Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Αγιασμός στον Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ
Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε τις δράσεις του ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 στο γραφείο του Συλλόγου.

H Coca Cola «χορηγεί» για να εκμαυλίζει

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Η Coca Cola λυμαίνεται το δημόσιο χώρο ανεξέλεγκτα. Η Coca Cola παρανομεί συστηματικά. Η Coca Cola εργαλειοποιεί παντοιοτρόπως την εκτελεστική, πολιτική και δικαστική εξουσία.

Τάδε έφη Γ. Φραγγίδης για το προσφυγικό – μεταναστευτικό στο νομό Κιλκίς


Σημεία συνέντευξης Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής,
στον ραδιοφωνικό σταθμό Μακεδονίας ΕΡΤ 3 102fm στην εκπομπή στο δρόμο με τον Βασίλη Πεκλάρη.

Καταγγέλλουν το ΚΤΕΛ Κιλκίς για πλημμελή εκτέλεση δρομολογίων

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ευρωπού
Σας ενημερώνουμε πως από την έναρξη του σχολικού έτους 2019-20 το δρομολόγιο που εξυπηρετεί τους 21 μαθητές /τριες από την Τούμπα προς το Δημοτικό σχολείο Ευρωπού δεν εκτελείται σωστά, μέσα στα προβλεπόμενα χρονικά όρια, ούτε ως προς την πρωινή προσέλευση αλλά ούτε και ως προς την αποχώρηση των μαθητών/ τριων.

Επιζητώντας το αυτονόητο - Καταδίκη (;) αγνοείται

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Με αφορμή την άθλια και άκρως ντροπιαστική εικόνα να επιτίθεται και να χτυπά πολίτης στέλεχος κόμματος συνάνθρωπο του που υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία η ΝΟΔΕ Κιλκίς εκφράζει θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση στο άτυχο όργανο της Τάξης που εδέχθη την απρόκλητη επίθεση στη διάρκεια της πορείας στο άγαλμα Τρούμαν στην Αθήνα.

Αυτή είναι η νέα σύνθεση των Νομικών Προσώπων του Δήμου Κιλκίς

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Με ομόφωνες αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς ορίστηκαν τα νέα Διοικητικά Συμβούλια των Νομικών Προσώπων του Δήμου (Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση, Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών, Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης). 

Μεγάλη συμμετοχή του Kinesis στο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών (Octagon Fighting 3)

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Στις 5 Οκτωβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Victoria πραγματοποιήθηκε φεστιβάλ πολεμικών τεχνών. Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό την ενίσχυση του ειδικού Δημοτικού σχολείου Κιλκίς.

Πολιτευτές του κόμματος Δημιουργία Ξανά επισκέφτηκαν τον δήμαρχο Παιονίας

Τo Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, πολιτευτές του κόμματος Δημιουργία Ξανά επισκέφτηκαν τον δήμαρχο Παιονίας στο δημαρχείο του Πολυκάστρου προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην δομή της Νέας Καβάλας και στο δήμο Παιονίας γενικότερα με την παραμονή προσφύγων και μεταναστών.

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα στην Ημαθία

Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ληστεία που έγινε τον περασμένο Απρίλιο σε ταχυδρομική διανομέα στην Ημαθία.

Παίονες αστυνομικοί τσάκωσαν 62χρονο στη Χαλκιδική για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (7 Οκτωβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 62χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα των αστυνομικών σε κτήμα ιδιοκτησίας του και σε τροχόσπιτο που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Αιτήσεις χορήγησης άδειας παρέκκλισης για βιοκαλλιεργητές του νομού Κιλκίς

Ανακοινώνεται στους βιοκαλλιεργητές του νομού μας, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν αίτηση χορήγησης άδειας παρέκκλισης σε περίπτωση που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν μη πιστοποιημένο βιολογικό σπόρο, ότι οι ημερομηνίες για την τρέχουσα περίοδο 2019-2020 καθορίζονται ως εξής:

Έναρξη του προγράμματος εμβολιασμού των κόκκινων αλεπούδων

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (8/10/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Θετική εικόνα και στη Θεσσαλονίκη
Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη για να δώσει φιλικούς αγώνες. Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα συνολικά πέντε τμήματα του Αλέξανδρου που βρέθηκαν εκεί, να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων και να αποτυπώσουν στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα δουλεύονται στις προπονήσεις.

Διακρίσεις "Αλέξανδρου" Κιλκίς στο διασυλλογικό πρωτάθλημα του Τετράθλου του ΣΕΓΑΣ

Δελτίο τύπου "Αλέξανδρου" Κιλκίς 
Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς το Διασυλλογικό πρωτάθλημα Τετράθλου ΠΠΒ- ΠΚΒ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας (Όμιλος του Κιλκίς) 

Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του "πόλις"

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του σωματείου: «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, Η ΠΟΛΙΣ», Σουρή 6 Κιλκίς, η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του.

Τα ζώα και η οικογένεια στο κέντρο του ενδιαφέροντος στο ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς
Μια εβδομάδα γεμάτη δραστηριότητες αφιερωμένες στην οικογένεια και στα ζώα πέρασε για τις δύο δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for kids και Kinesis for Junior. Η 1η Οκτώβρη έχει οριστεί ως η παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας και δε θα μπορούσαμε παρά να αφιερώσουμε την ημέρα αυτή στους παππούδες και στις γιαγιάδες μας. Έτσι, οι μικροί μας καλλιτέχνες, τους τίμησαν με δύο τρόπους.

Το Σινεμά στην “ΤΕΧΝΗ” κάνει την φθινοπωρινή του πρεμιέρα


Δελτίο τύπου “ΤΕΧΝΗΣ”  Κιλκίς
Το αγαπημένο σας σημείο πολιτιστικής αναφοράς στην πόλη, σας προσφέρει ένα υπέροχο κινηματογραφικό ταξίδι την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 7:00 το βράδυ με πολύ μουσική και ωραία ταινία.

Αρχιερατικό Μνημόσυνο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κιλκισίου κυρό Απόστολο

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, τελέσθηκε στο Κιλκίς, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία και ιερό μνημόσυνο, επί τη συμπληρώσει δέκα ετών από την προς Κύριον εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Αποστόλου.

ΝΟ.Δ.Ε.: "Καλωσήρθατε στο Κιλκίς, αγαπητή κ. Αγαθοπούλου"

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Ο Νομός Κιλκίς καλωσορίζει την αγαπητή Κα Ειρήνη Αγαθοπούλου στο τόπο μας. Δεν μπορεί κανείς να μην προβεί σε αυτή την ευχή ασφαλώς από τη στιγμή που θα διαβάσει και θα ενημερωθεί από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών για την επενεξέταση και ένταξη στην Α' ζώνη των κριτηρίων ένταξης για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης που κατέθεσε η επανακάμψασα στα πάτρια εδάφη Βουλευτής του νομού μας.

Κιλκίς: Τελετή λήξης του τρίμηνου προγράμματος «Επιχειρηματική Φωλιά»

Δελτίο τύπου Εταιρείας Έρευνας και Ανάπτυξης Κιλκίς
Στο πλαίσιο του έργου CREATING EMPLOYMENT OPPORTUNITIES OF YOUNG GRADUATES IN THE CB AREA – EMPLOYOUTH το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα INTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme CCI 2014 TC 16 I5CB 009, και συγκεκριμένα στο πλαίσιο της δράσης «Επιχειρηματική Φωλιά», πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019 στις 17:00, στην αίθουσα Β. Σεργιαννίδης του Επιμελητηρίου Κιλκίς, το DEMO DAY (τελετή λήξης) του τρίμηνου προγράμματος «Επιχειρηματική Φωλιά» που διοργάνωσε η Εταιρεία Έρευνας και Ανάπτυξης Κιλκίς σε συνεργασία με την εταιρία ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.

(Video) SOS από τους γονείς του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς: "Κινδυνεύουν τα παιδιά μας"


SOS από τους γονείς του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς: "Κινδυνεύουν τα παιδιά μας - Μικροβιακή βόμβα το 5ο Δημοτικό Σχολείο".
Κατεπείγουσα συνάντηση των Γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κιλκίς, Ανέστη Πογέλη τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019 στις 7:00 μ.μ.