Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Ψηφιακά θα μπορούν να υποβάλλουν οι αγρότες την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης προς τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Κοινό δελτίο τύπου των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης σε συνεργασία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των υπηρεσίων εξυπηρέτησης των αγροτών, προχωρούν στην υλοποίηση της υπηρεσίας – πλατφόρμας για την Απομακρυσμένη Υποβολή Αγροτεμαχίων Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΑΥΑΕΑΕ). Μέσω της υπηρεσίας αυτής ο πολίτης – αγρότης θα μπορεί να εξυπηρετείται δωρεάν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ψηφιακά, μέσω του υπολογιστή του ή του κινητού τηλεφώνου του, δίχως δηλαδή να απαιτείται η φυσική του παρουσία.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Θωμά Παπαχρήστου

Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της ΝΔ 
Για την απώλεια του ΘΩΜΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ, εκφράζουμε ως Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της ΝΔ τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στους οικείους του, τους συγγενείς και φίλους του.

Ο "πατριώτης" Κυριάκος Βελόπουλος

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Ο «χριστέμπορας» και χρόνια τηλεπωλητής σε διάφορα κανάλια κυρίως της Βορείου Ελλάδας, όντας αρχηγός κόμματος της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ» Κυριάκος Βελόπουλος, βρέθηκε με τις περισσότερες καταθέσεις 430.000 ευρω σε Γερμανική τράπεζα στην «Deutsce Bank ».Οι Γερμανοί είναι «φίλοι» μας στην συγκεκριμένη περίπτωση και όχι αυτοί που θέλουν το κακό και την καταστροφή της χώρας μας.

Τα νέα του ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς
Από τις 13 Απριλίου, στη σελίδα μας στο facebook, αναρτούμε καθημερινά, βίντεο, με εκπαιδευτικό υλικό για τους μικρούς μας μαθητές. Έτσι, στη σελίδα μας στο facebook “ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς’’, θα βρείτε καθημερινά, νέα βίντεο από όλες σχεδόν τις ειδικότητες και δραστηριότητές μας. 

Μέτρα ενίσχυσης των επαγγελματιών του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου
Δήμου Παιονίας
Εν αναμονή κεντρικών οδηγιών από την ΚΕΔΕ και με το δεδομένο, ότι οι αλλαγές στην χρέωση δημοτικών τελών προϋποθέτουν πολύπλοκες εφαρμογές λογισμικού, η διοίκηση του δήμου Παιονίας προσανατολίζεται να προτείνει στα όργανα του δήμου τα εξής μέτρα ενίσχυσης των επαγγελματιών: 

Σκουπίδια στην κοίτη του Γαλλικού ποταμού

Σκουπίδια στην κοίτη του Γαλλικού ποταμού στο ύψος των οικισμών Καμπάνης Μάνδρες, Γαλλικός, λέει ο αναγνώστης της Γνώμης Λ. Χ.
Εμείς λέμε "Αιδώς Αργείοι".


ΚΔΑΠ Kinesis for kids: "Παιδική γυμναστική με την Σοφία και τη Ζωή"


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Kids Athletics 
Στο Kids Gymnastics πραγματοποιείται εκμάθηση και ενδυνάμωση σε βασικές θέσεις και δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν καλύτερα το σώμα τους. 

Κιλκίς: Κατ’ οίκον γεύματα σε ευπαθείς ομάδες του "Βοήθεια στο Σπίτι"

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 η διανομή ημερησίων γευμάτων σε ευπαθείς ομάδες του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι". Πρόκειται για διανομή γευμάτων κατ’ οίκον που παραδίδονται σε θερμοθαλάμους σε εξυπηρετούμενους της κοινωνικής δομής, σε εφαρμογή απόφασης του Υπ. Εσωτερικών, με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Δήλωση Ε. Αγαθοπούλου για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών/τριών

Ειρήνη Αγαθοπούλου 
Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς 
Α’ Αντιπρόεδρος Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής 
Ισότητας, Νεολαίας & Δικαιωμάτων του Ανθρώπου
Η 12η Μαΐου έχει καθιερωθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) ως Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών/τριών ενώ το 2020 ως «Έτος Νοσηλευτών/τριών και Μαιών» προς τιμήν της 200ης επετείου από τη γέννηση της Florence Nightingale, Βρετανίδας πρωτοπόρου της σύγχρονης νοσηλευτικής, με σημαντικό έργο κοινωνικής αναμόρφωσης, αλλά και αξιοσημείωτη παρουσία στον τομέα της στατιστικής. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 12/5/2020, 06:30 μ.μ.

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών 
- Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθησαν 2 άτομα, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 11,8 γραμμαρίων.

Συνάντηση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά με την ηγεσία του ΔΟΑΤΑΠ

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΔΟΑΤΑΠ (Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης).

Δείτε το Πόθεν Έσχες Αγαθοπούλου, Γεωργαντά, Παραστατίδη,Φραγγίδη, Κυριακίδη, Σιωνίδη, Γκουντενούδη και Σισμανίδη

Δημοσιεύτηκαν χθες Δευτέρα 11 Μαΐου από την Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής, συνολικά 1.072 δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του έτους 2019 -που αφορούν στη χρήση 2018- των πολιτικών προσώπων (βουλευτών, ευρωβουλευτών, δημάρχων, περιφερειαρχών). 

Πρόσκληση σε νέα διαδικτυακή δράση του Κέντρου Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ Κιλκίς
Μέσα στη νέα για όλους και όλες μας καθημερινότητα, θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας αξίες και δεξιότητες, πους μας κρατάνε συνδεδεμένους, με έναν τρόπο, ίσως ξεχασμένο, μέσα από την αφήγηση παραμυθιών και ιστοριών. Νιώθουμε ότι αυτή η δράση ολοκληρώνει τον κύκλο της κι ανοίγει έναν άλλο.