Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (4/6/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς 
Την Ακαδημία του Πρωτέα Ευόσμου φιλοξένησε η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς το Σάββατο 2 Ιουνίου. Η Ακαδημία της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της κιλκισιώτικης Ακαδημίας με τέσσερα τμήματα, δύο μπαμπίνι και δύο προτζουνιορ με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να χαίρονται με την ψυχή τους τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς στο Μέτσοβο και προσεχώς Saturday Run…Fever

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς 
Μια από τις πιο γνωστές και αγαπητές διοργανώσεις ορεινών αγώνων είναι το Metsovo Ursa Trail που φέρει την υπογραφή του πρωταθλητή ορεινού τρεξίματος Νίκου Καλοφύρη.

Συμμετοχή σε τουρνουά της Σχολής Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την τελευταία της συμμετοχή σε τουρνουά για την φετινή αγωνιστική περίοδο είχε η Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού, που έλαβε μέρος στην διοργάνωση της Α.Ε. Πολυκάστρου.

Εξετάσεις των φαρμακοποιών για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού, περιόδου Ιουλίου 2018

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις των φαρμακοποιών για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού, περιόδου Ιουλίου 2018, θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη, στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων, στο 2ο όροφο του κτιρίου Βιολογίας-Φαρμακευτικής στο Α.Π.Θ, ως εξής:

Πολύκαστρο: Συγκέντρωση για το θέμα του Μακεδονικού Ζητήματος

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:30, στην Κεντρική Πλατεία του Πολυκάστρου, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση για το θέμα του Μακεδονικού Ζητήματος.

«Εσύ τρως, χορεύεις, διασκεδάζεις, εμείς αγοράζουμε υπολογιστές για το σχολείο μας»

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Αποχαιρετούμε τη σχολική χρονιά 2017-2018 με μια υπέροχη μουσική βραδιά την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 και ώρα 8:00 μ.μ. στην αυλή του σχολείου μας με κεντρικό σύνθημα: «Εσύ τρως, χορεύεις, διασκεδάζεις, εμείς αγοράζουμε υπολογιστές για το σχολείο μας»

«Αναδιοργάνωση Δομών – Αποδιοργάνωση Σχολείου»

Δελτίο τύπου Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Προχειρότητα, αναξιοπιστία, ασυνέπεια.
Να, τρεις –τουλάχιστον- λέξεις, που χαρακτηρίζουν την πολιτική του Υπουργείου Παιδείας αυτήν την περίοδο.

Εκδήλωση τιμής και μνήμης στο Μενέλαο Λουντέμη σε Κιλκίς και Αξιοχώρι

Δελτίο τύπου Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς
Εκδήλωση τιμής και μνήμης στο δάσκαλο και λογοτέχνη Μενέλαο Λουντέμη θα πραγματοποιηθεί:
- Την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:00 στο Εντευκτήριο της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος, Κιλκίς) και
- Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Σχολείο Αξιοχωρίου (όπου μάλιστα δίδαξε, το έτος 1930)

Ρεβενάκης: "Κύριε Γεωργαντά, καλπάζει η διασπορά πανικού"

Ανοικτή επιστολή του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς Θεόδωρου Ρεβενάκη προς τον βουλευτή Κιλκίς κ. Γ. Γεωργαντά 
"Κύριε Γεωργαντά,
αναγκαζόμαστε να σας απαντήσουμε δια του τύπου, μιας και δια του τύπου και δια των ΜΜΕ συνηθίζετε τελευταία να ασχολείστε με το Νοσοκομείο μας. Ο λόγος για την ερώτηση που απευθύνετε μαζί με άλλους βουλευτές, στις 31-05-2018 προς τον Υπουργό Υγείας, αναφορικά με την επιδημία της ιλαράς. 

Δείτε το νέο Promovideo του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids


"Το ΚΔΑΠ Kinesis for Kids μετά από ένα χρόνο λειτουργίας νιώθει την ανάγκη αλλά και υποχρέωση να ευχαριστήσεις όλους εσάς που μας δείξατε έμπρακτα εμπιστοσύνη. 

Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου σε Κιλκίς και Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»
Γυναίκες τόσο από το Κιλκίς όσο και από το Πολύκαστρο είχαν την ευκαιρία να κάνουν δωρεάν προληπτικό έλεγχο (ψηλάφηση – μαστογραφία – ΠΑΠ-τεστ) στην Κινητή Μονάδα Μαστογράφου του ΑΝΘ Θεαγενείου που επισκέφτηκε το νομό μας το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαΐου 2018. 

Video από την παρουσίαση του βιβλίου "Ο Αρμαγεδδών του Εμφυλίου - Κιλκίς 4 Νοεμβρίου 1944"


Το νέο του βιβλίο ''Ο Αρμαγγεδών του Εμφυλίου, Κιλκίς 4 Νοεμβρίου 1944 παρουσίασε την Κυριακή 3 Ιουνίου ο Κιλκισιώτης δρ. Σωτήρης Χρυσάφης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Εορτασμός Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας

Πραγματοποιήθηκε χθες (3 Ιουνίου 2018) το πρωί ο εορτασμός της «Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων», σε Ιερούς Ναούς της Ημαθίας, του Κιλκίς, της Πέλλας, των Σερρών, της Πιερίας και της Χαλκιδικής και αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

Παραδίδεται η επισκευασμένη πτέρυγα της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς

Το νοσοκομείο του Κιλκίς θα επισκεφτεί την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ), Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, συνοδευόμενος από το μέλος του Δ.Σ του οργάνου, Δήμαρχο Παιονίας, Χρήστο Γκουντενούδη και το Δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτρη Σισμανίδη.

Μουσικοχορευτική εκδήλωση Παιδικών Τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Μια διαφορετική μουσικοχορευτική παράσταση, με τη συμμετοχή του Καραγκιόζη, του πιο αγαπητού λαϊκού ήρωα, επιφυλάσσουν στο κοινό τους τα Παιδικά Χορευτικά Τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, στις 7μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Πρόγραμμα κατάρτισης για τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ενημέρωση Πυροσβεστικής Κιλκίς, λόγω έναρξης της θερινής περιόδου

Ανακοίνωση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς
Η Δ.Π.Υ. Ν. Κιλκίς, προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες του Ν. Κιλκίς, λόγω έναρξης της θερινής περιόδου, επισημαίνει τα κάτωθι:

«Επίσκεψη Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στους άνδρες των ΜΑΤ»

Δελτίο τύπου
Γ. Γεωργαντά
Σήμερα με εντολή του Σήμερα με εντολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ο Βουλευτής Νομού Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς με τους Βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης Κ. Γκιουλέκα, Σ. Καλαφάτη και Ε. Ράπτη επισκέφθηκαν τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης . 

"Χρόνια Πολλά, σε όσες και όσους ΝΙΚΗΣΑΝ και ΝΙΚΟΥΝ τον καρκίνο"

Της Γεωργίας Κολεσιώτου
3 Ιούνη 2018: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ
ΕΠΙΒΙΩΣΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Είναι αλήθεια ότι όχι μόνον όποιος επιβίωσε του καρκίνου αλλά και το πέριξ αυτού περιβάλλον, συγγενείς και φίλοι, αντιλαμβάνονται ότι η ημέρα ετούτη, όπως και κάθε άλλη ημέρα μετά τον καρκίνο είναι μοναδική. Κάθε ώρα και κάθε στιγμή μετά τον καρκίνο γίνονται πιο έντονες και η ζωή είναι πράγματι συναρπαστική με άλλες προτεραιότητες και διαφορετικές επιλογές.

Εξαιρετική εμφάνιση του ΓΑΣ Κιλκίς, στα “Ζαχαριάδεια” & “Ρήγας Ευσταθιάδης” Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Στο Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης έγιναν το Σαββατοκύριακο με μεγάλη επιτυχία οι αγώνες στη μνήμη του μεγάλου δάσκαλου και προπονητή "Νίκου Ζαχαραριάδη" και του Βαλκανιονίκη παλαιού επικοντιστή “Ρήγα Ευσταθιάδη”. 

Πετυχημένο και το 3ο Τουρνουά μίνι βόλεϊ (3Χ3) του Άτλαντα Κιλκίς


Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Ο Άτλας Κιλκίς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με την Ένωση σωματείων πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ), διοργάνωσε το 3ο Τουρνουά μίνι βόλεϊ (3Χ3), το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 στο κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς.

Video: Ο Κώστας Κιλτίδης μιλά για την "Μάχη του Κιλκίς"


Ομιλία Κώστα Κιλτίδη κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Σωτήρη Χρυσάφη "Ο Αρμαγεδδών του Εμφυλίου - Κιλκίς 4 Νοεμβρίου 1944", στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018.

ΠΑΣΟΚ Κιλκίς: "Άμεση αναγκαιότητα λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση κρουσμάτων ιλαράς στο Νοσοκομείο Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
"Σε πρόσφατη ανακοίνωση του 10-5-2018 το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ έχει γνωστοποιήσει ότι σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες αλλά και στην Ελλάδα έχει εκδηλωθεί επιδημία ιλαράς που βρίσκεται σε εξέλιξη.