Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Η μούτζα του Κιλκίς


Η πορνοβιομηχανία κατασπαράζει χιλιάδες σώματα κοριτσιών και γυναικών

Η σύλληψη του προγράμματος HOMO TRAFFICKENS προέκυψε από την επίγνωση του μεγέθους του μεταναστευτικού ρεύματος προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη σκληρή εκμετάλλευση μεταναστών /στριών στις χώρες υποδοχής και των συνθηκών ζωής τους όπου εντοπίζονται οι απεχθέστερες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως αυτό της δουλείας, της σεξουαλικής εκμετάλλευσης, της ασέλγειας επί ανηλίκων, της βίας σε βάρος γυναικών.

Ανακοίνωση Δημοκρατικής Αριστεράς για τα γεγονότα στις παρελάσεις

Είναι απόλυτα δικαιολογημένη η αγανάκτηση των πολιτών και δημοκρατικό δικαίωμα οι διαληλώσεις κατά της κυβερνητικής πολιτικής. Αυτό, όμως, είναι διαφορετικό από το να εμποδίζεται η παρέλαση, η οποία αναφέρεται στην τιμή και στη μνήμη του αντιφασιστικού αγώνα του ελληνικού λαού.
Είναι ενέργειες που τραυματίζουν τη δημόσια εικόνα της χώρας, αλλά και προσβάλλουν μια σημαντική μέρα όπως η σημερινή που συμβολίζει το μεγάλο αντιφασιστικό αγώνα.

«Το στιγμιότυπο της ...μούτζας στο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ»

Μαθητής μουτζώνει τον Χρήστο Ζώη και τους επισήμους κατά τη διάρκεια της παρέλαση στη Λάρισα...  Επίσης θέση στην εξέδρα πήραν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κώστας Τζανακούλης και λίγοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι. 

Φωτογραφικό αφιέρωμα στο χωριό Βαλτοτόπι του δήμου Παιονίας

Ανακοινώσεις ΚΚΕ για το «κούρεμα» των ασφαλιστικών ταμείων και τις λαϊκές αντιδράσεις στις παρελάσεις

Είναι εξωφρενικός ο ισχυρισμός της κυβέρνησης ότι θα καλύψει τις απώλειες των Ασφαλιστικών Ταμείων από τη νέα ληστεία – «κούρεμα» πάνω από 12 δισεκατομμύρια που συναποφάσισε με την ΕΕ από το πρωτογενές πλεόνασμα, τη στιγμή που στον κρατικό προϋπολογισμό του 2012 μειώνει δραστικά την ήδη ανεπαρκέστατη χρηματοδότηση των Ταμείων. Και μάλιστα όταν έχει συμφωνήσει, για να υπάρξει πλεόνασμα στον προϋπολογισμό, την ακόμα πιο δραστική μείωση των δαπανών για τα Ασφαλιστικά Ταμεία, την Παιδεία, την Υγεία, όταν ποτέ έως τώρα το κράτος δεν έχει πληρώσει στο ακέραιο την προβλεπόμενη ετήσια κρατική χρηματοδότηση προς τα Ταμεία.

Ενημέρωση Νέας Δημοκρατίας για την προστασία των καταναλωτών για το πετρέλαιο θέρμανσης

Με αφορμή την έναρξη διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης, o Τομέας Καταναλωτικών Οργανώσεων της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, στα πλαίσια ενημέρωσης και προστασίας των καταναλωτών από αθέμιτες πρακτικές, εφιστά την προσοχή τους στα κάτωθι ζητήματα:

“Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Θηλασμός” την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 12:00 στον «Κήπο» του Κιλκίς

Την δράση “Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Θηλασμός” με μήνυμα «Ο θηλασμός είναι μεταδοτικός!» διοργανώνει το www.mitrikosthilamsos.com την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 12:00 σε διάφορες πόλεις ανά τη χώρα! Ο “Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Θηλασμός” δεν είναι άλλο από μια υπαίθρια γιορτή ενημέρωσης, υποστήριξης και προώθησης του Μητρικού Θηλασμού στην οποία συμμετέχει και η πόλη του Κιλκίς! Η συνάντηση πρόκειται να πραγματοποιηθεί: Στον «Κήπο» του Κιλκίς ( Σε περίπτωση κακοκαιρίας η συνάντηση θα γίνει στο χώρο του Συλλόγου «ΑΡΜΟΝΙΑ», δίπλα στον «Κήπο»). Οι οι συντονίστριες της ομάδας εθελοντών Κιλκίς είναι η Καλπάκα Πηνελόπη και η Χαραλαμπίδου Χριστίνα.

Αλλαγή ώρας σήμερα

Σε ισχύ τέθηκε από χθες το βράδυ η χειμερινή ώρα. Ειδικότερα στις 04.00 το πρωί της Κυριακής 30 Οκτωβρίου οι δείκτες των ρολογιών γύρισαν μία ώρα πίσω και έδειξαν 03.00.
Σημειώνεται ότι το μέτρο της αλλαγής της ώρας εφαρμόζεται με κοινοτική οδηγία ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Φωτογραφικό αφιέρωμα στο χωριό Αγία Παρασκευή του δήμου Κιλκίς

Τι είναι βία στην Ελλάδα

Γράφει ο Δημήτρης Τσεχερίδης                                         Φίλοι μου γεια σας!
Σας παραθέτω πιο κάτω ένα κείμενο ενδεικτικό για το τι πολίτευμα έχουμε και τι «ελευθερίες» απολαμβάνει ο Μεταδικτατορικός Ελληναράς που κοιμόταν και συνεχίζει να κοιμάται όρθιος αλλά με τη διαφορά ότι τώρα του ζητούν να πληρώσει πολυτελέστατο ξενοδοχείο σουίτα με πλήρες σέρβις γυμναστήριο και Σπά! Πριν λίγο καιρό συζητώντας με μια φίλη μου και αναλύοντας το σημερινό πολίτευμα μου έλεγε ότι είμαστε πολύ καλά όχι όπως κάποτε που δε μιλούσαμε ελεύθερα! Ενώ τώρα μιλάμε και λέμε ότι θέλουμε!!! Η απάντηση μου ήταν ότι και ο τρελός του χωριού μου πάει πάνω κάτω μέσα στο χωριό και όλο μιλάει και λέει ότι θέλει αλλά δεν παύει να είναι τρελός και να μην του δίνει σημασία κανείς ! Ε λοιπόν στην περίφημη μεταδικτατορική Δημοκρατία μας έτσι ακριβώς μας αντιμετωπίζουν οι εκλεγμένοι από εμάς 300! Εμείς μιλάμε και αυτοί λένε ας τον τρελό στην τρελα του!

Η "ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ" τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στην κινηματογραφική ομάδα της Κοινωνίας Πολιτών

Η κινηματογραφική ομάδα που διοργανώνει η Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς, ξεκινά τις προβολές της.  Με νέο τίτλο: "Δευτέρα. Πάμε σινεμά;", νέους εθελοντές, πολλές ιδέες και πολύ μεράκι για δουλειά, σας καλούμε κάθε Δευτέρα βράδυ στις 21.00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, να μοιραστείτε μαζί μας την αγάπη μας για τον κινηματογράφο. Τι καλύτερο ξεκίνημα της εβδομάδας από μία ωραία ταινία;