Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Συνάντηση Α. Τζιτζικώστα με τους παραγωγούς της νέας χολιγουντιανής ταινίας «TinSoldier» που ξεκινά γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση με τους υπεύθυνους της νέας χολιγουντιανής κινηματογραφικής παραγωγής, τα γυρίσματα της οποίας ξεκινούν στη Θεσσαλονίκη, είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο κτίριο Διοίκησης της Περιφέρειας, στη Θεσσαλονίκη.

«Ο ορυκτός πλούτος των Κρουσσίων και η επίδρασή του στις αρχαίες κοινωνίες της περιοχής»

Την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε η πρωτότυπη δράση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς «Ο ορυκτός πλούτος των Κρουσσίων και η επίδρασή του στις αρχαίες κοινωνίες της περιοχής», τμήμα του έργου «Ευρωπός - Παλατιανό - Στόβοι: Eυρωπαϊκές Πολιτιστικές Αξίες του Παρελθόντος και του Μέλλοντος», το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα INTERREG Ελλάδα - Δημοκρατία της Β. Μακεδονίας 2014-2020.

«Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Δελτίο τύπου Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει στη διοργάνωση της επετειακής επικοινωνιακής δράσης «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές», η οποία συντονίζεται από το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Επικοινωνίας της Διεύθυνσης Αρχαιολογικών Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΥΠ.ΠΟ.Α., στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Δράσης σχετικά με την Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη, διοργανώνοντας και συμμετέχοντας στις παρακάτω δράσεις:

Eγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Ζωής Τζήμητρα με τίτλο “Θαλασσογραφία”

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μια υπέροχη βραδιά έζησαν όσοι παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Ζωής Τζήμητρα με τίτλο “Θαλασσογραφία” τη Δευτέρα 23 Μαίου 2022 στην Τέχνη.

Μαθητική συναυλία κλασικής κιθάρας στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς



Το Γ.Ν.Θ. “ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ” κλονίζεται


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Σήμερα Τρίτη 24 Μαϊου 2022, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ αποτελούμενο από το Βουλευτή υπεύθυνο του Κ.Τ.Ε. Υγείας Γιώργο Φραγγίδη και το μέλος της γραμματείας του Τομέα Υγείας Γιώργο Τρελόπουλο επισκέφτηκε το Νοσοκομείο “ Γ. Παπανικολάου” Θεσσαλονίκης.

Ε. Αγαθοπούλου: Γιατί Ελλάδα δεν είναι μόνο η Μύκονος και η Σαντορίνη

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Με παρέμβασή της στην Επιτροπή Ισότητας της Βουλής, στη διάρκεια της συζήτησης με θέμα «Γυναίκες και Τουρισμός», η Βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αν. Τομεάρχισσα Δικαιοσύνης, Ειρήνη Αγαθοπούλου, ανέδειξε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες τόσο ως εργαζόμενες στον τουρισμό όσο και ως καταναλώτριες του τουριστικού προϊόντος. 

Τα νέα του ΚΔΑΠ "Άθλος" (24/5/2022)

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ

Η εβδομάδα στο ΚΔΑΠ μας κύλησε πολύ δημιουργικά και ψυχαγωγικά. Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν κάναμε λόγο για την πορεία εξέλιξης του ανθρώπου και μιλήσαμε για τους δεινόσαυρους. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 24/5/2022, 10:13 μ.μ.

Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (23 Μαΐου 2022) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς στην οικία του και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(Video) Ο Καραγκιόζης αρνητής: Παράσταση από τον Όμιλο Καραγκιοζοπαιχτών του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Ο Καραγκιόζης αρνητής: Παράσταση από τον Όμιλο Καραγκιοζοπαιχτών του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς. Τρίτη 24 Μαϊου 2022.

Κορωνοϊός (24/5/2022): 5.588 νέα κρούσματα (10 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 11 θάνατοι και 149 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 5.588. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.427.857 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 48.8% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 606 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 132.854(3.7% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Επιτυχημένο τουρνουά τέννις για εφήβους στο Κιλκίς

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Τουρνουά Ε3 για ηλικίες από 12 και 14 ετών διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαΐου 2022, μετά από ανάθεση της Β’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής και Κιλκίς. Οι αγώνες διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του φιλόξενου Ομίλου Κιλκίς προς Προφήτη Ηλία. 

Εφαρμογή Προγράμματος Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής των Αμπελουργικών Εκτάσεων στην Ελλάδα περιόδου 2019-2023

Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ανακοινώνεται ότι θα υλοποιηθεί το «Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης & Μετατροπής των Αμπελώνων περιόδου 2022–2023». Το Πρόγραμμα εφαρμόζεται κάθε χρόνο σύμφωνα με την ΥΑ 1059/128533/13-05-2022 (ΦΕΚ 2418 Β) για την «Αναδιάρθρωση και Μετατροπή των Αμπελουργικών Εκτάσεων στην Ελλάδα [(άρθρο 46) Καν.(ΕΕ) 1308/2013].

Αλλαγή του τρόπου υποβολής των γνωστοποιήσεων λειτουργίας κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 η Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης ενημερώθηκε και στη λίστα με τις δραστηριότητες που υπόκεινται σε γνωστοποίηση λειτουργίας προστέθηκαν και οι κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας συνελήφθη ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (23 Μαΐου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (24/5/2022)


Το Carabus Pool Βar My Paradise αναζητεί προσωπικό για τις εξής θέσεις εργασίας: σέρβις, κουζίνα, υπεύθυνο/η υποδοχής, υπεύθυνο προσωπικού & επίβλεψη λειτουργίας εγκατάστασης (με εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών), ναυαγοσώστες.

Προτεινόμενα θέματα φυσικής και χημείας με διαθέσιμες και τις λύσεις τους (24/5/2022)

Υπογράφει ο Όμηρος Εμπορόπουλος
Το σημερινό μας θέμα είναι "Κύλιση με ολίσθηση σε κεκλιμένο επίπεδο" (Φυσική Γ' Λυκείου). Δείτε ΕΔΩ

(Video) Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής "Θαλασσογραφίες", της Ζωής Τζήμητρα

Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής "Θαλασσογραφίες", της Ζωής Τζήμητρα. Δευτέρα 23 Μαϊου 2022.

Πήρε τη ρεβάνς η Έλλη Φρεγγίδου: Άνετη εκλογή στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ χωρίς τη χρήση ποσόστωσης

Στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής εξελέγη η κιλκισιώτισσα ψυχολόγος Έλλη Φρεγγίδου στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής 22 Μαΐου στο 3ο Συνέδριο της παράταξης στην Αθήνα. Μάλιστα, η Έλλη πέτυχε την εκλογή της χωρίς τη χρήση του μέτρου της ποσόστωσης για τις γυναίκες κατακτώντας την 34η θέση ανάμεσά τους (254η στη γενική σειρά πανελλαδικά).