Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Δείτε Video από την εκδήλωση στήριξης της Ν.Δ. στον Υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη


Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του εργατικού κέντρου Κιλκίς η Νέα Δημοκρατία παρουσίασε τον υποψήφιο, τον οποίο στηρίζει για τον δήμο Κιλκίς, κ. Δημήτρη Κυριακίδη, πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς και δικηγόρο.

Ευχές εορτών από τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς


Προκήρυξη δύο νέων Δράσεων του ΕΣΠΑ προϋπολογισμού 460 εκατ. ευρώ

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ανακοινώνει την προκήρυξη δύο Δράσεων του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020). Η πρώτη Δράση είναι η «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων» με προϋπολογισμό 400 εκατ. ευρώ.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών της Μητρόπολης Κιλκίς

Ευχές Χριστουγέννων από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς


Ευχές εορτών από την Ειρήνη Αγαθοπούλου


Εύζωνοι: Συνέλαβαν 27χρονο για εκκρεμές σε βάρος του ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη χθες (18 Δεκεμβρίου 2018) το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 27χρονος αλλοδαπός, καθώς  σε αστυνομικό έλεγχο κατά την είσοδό του στη χώρα, διαπιστώθηκε από το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, να εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Καβάλας, για εγκληματική οργάνωση και ναρκωτικά.

Γεωργαντάς: «Η αναβάθμιση του οδικού δικτύου του Κιλκίς γίνεται πράξη»

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά 
Παραδόθηκε σήμερα σε κυκλοφορία η οδός από τον κόμβο Μαυρονερίου έως την είσοδο του Κιλκίς μήκους 5,5 χλμ. Ένα έργο που συγχρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΚΙλκίς: Συνελήφθησαν 4 μέλη κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση του διασυνοριακού εγκλήματος και την αποτροπή της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς κατάφεραν να εντοπίσουν το τελευταίο διάστημα σε περιοχές του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης, ποσότητες κάνναβης που ξεπερνούν τα 40 κιλά.

Δείτε Video από τα εγκαίνια του οδικού έργου «ΑΚ Μαυρονερίου - Είσοδος Κιλκίς»


Τα εγκαίνια του οδικού έργου «Α/Κ Μαυρονερίου-Είσοδος Κιλκίς» προγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12:30 στον Κόμβο Κρηστώνης στο ύψος του Στρατοπέδου Παπαθεοφίλου.

Μήνυμα Χριστουγέννων του Κ. Πουντζουκίδη

Υπογράφει ο Κώστας Πουντζουκίδης
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
"Η Γιορτή των Χριστουγέννων μας υπενθυμίζει την μεγάλη αγάπη του Θεού για τον άνθρωπο. Μας θυμίζει την επίσκεψη του Χριστού στη γη για να λυτρώσει τον άνθρωπο από τον πόνο.
Η βία, η αύξηση της εγκληματικότητας, το δουλεμπόριο, η αύξηση των ναρκωτικών και των φυλακισμένων αποκαλύπτουν την πνευματική κρίση του πολιτισμού μας.

Η Ειρήνη Αγαθοπούλου σε εκδήλωση του Κινέζικου Συλλόγου Γυναικών Ελλάδας

Δελτίο τύπου Κ.Ε.Θ.Ι. 
Στην εκδήλωση του Κινέζικου Συλλόγου Γυναικών Ελλάδας παρευρέθηκε την Κυριακή 16/12 η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΕΘΙ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, εκπροσωπώντας και την Υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδια για θέματα Ισότητας των Φύλων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Ευχές Χριστουγέννων από το Τελωνείο Ευζώνων


Δράσεις λαϊκής επιμόρφωσης του Δήμου Κιλκίς από την Επιμορφωτική Κιλκίς

Στο πλαίσιο του προγράμματος λαϊκής επιμόρφωσης, η Επιμορφωτική Κιλκίς ως ανάδοχος έργου του Δήμου Κιλκίς, υλοποίησε με επιτυχία το παρακάτω εκπαιδευτικό πρόγραμμα δια βίου μάθησης σε ενήλικες του Δήμου Κιλκίς:
«Η υγεία ως πολιτισμικό και κοινωνικό αγαθό – εξαρτησιογόνες ουσίες, ασθένειες, στοματική υγιεινή, ατυχήματα και ασφάλεια, πρώτες βοήθειες».

Χορός πολλών αστέρων, ο χορός του "Αστέρα" Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς