Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς: Έκθεση με τίτλο "Αρχαιολογία εν καιρώ Πολέμου στο Κιλκίς"


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς προσκαλεί τους πολιτιστικούς συλλόγους και άλλες οργανωμένες ομάδες που δραστηριοποιούνται στην Π.Ε. Κιλκίς να επισκεφτούν μαζί μας την επετειακή περιοδική έκθεση με τίτλο «ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ εν καιρώ ΠΟΛΕΜΟΥ στο ΚΙΛΚΙΣ. Από τα χαρακώματα των μαχών… στα σκάμματα των ανασκαφών», που φιλοξενείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς από τις 11.11.2019.

Ομιλία Γ. Γεωργαντά για τους κινδύνους από την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ (VIDEO)

Βίντεο από τη δράση της σπείρας που έκλεβε καταστήματα κινητής τηλεφωνίας μέχρι και φαρμακεία


Δίνεται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο εμφαίνεται ο τρόπος δράσης μελών συμμορίας, που διέπραττε κλοπές από καταστήματα κατ' εξακολούθηση.

Κιλκίς: Video από τη συζήτηση για το βιβλίο του Στρατή Μυριβήλη «Η ζωή εν τάφω»


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς υποδέχτηκε την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, στις 18.00 μ.μ, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης. 

4.674 τροχονομικές παραβάσεις σε μια εβδομάδα

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την επικράτεια.

Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Ερώτηση ΚΚΕ προς τον Υπουργό Υγείας
Γι’ ακόμα μια φορά οι εργαζόμενοι στο Γ. Ν. Κιλκίς, οι ασθενείς και οι συνοδοί τους έρχονται αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα της ιδιαίτερα επικίνδυνης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί και στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, εξαιτίας της υποχρηματοδότησής και εμπορευματοποίησης της από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις και από τη σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Κοπή βασιλόπιτας του παιδικού τμήματος στίβου του Γ.Α.Σ. Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids 
Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στη δομή ΚΔΑΠ Kinesis for kids το παιδικό τμήμα στίβου του Γ.Α.Σ. Κιλκίς που πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας των μελών της στις εγκαταστάσεις μας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους γονείς και παιδιά που εμπιστεύονται πολλά χρόνια τώρα την Ακαδημία Γ.Α.Σ. Κιλκίς για την άθληση των παιδιών τους.

3ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού νομού Κιλκίς 2019

Ο «ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ» διοργανώνει το 3ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Νομού Κιλκίς 2019 που θα γίνει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, από 10:30 π.μ έως 15:00 μ.μ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς.

Δήλωση υποψηφιότητας Χρυσής Σοφού στο Δημοτικό Συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη

Υπογράφει η Χρυσή Σοφού
Πρόεδρος Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς
Το μεγάλο κεφάλαιο του τόπου μας είναι οι άνθρωποί του, που έχουν τη δύναμη αλλά και τις δυνατότητες να ορίσουν και να κατευθύνουν τις τύχες του σε μια αναπτυξιακή προοπτική.

Η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών (ΕΠΟΜΕΑ) Κιλκίς, έκοψε την βασιλόπιτά της

Υπογράφει ο Γρηγόριος Μωυσίδης
Πρόεδρος της ΕΠΟΜΕΑ Κιλκίς

Οι εθελοντές της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών (ΕΠΟΜΕΑ) Κιλκίς την Τετάρτη 30/1/19 πραγματοποίησαν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών φορείς, συνεργάτες, φίλοι και μέλη της ομάδας. 

"Η Συμφωνία των Πρεσπών: Μια θετική αποτίμηση"

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η συμφωνία των Πρεσπών κυρώθηκε από την ελληνική βουλή και μετά την ένταξη της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ θα ενεργοποιηθούν οι όροι της συμφωνίας. Στον δημόσιο διάλογο η συζήτηση έχει οξυνθεί πολύ, γιατί πολλά από τα σημεία της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστά αλλά και πολλά παραποιούνται σκόπιμα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για μικροπολιτικούς λόγους.

Συμμετοχή του 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στο πρόγραμμα «Κάνε Μια Ευχή»

Υπογράφει η
Παρθένα Δουλκερίδου
Διευθύντρια
του 1ου Ολοήμερου 
Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε μαθητές και εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας πριν λίγες μέρες καθώς λάβαμε το Πιστοποιητικό Υιοθεσίας «Αστέρι της Ευχής» 2018-2019.  Ήταν μία πράξη προσφοράς των μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών της σχολικής μας κοινότητας προς τον εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας Οργανισμό Make –A-Wish, Κάνε Μια Ευχή, που στόχο έχει την πραγματοποίηση των ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (6/2/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (6/2/2019)
Με τους 3 βαθμούς της νίκης απέδρασε από την Τέρπυλο η Β΄Ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, αφού επικράτησε του τοπικού Ερμή με 4-1. Η νεανική Κιλκισιώτικη ομάδα ήταν καλύτερη σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού σε συνδυασμό με την δημιουργία ωραία φάσεων. 

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ της Παπαδοπούλου (Λένας) Ελένης

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ
Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Η Ελένη (Λένα) Παπαδοπούλου γέννημα θρέμα του Παλιού Αγιονερίου υποστηρίζει από σήμερα το όραμά μας για έναν πιο ανταγωνιστικό και ανθρώπινο Δήμο και συμμετέχει στο συνδυασμό της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Θετική η αποτίμηση από την χειμερινή αγωνιστική παρουσία των αθλητών/τριών της Αθλητικής Παιδείας

Δελτίο τύπου Αθλητικής Παιδείας
Ολοκλήρωσαν με επιτυχία οι αθλητής και αθλήτριες της Αθλητικής Παιδείας στους αναπτυξιακούς αγώνες ανωμάλου δρόμου της φετινής περιόδου. Στη δεύτερη συνεχόμενη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 3/2/2019, όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις και ικανοποίησαν με την γενικότερη παρουσία και την αγωνιστικότητά τους, δικαιώνοντας τους ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθεια που κάνουν.