Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών στα "Χίλια Δέντρα"

Δελτίο τύπου Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών
Υπό την καθοδήγηση του Γεωπόνου της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς Β. Ιωαννίδη και την παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μουριών Μ. Μόσχογλου και τον π. Δήμαρχο του Καποδιστριακού Δήμου Δοϊράνης Γ. Καλπακίδη την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 μέλη του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών προέβησαν σε απελευθέρωση ολίγων υπεραιωνόβιων βελανιδιών από κισσούς εν αναμονή του συνολικού καθαρισμού του μοναδικού μας αισθητικού δάσους των Χιλίων Δένδρων από τον Φορέα Διαχείρισης σε συνεννόηση με το Δασαρχείο Κιλκίς και το ενδιαφέρον του Δήμου μας. 

Κιλκισιακός: Μπαίνουμε στα 60 χρόνια αθλητικής και κοινωνικής ιστορίας

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Το ποδόσφαιρο ως κυρίαρχο άθλημα διαχρονικά, είναι ένα άθλημα βαθιά λαϊκό, δημιουργεί πρωτόγνωρα συναισθήματα στους φιλάθλους και αποτυπώνεται στην καθημερινότητα των ανθρώπων, επηρεάζει και επηρεάζεται από τις κοινωνικές, πολιτιστικές και οικονομικές πραγματικότητες που αναπτύσσονται γύρω από αυτό.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 5/7/2020, 11:00 μ.μ.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία
Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών.


(Video) Εθελοντικός καθαρισμός της περιοχής Σαλάτς Κιλκίς


Εθελοντικός καθαρισμός της περιοχής Σαλάτς Κιλκίς, την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020.

Εξετάσεις μαύρων ζωνών στο Kinesis Fight Club Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club Kilkis
Στις 3 Ιουλίου 2020 σε εγκαταστάσεις του Kinesis athletics πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες εξετάσεις μαύρων ζωνών. Μετά από μία σκληρή δοκιμασία πραγματοποιώντας 50 γύρους αγώνων οι εξεταζόμενοι προάχθηκαν στη Μαύρη ζώνη. Προηγήθηκε η τεχνική εξέταση στις 1 Ιουλίου μαζί με τους εξεταζόμενους που ήταν για τις έγχρωμες ζώνες.

Θέσεις εργασίας στο Σταυροχώρι Κιλκίς (5/7/2020)

Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΒΕΕ, με έδρα στο Σταυροχώρι Κιλκίς, αναζητά εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης και μακροχρόνιας συνεργασίας, για την στελέχωση του εργοστασίου παραγωγής βιοντίζελ.

Δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση από το Γιώργο Αναστασιάδη με αφορμή το ''Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025''

Στην κοινή τηλεδιάσκεψη των Τομέων Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Οικονομικών και Ενέργειας του Κινήματος Αλλαγής συμμετείχε την περασμένη Πέμπτη ο Αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Ενέργειας και πολιτευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης. Η διάσκεψη έγινε με αφορμή το ''Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2021-2025'' που έχει δοθεί από την Κυβέρνηση προς διαβούλευση.

Φρίκη: Σκοτώθηκε 33χρονος σε τροχαίο στη Νάουσα

Μολώχ: Ο αιμοβόρος θεός της ασφάλτου

Σήμερα (5 Ιουλίου 2020) και ώρα 04.40" περίπου στη Νάουσα η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας.

Η Μαίρη Σάντσεζ δεν ήταν η Μήδεια


Του Φώτη Μισόπουλου
un embarras du tragique, récit en trois parties
.....μολαταύτα δεν δουλεύω για τα λεφτά. Γιατί τότε ; Δεν ξέρω. Ειλικρινά, δεν ξέρω μεγάλα πράγματα
ΣΑΜΟΥΕΛ ΜΠΕΚΕΤΤ, ΜΟΛΛΌΥ [1α] 
.....ο θεατής ειν' εκείνος που πρέπει να κινείται
MAN RAY [1β]

Τα νέα του ΑΣΕΠ (5/7/2020)

➤Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 3Κ/2020 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 16/16.6.2020/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν ογδόντα επτά (187) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε οργανικές μονάδες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) – Ν.Π.Ι.Δ.

Πωλείται 2άρι στο κέντρο του Κιλκίς (5/7/2020)

"Πωλείται 2αρι στο κέντρο του Κιλκίς, Καυκάσου 3 πάνω από το κινέζικο, κατασκευής 2006, 2 δωμάτια, 1 μπάνιο, 108 τμ, τεράστια σαλοκουζίνα με τέντες πίσω, θέση πάρκινγκ σκεπαστή, ατομικό λέβητα πετρελαίου rielo, προεγκατάσταση αερίου για κουζίνα, ελβετική ξυλόσομπα, διπλά τζάμια στις μπαλκονόπορτες και πόρτα ασφάλειας 8 σημείων γερμανική, με εγκατεστημένη κουζίνα, χωρίς ηλεκτρικές συσκευές."
Πληροφορίες στο 6970999650 Γιώργος