Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Κιλκίς: Ενημερωτική ημερίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ, την Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Το θέμα της ημερίδας είναι η Ενιαία Αίτηση Εκμετάλλευσης του 2016 και η ορθή υποβολή της από τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς, καθώς και οι υποχρεώσεις που πρέπει να τηρούνται σύμφωνα με τις κοινοτικές οδηγίες, τις εθνικές διατάξεις και τη συμμόρφωση με τους ελέγχους.

Ένας Έλληνας Μαέστρος στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ της Αμερικής

Ο Διονύσης Γραμμένος, μόλις 26 ετών σήμερα, είναι ο πρώτος Έλληνας που καλείται να συμμετάσχει ως Μαέστρος στην American Academy of Conducting στο Φεστιβάλ του Άσπεν – το μεγαλύτερο των ΗΠΑ. 

"Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Κωνσταντίνο Βιολιτζή"

Υπογράφει η ΔΗΜΤΟ Ν.Ε. Κιλκίς
"Συγχαίρουμε τον νέο Πρόεδρο της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Κιλκίς κ. Κ. Βιολιτζή και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

"Το Τσερνομπίλ είναι παντού!"

Ανακοίνωση Οικολογικής Κίνησης Θεσσαλονίκης
Το Τσερνομπίλ είναι παντού!
Στο έδαφος, στα δάση, στους ζωντανούς οργανισμούς και τον αέρα,
30 χρόνια μετά το πυρηνικό ατύχημα που σημάδεψε την ιστορία του πλανήτη, το Τσερνομπίλ είναι πανταχού παρών!
Εκδήλωση την Τετάρτη 20/4/2016, Οικόπολις, 8.00 μμ

Το νέο Δ.Σ. των Ακριτών Επταλόφου Κιλκίς

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς, όπως προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες.
Το νέο ΔΣ έχει ως εξής:

"Πρέπει να βιαστούν για να μην απογοητεύσουν τους σοσιαλδημοκράτες Έλληνες πολίτες"

Δελτίο τύπου Κεντροαριστερής Κίνησης Κιλκίς Ελπίδας - Προοπτικής
Σήμερα, περισσότερο από χθες, η χώρα απειλείται από μια νέα εθνική περιπέτεια με την επάνοδο της ύφεσης και της συζήτησης περί Grexit. Επίσης απειλείται από την ανεξέλεγκτη διόγκωση του προσφυγικού-μεταναστευτικού προβλήματος, το ασφαλιστικό και το φορολογικό να έχουν πάρει εκρηκτικές διαστάσεις. Τα ζωτικά θέματα εξωτερικής πολιτικής φαίνεται να περιπλέκονται και η θέση της Ελλάδας να εξασθενεί επικίνδυνα.

Πετυχημένη εκδήλωση των αρτοποιών του ν. Κιλκίς με τίτλο «Τεχνικές Αρτοποίησης»

Δελτίο τύπου Συντεχνίας Αρτοποιών Ν.Κιλκίς «Ο Προφήτης Ηλίας»
Η Συντεχνία Αρτοποιών Ν. Κιλκίς «Ο Προφήτης Ηλίας» σας ενημερώνει για την πραγματοποίηση ημερίδας που διοργάνωσε για τα μέλη της, με τίτλο «Τεχνικές Αρτοποίησης», σε συνεργασία με την εταιρεία ΡΟΥΜΕΛ (πρώτες όλες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - παγωτού) και τις ΖΥΜΕΣ ΛΕΣΛΦΡ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ , που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Βικτωρία» στις 10/4/2016 και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Δήμος Κιλκίς: Παράταση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς ιδιώτες για τον πυλώνα ''Επαγγελματική Αποκατάσταση Αστέγων''

Παρατείνεται μέχρι την Τετάρτη 20 Απριλίου η προθεσμία πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Δήμου Κιλκίς προς τους ενδιαφερόμενους για τον πυλώνα ''Επαγγελματική Αποκατάσταση Αστέγων'' του προγράμματος ''Σίτιση και Επανένταξη''. 

Με μετάλλια οι μικροί του Αίαντα Κιλκίς από το De La Salle Mtb Race

Εντυπωσίασαν για ακόμη μία φορά οι μικροί του Αίαντα Κιλκίς δείχνοντας τον καλύτερό τους εαυτό στον αγώνα που διοργάνωσε ο ΣΑΚ ΔΕΛΑΣΑΛ με την ονομασία De La Salle Eliminator Mtb Race.

Α.Μ.Σ. ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ: "Ένας αγώνας, ένας τίτλος"

Δελτίο τύπου Α.Μ.Σ. Πόντιοι Κιλκίς
Η χρονιά για την ομάδα των Ποντίων φτάνει στο τέλος της συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις έφτασε στους (19) βαθμούς σε (11) αγώνες και παραμένει πρώτη στον 5ο όμιλο του βορείου ομίλου και με νίκη στην τελευταία αγωνιστική κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο της Β΄ Εθνικής. 

Δήλωση του νέου προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. - Ν.Δ. ν. Κιλκίς, Κωνσταντίνου Βιολιτζή

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Βιολιτζής
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. - Ν.Δ. ν. Κιλκίς
"Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στο εκλεκτορικό Σώμα για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανε να με εκλέξει στη θέση του Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Κιλκίς και να διαβεβαιώσω τον συνυποψήφιο μου Π. Λαπατίνα και όλα τα μέλη της ΝΔ στον νομό μας, ότι τώρα μετά την ολοκλήρωση των εσωκομματικών διαδικασιών, όλοι μαζί ενωμένοι ξεκινούμε τον αγώνα εναντία στον λαϊκισμό και στην φαυλότητα.

"Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του Αγησίλαου Πανίδη"

"Η Συντεχνία Αρτοποιὡν νομού Κιλκίς «Ο Προφήτης Ηλίας» εκφράζει τη βαθιά της οδύνη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον άδικο και πρόωρο χαμό του Συναδἑλφου μας Πανίδη Αγησίλαου ενός χαρακτήρα ηθικά ακέραιου και εύχεται ολόψυχα δύναμη και υγεία στην οικογένεια του.
Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του."


"Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς τιμά τον θεσμικό του ρόλο"

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς
Την 31η Μαρτίου 2016 και ώρα 14:00, ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς δια των εκπροσώπων του, ήτοι την Πρόεδρο κα Ευρώπη Αρτόγλου, την Αντιπρόεδρο κα Ντονέλλα Κοσκοσίδου και τον Γενικό Γραμματέα Αδάμ Χριστοδουλίδη, παρέδωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και δη στους υπεύθυνους διαχείρισης υλικών κ. Γεώργιο Πολυμένη, κα Σόνια Αντωνιάδου και κ. Στέφανο Αγαθαγγελίδη, παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς Ιατρού κ. Θεόδωρου Αποστολίδη και των εκπροσώπων του Σωματείου Εργαζομένων κ. Αχιλλέα Καλεμκερίδη, Πασχάλη Μασούρα και κ. Στέφανου Σαρίδη, φάρμακα και υγειονομικά υλικά συνολικής αξίας τεσσάρων χιλιάδων (4000) ευρώ.

Σούλης: "Συγχαρητήρια κ. Βιολιτζή"

Υπογράφει ο Σούλης Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Δ. νομού Κιλκίς
"Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στον νέο Πρόεδρο της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Κιλκίς της ΝΔ Κ. Βιολιτζή και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στη δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνει.

Χρυσό τρίποντο του Εθνικού Νέου Αγιονερίου στην Αλαξανδρούπολη

Δελτίο Τύπου Εθνικού Νέου Αγιονερίου
Το ματς αυτό στην ακριτική Αλεξανδρούπολη ήταν από αυτά που ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου στην ποδοσφαιρική διάλεκτο τα "έχει" και μπορεί να τα κερδίσει. Κάπως έτσι και με στόχο τη νίκη - βάλσαμο το κιλκισιώτικο συγκρότημα ταξίδεψε στον Εβρο για να αντιμετωπίσει τον συνονόματο Εθνικό της Αλεξανδρούπολης την Κυριακή 17 Απριλίου.

Στο Πολυκατάστημα GUM στη Μόσχα - Ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα

Γράφει και φωτογραφίζει ο Πάνος Γεωργιάδης
Ο παγωμένος χειμώνας στη Μόσχα, σιγά-σιγά δίνει τη σκυτάλη σε πιο ζεστές ημέρες και νύχτες. Η ατμόσφαιρα γίνεται όλο και πιο ανοιξιάτικη, έστω και σε τεχνητό επίπεδο.

Η εξέλιξη διαχρονικά των παραδοσιακών επαγγελμάτων στη Γουμένισσα, στην Pella TV

Την Τετάρτη 20-4-2016 και ώρα 15.00 και την Πέμπτη 21-4-2016 ώρα 22.00, στην ΠΕΛΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ θα μεταδοθεί η εκπομπή "ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ" στην οποία μέσα από φωτογραφικό υλικό θα παρουσιασθούν διαχρονικά τα παραδοσιακά επαγγέλματα της Γουμένισσας Κιλκίς.