Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Γνωρίστε και επιλέξτε πνευστά όργανα σπουδάζοντας δωρεάν

Δελτίο τύπου Πολυανείου Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς
Το Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς, παρουσίασε τα πνευστά όργανα στους μικρούς απόφοιτους μαθητές του από τα τμήματα μουσικής προπαιδείας, την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ωδείου, σε μία εκδήλωση που σκοπό είχε την παροχή περισσότερων επιλογών για μουσική εκπαίδευση στους νέους.

Τα νέα του Κιλκισιακού - 8/4/2017

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τις 23 νίκες σε 25 παιχνίδια (έχει και δύο ισοπαλίες) έφτασε ο Κιλκισιακός, που μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος επιβλήθηκε με 1-0 του Παλαιού Αγιονερίου και ανέβασε ακόμη περισσότερο τη διαφορά.

Από την Καβάλα στη Νέα Καβάλα του ΚιλκίςΤο Video αυτό είναι μια ευγενική παραχώρηση της Δέσποινας Μοσχούτα (Thebestwebtv.blogspot.gr)
Δραματοποιημένο ντοκυμαντέρ για τη Νέα Καβάλα Κιλκίς
Μια παραγωγή που πραγματοποιήθηκε το 2010 για το Δήμο Πολυκάστρου Κιλκίς και την υπογράφουν:

1η Ανθοέκθεση στην Ευκαρπία Κιλκίς

Πήγε άλλος υποψήφιος στη θεωρητική εξέταση υποψήφιων οδηγών

Απόπειρα πλαστοπροσωπίας εντοπίστηκε την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 από υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο της διαδικασίας θεωρητικής εξέτασης υποψηφίων οδηγών (σήματα) στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων της Περιφέρειας.

Ρόδος: Παρίστανε τον Αστυνομικό και «τσέπωσε» 58.000 ευρώ

Συνελήφθη χθες (07.04.2017) στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, ένας 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της αντιποίησης αρχής, της υπεξαίρεσης, της απάτης και της πλαστογραφίας.

Απολογισμός οδικής ασφάλειας στην Κεντρική Μακεδονία για τον Μάρτιο 2017

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Μάρτιο του έτους 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τον Μάρτιο 2017

Κατά τη διάρκεια του μήνα Μαρτίου του 2017, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -532- άτομα και ειδικότερα:

Θέση εργασίας στο Κιλκίς - 8/4/2017

SAMARITAN'S PURSE - Κιλκίς
Shelter and Interpretation Assistant ​
Δείτε ΕΔΩ


Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017, στις 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Φώτης Μισόπουλος: Arte bruta στο Φουαγιέ του Συνεδριακού Κιλκίς

Φώτης Μισόπουλος, Arte bruta
Φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς, 20 Απριλίου - 1 Μαΐου 2017

Κάθε παιδί πρέπει να γνωρίζει διεύθυνση, τηλέφωνο & να καλεί το 100 - Εσύ το ενημέρωσες;

Οι Αστυνομικοί της γειτονιάς Κιλκίς σας ενημερώνουν
Οι γονείς πρέπει να φροντίζουν κάθε παιδί να γνωρίζει:
➤Το όνομα του και τη διεύθυνση του. 

Να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο. 
Να καλεί το "100" σε περίπτωση ανάγκης.

Πασχαλινές δράσεις του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Αξιούπολης


Ράντσο Κιλκίς: Βιωματική Δράση-Ημερίδα με θέμα "Το άλογο"

Ο Ιππικός Όμιλος Ράντσο Κιλκίς διοργανώνει Ημερίδα με θέμα "Το Άλογο". Κατά τη διάρκειά της, θα αναπτυχθούν θέματα για τη φροντίδα του αλόγου, τη διαμονή, τη διατροφή και τη ζωή του. Θα ακολουθήσει μάθημα ιπποκομίας, επίδειξη εξοπλισμού, αλλά και παιχνίδια παρέα με το άλογο.

Η Τόλμη Κιλκίς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF στην Πάτρα

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF ανδρών-γυναικών της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛΟΤ, διεξήχθη στο κλειστό στάδιο Απόλλωνα Πάτρας, στις 1-2 Απριλίου 2017. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και σε κάποιες κατηγορίες οι αναμετρήσεις ανερχόταν σε έξι φορές.