Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες που έγιναν σε Πιερία και Χαλκιδική

Οι μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, είχαν ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστούν δύο ληστείες, εκ των οποίων η μία έγινε προχθές (10 Ιανουαρίου 2024) στην Πιερία και η δεύτερη τον περασμένο Ιούλιο στη Χαλκιδική.

Έφτασε η προθεσμία για το επίδομα θέρμανσης με ρεύμα: Οι δικαιούχοι, η κατάθεση της αίτησης, η καταβολή του επιδόματος

Μέχρι τις 19 Ιανουαρίου θα μπορούν οι καταναλωτές να δηλώνουν τις αιτήσεις τους για το νέο πρόγραμμα έκτακτης ενίσχυσης θέρμανσης με ρεύμα.

Βιωματικές ομάδες και σεμινάρια ΝΗΡΕΑ Κιλκίς

Πρόσκληση συμμετοχής σε βιωματική ομάδα για εφήβους και έφηβες Γυμνασίου
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π. Ε. Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” διοργανώνει βιωματική ομάδα για εφήβους και έφηβες που φοιτούν στο Γυμνάσιο με θέμα: «Τα πατήματά μου… η διαδρομή μου». Η ομάδα αποτελείται από 12 εβδομαδιαίες συναντήσεις, διάρκειας 2 ωρών και θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη, ώρες 17:00 – 19:00, στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης «ΝΗΡΕΑΣ» (Ελ. Βενιζέλου 88, Κιλκίς). Η ομάδα θα ξεκινήσει στις 8 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 25 Απριλίου.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (11 Ιανουαρίου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γ. Σαρρής στο Ημερολόγιο Ασυρμάτου με το Νικόλα Νίτσα στον OkRadio



Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί θερμά, για τη δωρεά απινιδωτή


Υπογράφει ο Γιάννης Λιναρδάκης
Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Η Διεύθυνση του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς και ο Σύλλογος Διδασκόντων εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους κ. κ. Παναγιώτη, Μαρία Καραγιαννίδη του Βιβλιοπωλείου ΣΥΜΜΕΤΡΟ Κιλκίς και στον κ. Καρακώστα Ιωάννη της Medical Shop Kilkis για τη ευγενική δωρεά ενός απινιδωτή προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα περιστατικά καρδιοαναπνευστικής ανακοπής στην σχολική μας μονάδα.

(VIDEO) Ενημερωτική εκδήλωση στο Πεδινό με θέμα, "Ο ρόλος των νεφρών και η προστασία τους" και ομιλήτρια την Ευγενία Κοινοβιάρχου

Ενημερωτική εκδήλωση στο πολιτιστικό κέντρο Πεδινού με θέμα, "Ο ρόλος των νεφρών και η προστασία τους" και ομιλήτρια την Ευγενία Κοινοβιάρχου, ειδική νοσηλεύτρια ψυχικής υγείας, Προϊσταμένη μονάδας εμφραγμάτων και αιμοδυναμικού τμήματος ΓΝΘ Παπαγεωργίου.