Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Εν αναμονή δηλώσεων από την Ειρήνη Αγαθοπούλου

Μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κιλκίς, την ένταξη σε αυτό του Παύλου Τονικίδη και τη δήλωση απόσυρσης του ενδιαφέροντός της για κάθοδο στις επικείμενες εκλογές, επικοινωνήσαμε με τη βουλεύτρια Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Δήλωση Π. Τονικίδη για τη συμμετοχή οτυ στο ψηφοδε΄λτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ του νομού Κιλκίς

Υπογράφει ο Παύλος Σπ. Τονικίδης

Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα και της Κεντρικής Επιτροπής για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο νομό Κιλκίς για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου.

Χωρίς Αγαθοπούλου, αλλά με Τονικίδη το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο ν. Κιλκίς

Στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκαν σήμερα οι λίστες των υποψηφίων βουλευτών στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου. Σε ό,τι αφορά στο ψηφοδέλτιο του ν. Κιλκίς, στα 4 ήδη γνωστά ονόματα προστέθηκε το πέμπτο, και αυτό που περιμέναμε να ακούσουμε από την αρχή, ήτοι του τ. Προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς και επιχειρηματία Παύλου Τονικίδη.

(Video) Σύσκεψη ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας με τους υποψηφίους βουλευτές του νομού Κιλκίς

Σύσκεψη ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας με τους υποψηφίους βουλευτές του νομού Κιλκίς. Κυριακή 9 Απριλίου 2023.

Επίσκεψη 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Στα πλαίσια του μαθήματος της Οικιακής Οικονομίας, μαθητές του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς, μαζί με την εκπαιδευτικό τους κ. Σιδηροπούλου Ελένη, επισκέφθηκαν τους χώρους του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς όπου είχαν την ευκαιρία να υλοποιήσουν, με την καθοδήγηση μελών του ΛΕΚ, το έθιμο των ημερών «Λαζαράκια».

Νέος Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο Σωτήριος Μπάτος

Την απόφασή του να παραιτηθεί από Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κατέθεσε ο κ. Κώστας Κιλτίδης, την Τρίτη 2 Μαρτίου 2023 στη Διαχειριστική Επιτροπή της ΑΣ-ΠΚΜ.

Ευχές Πάσχα 2023 από το Σύλλογο Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς


Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κιλκίς στις εργασίες της ΓΣ του ΕΕΔΕΓΕ στη Ζάκυνθο

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς 
Με τη συμμετοχή του μέλους του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς κας Ευδοξίας Δημητριάδου, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 1 Απριλίου 2023, οι εργασίες της πρώτης Γ.Σ. στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) για το 2023, εκδήλωση που φιλοξένησε το Επιμελητήριο Ζακύνθου.

Ε. Αγαθοπούλου: Η αδράνεια και η ανικανότητα της κυβέρνησης έρχονται να θέσουν υπό αμφισβήτηση και τις υπάρχουσες δομές του Δικτύου της ΓΓΔΟΠΙΦ

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Το Δίκτυο Δομών της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής, Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (ΓΓΔΟΠΙΦ) περιλαμβάνει τα Συμβουλευτικά Κέντρα Γυναικών, τους Ξενώνες Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών και Παιδιών και την Τηλεφωνική Γραμμή SOS 15900, υποστηρίζοντας με αυταπάρνηση γυναίκες επιζώσες έμφυλης βίας και έμφυλων διακρίσεων.

Aπαγόρευση αλιείας στην λίμνη Δοϊράνη για το έτος 2023

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε η Απόφαση 245655(8741)/07-04-2023 ( ΑΔΑ: ΨΑΘΣ7ΛΛ-04Π) του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κιλκίς κ. Βεργίδη Ανδρέα που αφορά την απαγόρευση ενάσκησης επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας ιχθύων και λοιπών υδρόβιων οργανισμών με κάθε μέσο και εργαλείο λόγω προστασίας της αναπαραγωγικής περιόδου των ψαριών στην λίμνη Δοϊράνη και σε όλα τα ρέοντα ύδατα δηλαδή ρυάκια, ποτάμια, χείμαρροι, που καταλήγουν άμεσα στη λίμνη και σε απόσταση 1.000 μέτρων από το σημείο εκβολής τους σε αυτήν από 12 Απριλίου 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 π.μ έως 12 Μαΐου 2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:00 π.μ.

Στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων το παραμύθι της Μαρίας Σπυράκη «Πουφ!!! Μεθάνιο»

Δελτίο τύπου Μαρίας Σπυράκη
Tο περιβαλλοντικό παραμύθι «Πουφ!!! Μεθάνιο» που έγραψε η ευρωβουλευτής του ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη εντάχθηκε από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), του υπουργείου Παιδείας, στο εκπαιδευτικό υλικό που θα διδάσκεται στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων. Το παραμύθι απευθύνεται σε μαθητές της Γ΄ και Δ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου και σύμφωνα με την Πράξη 46/31-08-2022 του ΔΣ του Ι.Ε.Π., εντάχθηκε στο προς υποστήριξη υλικό της διδασκαλίας των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων.

Η Kozani FC αντευχαριστεί τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Ανακοίνωση KOZANI FC
Με αφορμή της δημοσίευσης συγχαρητήριας επιστολής από την ομάδα του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ προς την ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και τις ευχές για καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου στην Super League 2, η Διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί από καρδιάς την Διοίκηση της ομάδας αλλά και όλους όσους απαρτίζουν αυτήν, τεχνικό τημ και αθλητές.