημερινές διακοπές υδροδότησης από τη Δευτέρα 05 Ιουλίου 2021 έως και την Παρασκευή 09 Ιουλίου 2021, λόγω εργασιών σύνδεσης του νέου δικτύου ύδρευσης και ακύρωσης του παλαιού.

Κορωνοϊός (2/7/2021): 771 νέα κρούσματα (Κανένα κρούσμα στο νομό Κιλκίς), 10 θάνατοι και 186 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 771, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 424.165 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 97 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 787 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Πυρκαγιά έκαψε 4000 στρέμματα μεταξύ Κρηστώνης και Γαλλικού

Πυρκαγιά έκαψε 4000 στρέμματα μεταξύ Κρηστώνης και Γαλλικού, την Παρασκευή 2 Ιoυλίου 2021.

(Video) Γιορτή λήξης 2021 των ακαδημιών μπάσκετ του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς

Γιορτή λήξης 2021 των ακαδημιών μπάσκετ του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς, την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021.