Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Καθορισμός διαδικασιών κατανομής επιλέξιμων βοσκοτόπων και βοσκήσιμων γαιών

Υπεγράφη από το Υπουργείο ΠΑΠΕΝ και αναμένεται να εκδοθεί σε ΦΕΚ, η υπουργική απόφαση με την οποία καθορίζονται τα κριτήρια επιλεξιμότητας και η διαδικασία κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων και βοσκήσιμων γαιών για χρήση από κτηνοτρόφους της χώρας.

Τάδε έφη Παραστατίδης, για την φορολόγηση αγροτών

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Σχετικά με την πρόσφατη Τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών που κατέθεσε η κα Βαλαβάνη και εξαιρεί από την φορολόγηση τις αγροτικές αποζημιώσεις και επιδοτήσεις έως 12.000 ευρώ, ο Βουλευτής Θ. Παραστατίδης, προκειμένου οι παραγωγοί να γνωρίζουν τι ίσχυε πριν την Τροπολογία και τι ισχύει πλέον, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Μνημόσυνο - Εκδήλωση για την άλωση της Πόλης, στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νοκοδήμου


Κιλκίς: Ποινή φυλάκισης 16 μηνών σε 60χρονο δικό μας για υπεξαίρεση

Συνελήφθη χθες (21-05-2015) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί μία απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών, για υπεξαίρεση.

Κιλκίς: Εκλογή συνέδρων ενόψει του επικείμενου συνεδρίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς ανακοινώνει ότι την Κυριακή 24 Μαίου θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για την εκλογή συνέδρων ενόψει του επικείμενου συνεδρίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Η ψηφοφορία θα λάβει χώρα από τις 9 π.μ έως τις 7 μ.μ. στους εξής χώρους :

Εισφορά για την προώθηση του κρέατος θα πληρώσουν οι κτηνοτρόφοι

Με απόφαση που υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου κηρύσσεται ως δεσμευτική η απόφαση της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος (ΕΔΟΚ) σχετικά με τον καθορισμό εισφοράς στα μέλη της.

Καθορίστηκε για το 2014 το ύψος της πρόσθετης ενίσχυσης αιγοπροβάτων

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλη Αποστόλου, καθορίστηκε για το 2014 το ύψος της πρόσθετης ενίσχυσης αιγοπροβάτων, στο πλαίσιο των μέτρων ειδικής στήριξης του άρθρου 68 του Κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 73/2009 του Συμβουλίου και του Κανονισμού 1120/2009 της Επιτροπής για τον τομέα αιγοπρόβειου κρέατος.

Ο Χ. Χατζησάββας στην διακοινοβουλευτική σύσκεψη του ΝΑΤΟ στη Βουδαπέστη

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Ο βουλευτής Κιλκίς της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Χρήστος Χατζησάββας συμμετείχε στην εαρινή διακοινοβουλευτική σύσκεψη του ΝΑΤΟ, η οποία διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Βουδαπέστη. Ανάμεσα σε αντί - ρωσικές κορώνες και προπαγάνδα υπέρ της επεκτατικής πολιτικής του ΝΑΤΟ, τέθηκε και το θέμα της ένταξης των Σκοπίων στην συμμαχία αλλά και το πρόβλημα στο Κουμάνοβο.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 27η Μαΐου 2015 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 19.00 π.μ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Ο γραικυλισμός υπονομεύει την αξιοπρέπεια γενεών και γενεών

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην Γερμανία, αναφορικά με την κατάσταση στην Ελλάδα, περνούν ακόμη και αυτή την περίοδο της έντασης ανάμεσα στις δύο χώρες σχεδόν απαρατήρητα από το ελληνικό σύστημα πληροφόρησης: η αδυναμία του διπλωματικού σώματος, ο πολιτικός πρωτογονισμός της ελληνικής δημοσιότητας, η χειραγωγημένη δημοσιογραφία, δεν επιτρέπουν μια πιο εμπεριστατωμένη εικόνα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η γερμανική πολιτική τάξη, η οργανική διανόηση και γενικότερα η γερμανική κοινωνία τη χώρα και το λαό μας.

Μαχητική εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων από την ΠΟΕ στη Θεσσαλονίκη

Με συγκέντρωση στην πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη και πορεία προς το τουρκικό προξενείο της πόλης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 19 Μαΐου η εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας των 353.000 αθώων θυμάτων της θηριωδίας που πραγματοποίησε ο τουρκικός εθνικισμός, από τους Νεότουρκους και τους Κεμαλικούς.

Tο 3ο και το 5ο Δημοτικό Κιλκίς εξοικειώνονται με το νερό

Συγχαρητήρια στο 3ο και 5ο Δημοτικό για την πρωτοβουλία τους να προσφέρουν στους μαθητές τους,σε συνεργασία με το κολυμβητήριο, αρχικές τεχνικές κολύμβησης και εξοικείωσης με το νερό στο Κολυμβητήριο του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Πανελλαδικές: Ετο ΑΟΔΕ, την Βιολογία και την Λογοτεχνία, εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μ.Ε. Κίνητρο Κιλκίς
Σήμερα 22 Μαΐου 2015, οι μαθητές των γενικών λυκείων, ανάλογα με τις κατευθύνσεις τους, εξετάστηκαν στο ΑΟΔΕ, την Βιολογία και την Λογοτεχνία.

Η παράσταση του Tanxarina Puppet Theatre με τίτλο TROGLODYTES σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς

Την υπέροχη παράσταση του Tanxarina Puppet Theatre με τίτλο TROGLODYTES (τρωγλοδύτες) μπορούν να απολαύσουν οι θεατές το απόγευμα της Παρασκευής 22 Μαίου 2015 και ώρα 7 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά, το φούρνο "Σκουφάκια" και τη gelateria “CASANOVA”

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) ευχαριστεί το φούρνο "Σκουφάκια" για την προσφορά αρνιού για το πρόγραμμα μαγειρικής και τα αρτοπαρασκευάσματα, καθώς και την επιχείρηση gelateria “CASANOVA” για το παγωτό που κέρασε στα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ .

Βερολίνο: Ομιλία Θεοφάνη Μαλκίδη, στις εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία (Video)