Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Νέα σχολή Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ε.Π.Σ. Κιλκίς


Ανακοίνωση 
 Ε.Π.Σ. Κιλκίς

Σας ενημερώνουμε ότι, η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, θα λειτουργήσει σχολή διαιτησίας για την περίοδο 2021-2022. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθυνθούν στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κιλκίς (Πόντου 6).

Συμμετέχουμε στην Απογραφή, Στηρίζουμε το Μέλλον γιατί ΟΛΟΙ ΜΕΤΡΑΜΕ


Σε εξέλιξη βρίσκεται η Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2021, η οποία διενεργείται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) σε ολόκληρη τη Χώρα, με ημερομηνία αναφοράς την 22α Οκτωβρίου 2021.

Γιατί ο Νίκος Ανδρουλάκης μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα;


Του Μπάμπη Καραγεωργίου
Με λιγότερο από ένα μήνα να απέχει από τις κρίσιμες εκλογές τρεις εμφανίζονται ως οι επικρατέστεροι διεκδικητές της προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής ( Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιώργος Παπανδρέου). Μία υποψηφιότητα όμως κάνει την διαφορά, αυτή του Νίκου Ανδρουλάκη.

Κορωνοϊός (13/11/2021): 6.154 νέα κρούσματα (93 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 70 θάνατοι και 530 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.154, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 828.032 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 50.7% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 116 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.185 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Η ηλεκτροκίνηση επιτέλους στην πόλη του Κιλκίς


Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Μετά από αναμονή λόγω προσαρμογών έφτασαν επιτέλους τα ηλεκτροκίνητα scooter και πατίνια στην πόλη του Κιλκίς. Το hot in κατάστημα moto του Γ. Ιωαννίδη στην οδό Βενιζέλου έκανε την διαφορά πάλι, κατανοώντας τις ανάγκες όλων μας για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα και όχι μόνο, μέσα από τεράστια γκάμα ανταλλακτικών αλλά και τεχνική υποστήριξη αναδείχτηκε ως το καλύτερο με διαφορά και γνώση κατάστημα moto της περιοχής μας. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 13/11/2021, 5:03 μ.μ


Απετράπη διοχέτευση ηρωίνης σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων με τον εντοπισμό (4) περίπου κιλών

Δέκα (10) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 3 κιλών και 915 γραμμαρίων τα οποία επρόκειτο να διοχετευτούν σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων, εντόπισαν και κατάσχεσαν αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ερευνών.

Ο Δήμος Παιονίας την 34η έκθεση τουρισμού Philoxenia


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας

Στην 34η έκθεση τουρισμού Philoxenia που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχει ο δήμος Παιονίας δίνοντας έμφαση στον οινικό του πλούτο αλλά και στις περιπατητικές διαδρομές του στο Πάϊκο που συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία για τον επισκέπτη.

"Οι πολίτες εμπιστεύονται την επιστήμη - Η πολιτική της ΝΔ για την υγεία δεν σχετίζεται με αυτήν, κε Παπαδόπουλε"


Υπογράφει ο Τάσος Κεσίδης
Συντονιστής Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία νομού Κιλκίς

Ενώ μετά από δύο σχεδόν χρόνια πανδημίας έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι βγαίνουμε από τις δύσκολες μέρες, στην πραγματικότητα βρισκόμαστε στις πιο σκοτεινές. Δύο, τρεις φορές από τον περασμένο Φλεβάρη, ο κ. Μητσοτάκης έχει κηρύξει την λήξη της πανδημίας και σήμερα αντί να ξημερώνουν καλύτερες μέρες, έχουμε μπροστά μας έναν Γολγοθά που φαντάζει ατελείωτος. Η επιβάρυνση των νοσοκομείων σήμερα, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρσι, είναι διπλάσια.

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...


Ευχαριστήρια  
Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την εταιρεία Kleemann Ελλάς Α.Β.Ε.Ε. για την διαρκή υποστήριξη της σχολικής μας μονάδας. Η πράξη υποστήριξης και συμπαράστασης στις δράσεις της σχολικής μας μονάδας προσφέρουν μεγάλη χαρά και πλημμυρίζει με συναισθήματα ανθρωπιάς τη σχολική μας κοινότητα.

Έμφυλη βία: Νύχτες με τον εχθρό μου


- Το στοίχημα είναι να μην προστεθούν άλλες, άλλοι στον μακάβριο κατάλογο. Οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα βοηθούν σε αυτή την κατεύθυνση.
- Σχόλιο για την ενδοοικογενειακή και έμφυλη βία και τον νέο Ποινικό Κώδικα που ψηφίστηκε.

Της Μαρίας Σπυράκη
Από το θρίλερ που άγγιξε μοναδικά το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας ακόμη θυμάμαι το αίσθημα ανακούφισης, ίσως και θριάμβου του δικαίου, την ώρα που η πρωταγωνίστρια Τζούλια Ρόμπερτς έμπαινε στο λεωφορείο της φυγής. Ο πρωτότυπος τίτλος έλεγε πολλά περισσότερα από τη μετάφραση. «Sleeping with the enemy… ».

Θερμά συλλυπητήρια για το θάνατο του Ιωάννη Λουπάκη


Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς, μετά τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου του εκλεκτού συναδέλφου μας προέδρου του Συλλόγου Χανίων και μέλους του Δ.Σ της ΠΟΠΣ, Ιωάννη Λουπάκη, στις 30-10-2021, σε έκτακτη συνεδρίαση του που έγινε το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021, αποφάσισε ομόφωνα:

"Βίρα τις άγκυρες" για την Δ1 του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Πλωτό Μουσείο ΝΕΡΑΪΔΑ «ταξιδεύει» στα δημοτικά σχολεία όλης της χώρας και φέρνει τους μαθητές και τις μαθήτριες σε δημιουργική επαφή με πτυχές της ελληνικής ναυτιλίας και ακτοπλοΐας του 20ού αιώνα. 

Τακτική και δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021


Τακτική και δια ζώσης συνεδρίαση (κεκλεισμένων των θυρών) του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης
 στην αίθουσα συνεδριάσεων "Ιωάννης Καρακασίδης"  του Δήμου στο Πολύκαστρο, την 17η Νοεμβρίου 2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

(Video) Εγκαίνια 1ου Φεστιβάλ Κόμικς Κιλκίς «COMICSVILLE» 2021

Εγκαίνια 1ου Φεστιβάλ Κόμικς Κιλκίς «COMICSVILLE» 2021, την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021.