Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Ανείπωτη η θλίψη και ο πόνος για όλους τους Έλληνες


Παραμένει ως Διοικητής της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς ο Κιλκισιώτης Αντιπύραρχος Γρηγόρης Σαλαβασίδης

Στις πρόσφατες κρίσεις του Πυροσβεστικού Σώματος ο Κιλκισιώτης αξιωματικός Γρηγόρης Σαλαβασίδης προήχθει στο βαθμό του Αντιπυράρχου και παρέμεινε ως Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς, όπου ήδη  ήταν διοικητής από το 2014. Γρηγόρη, σου ευχόμαστε συγχαρητήρια και δύναμη να συνεχίσεις με την ίδια επιτυχία το δύσκολο έργο σου.

Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου για το τραγικό δυστύχημα

Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
Η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, συμμετέχοντας στην εθνική οδύνη του πένθους, μετά το τραγικό ατύχημα στα Τέμπη, ανακοινώνει τα εξής:
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, μαζί με τους πνευματικούς - εξομολόγους Πατέρες της Ιεράς Μητροπόλεως θα τελέσει την Πέμπτη 2 Μαρτίου έ.έ. στις 10:30, στον Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς, Αρχιερατικό Τρισάγιο, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θανόντων.

Εκδήλωση στο Κιλκίς με θέμα τον ελληνισμό της Ουκρανίας

Διάκριση για τον Κιλκισιώτη Ευάγγελο Νιάκα στον Μαραθώνιο της Μάλτας

Με αρκετές ελληνικές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε ο Μαραθώνιος της Μάλτας την Κυριακή 26/02. Νικητής ήταν ο Μαροκινός Redouan Nouiri, ο οποίος μάλιστα σημείωσε ρεκόρ διαδρομής με χρόνο 2:13:18 και ακολούθησε ο συμπατριώτης του Hicham Boufars με 2:18:12 και τρίτος ήταν ο Andrew Grech με 2:31:42.

Δήλωση Ε. Αγαθοπούλου για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών

Υπογράφει η Ε. Αγαθοπούλου
Δεν την χωράει ο νους την χθεσινή τραγική εξέλιξη της μετωπικής σύγκρουσης δυο τρένων στα Τέμπη. Θα πρέπει να αναζητηθούν οι ευθύνες τόσο για τη διαχείριση της σιδηροδρομικής υποδομής που είναι αρμοδιότητα του ελληνικού κράτους όσο και της Hellenic Train για το μεταφορικό έργο.

Tο όνομα του οσίου Γεωργίου του ομολογητού σε νέο κληρικό, πρώτη χειροτονία από το Σεβ. Δράμας κ. Δωρόθεο

†Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος

Στο Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου Δράμας τελέστηκε η μοναχική Κουρά του Γεωργίου Κουνουπάκη, πτυχιούχου Φιλολογίας (Σχολή Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ) και ήδη φοιτητή στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού της Θεολογικής του Α.Π.Θ., με καταγωγή από την Ενορία Αγίου Πέτρου της Μητροπόλεως Γουμενίσσης.

Η Ε. Ράπτη, η Α. Σακαλάκη, η Ε. Παπαλουκά, η Χ. Παπαδοπούλου και η Ι. Τεντέ πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θωμά Μαρκόπουλο στον OkRadio

Δράση του Πολιτιστικού Συλλόγου "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας

Ανακοίνωση Πολιτιστιικού Συλλόγου "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας
Ο πολιτιστικός σύλλογος Άγιος Τρύφων Γουμένισσας αποδέχθηκε την πρόσκληση της κοινότητας Γουμένισσας να συμμετέχει με το εφηβικό του τμήμα στην εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας στις 27 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 μ.μ η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία τα συγχαρητήρια μας στην κοινότητα Γουμένισσας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 1/3/2020, 8:58 μ.μ.

Συλλήψεις για κλοπή 
- Συνελήφθη χθες (28 Φεβρουαρίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Ουρανούπολης, αλλοδαπός άνδρας, καθώς την προηγούμενη ημέρα, σε περιοχή του Κιλκίς, αφαίρεσε ένα όχημα, καθώς και ένα πορτοφόλι, που περιείχε μία τραπεζική κάρτα, προσωπικά έγγραφα και χρηματικό ποσό.

ΠΕΔΚΜ: Βαθιά θλίψη και οδύνη για την τραγωδία στα Τέμπη

Ανακοίνωση Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ)
Τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη της για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων εκφράζει η Περιφερειακή Ένωση των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), δηλώνοντας συγκλονισμένη από το μέγεθος της τραγωδίας.

Εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας μετά από παραίτηση του Πρόεδρου και της Γραμματέας του

Δελτίο τύπου Δήμου Πιαονίας
Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα στο Πολύκαστρο και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 5η Μαρτίου 2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00, σε ειδική δια ζώσης συνεδρίαση (Δημόσια) του δημοτικού συμβουλίου, με θέμα ημερήσιας διάταξης «Αποδοχή παραιτήσεων Προέδρου και Γραμματέως Δημοτικού Συμβουλίου και εκλογή νέων», σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 64 και 67 του ν. 3852/2010 (Α’ 87).

Έκτακτη αιμοδοσία διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη

Έκκληση για έκτακτη αιμοδοσία απευθύνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, προς όλους τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, για να καλυφθούν οι ανάγκες σε αίμα για τους τραυματίες από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Μήνυμα Δημάρχου Παιονίας Κ. Σιωνίδη, για το δυστύχημα στα Τέμπη

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Α. Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη και οδύνη για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που έγινε στα Τέμπη και στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, πολλούς μάλιστα ιδιαίτερα νέους ηλικιακά.

Φραγγίδης: Να ενταχθούν οι κοινωνικοί λειτουργοί στο επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

Ερώτηση κατέθεσαν οι βουλευτές -υπεύθυνοι των κοινοβουλευτικών τομέων του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής: 1) Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, 2) Οικονομικών και 3) Υγείας, κ.κ. Γ. Μουλκιώτης, Κ. Σκανδαλίδης και Γ. Φραγγίδης, με θέμα: «Να ενταχθούν οι κοινωνικοί λειτουργοί στο επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας».

Θ. Τιρεκίδης: Επιτακτική ανάγκη ο εκσυγχρονισμός του σιδηροδρομικού δικτύου

Δελτίο τύπου Θ. Τιρεκίδη
Μόνο θλίψη και οδύνη προκαλεί η είδηση του θανάτου 39 συνανθρώπων μας από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Σε κάθε τραγωδία, η αναζήτηση ευθυνών δεν περιορίζεται μόνο στην παραίτηση ενός υπουργού και στη σύλληψη του σταθμάρχη.

Η πρώτη Ελληνική δωρεάν εφαρμογή κινητών έκτακτης ανάγκης που στέλνει την τοποθεσία σου με ακρίβεια συντεταγμένων σε έναν συγγενή

Η εφαρμογή PANICosGR αποτελεί έναν «συναγερμό» που επιτρέπει σε ένα άτομο υπό πίεση, πανικό και που χρειάζεται βοήθεια να στείλει γρήγορα ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα βοήθειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Διάλεξε εύκολα και απλά την επαφή έκτακτης ανάγκης και μέσω του κόκκινου κουμπιού και ειδοποίησε τους άμεσα σε περίπτωση βοήθειας.

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Κιλκίς εκφράζει τη θλίψη της για την ανείπωτη τραγωδία, ξημερώματα Τρίτης 1 Μαρτίου στα Τέμπη, δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Δημόσια έκκληση του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, για εθελοντική αιμοδοσία

Ανακοίνωση 
Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Λόγω των έκτακτων εξελίξεων μετά από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στη σιδηροδρομική γραμμή της Κοιλάδας των Τεμπών, το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς απευθύνει δημόσια έκκληση προς τους συμπολίτες του για αιμοδοσία με σκοπό να ενισχύσουμε με μονάδες αίματος τα νοσοκομεία της Βορείου Ελλάδος στα οποία νοσηλεύονται οι τραυματίες συμπολίτες μας.

Π. Τονικίδης: Βρίσκομαι στην διάθεση του κόμματος

Υπογράφει ο Παύλος Σ. Τονικίδης

Απευθυνόμενος στους πολίτες του νομού μας και ειδικότερα τους φίλους, τους συντρόφους και τα στελέχη της παράταξης μας θα ήθελα να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι προσωπικά βρίσκομαι στην διάθεση του κόμματος ως στρατευμένος στον αγώνα για την ανατροπή της ακραίας νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Μαύρη επέτειος

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Τραγικό πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
• 36, οι νεκροί για την ώρα, και 85 οι πολυτραυματίες.
• Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που απαξιώνει τον σιδηρόδρομο.

Θ.Βαφειάδης: Ποια είναι η αιτία του ανεξέλεγκτου σημερινού χρέους της ΔΕΥΑ Κιλκίς;

Υπογράφει ο Θεόδωρος Βαφειάδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Στις 23.01.2023 με γραπτή μου ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Κιλκίς έθεσα το θέμα του μεγάλου χρέους της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κιλκίς (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.) προς τη Δ.Ε.Η. σύμφωνα με φήμες αρχικώς που σήμερα ξεπερνάει τα 6.500.000 ευρώ. Η Δημοτική Αρχή και αρκετοί συνάδελφοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας με αντιμετώπισαν με υπονοούμενα και υπομειδιάματα ότι δήθεν υπερέβαλα ή εμφάνιζα ανακριβή στοιχεία.

Με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα συναντήθηκε η Ε. Αγαθοπούλου για θέματα του Κιλκίς και της Παιονίας

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα για ζητήματα που αφορούν το Κιλκίς και την Παιονία. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης και η περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας από την ΠΕ Κιλκίς, Έφη Ναβροζίδου.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος/Πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Ν.Φ.-Ν.Χ., Ευτυχία Παπαλουκά, μιλά στο Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


Η Ενεργή Πολίτης, γλυκύτατη Μητέρα, Ιστορικός και Αρχαιολόγος ΕΚΠΑ, γνήσια Αυτοδιοικητική Πολιτικός με σημαντική Πορεία και φωτεινο Μέλλον, Πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας... Ανήσυχο Πνεύμα, με πλατιούς Ορίζοντες και ανοιχτούς Αντένες, Αριστερή των Κινημάτων και Μαχήτρια της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της Πατρίδας... νεαρά κυρία, Παπαλουκά Ευτυχία, μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ωφελούμενους στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Το «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» ενεργώντας ως δικαιούχος της πράξης με τίτλο «Επιχορήγηση του Ν.Π. Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Αμεα Κιλκίς για την υλοποίηση του έργου ΚΔΗΦ – ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης», η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Κεντρική Μακεδονία», ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας εύρεσης ωφελούμενων και προσκαλεί τα ενδιαφερόμενα άτομα με αναπηρία να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής.

Kinesis-Gym: Παρουσίαση νέου προγράμματος BODYPUMP 124

Δελτίο τύπου Γυμνστηρίου 
Kinesis-Gym
Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προηχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release) του BODYPUMP 124.

Ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς



Συγχαρητήρια δήλωση Χρ. Γκουντενούδη για το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Πρ. Δήμαρχος Παιονίας

Με την ευκαιρία της τιμητικής διάκρισης του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου από τον Υπουργό Υγείας, παρουσία του πρωθυπουργού, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που έδωσαν την ψυχή τους, για να επιτύχουν τον βέλτιστο βαθμό εξυπηρέτησης και παροχής πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας στους συμπολίτες μας.

Ευχαριστήριο Ιερού Ναού Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς

Ευχαριστήριο 
εκκλησιαστικής επιτροπής του Ιερού Ναού Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας το SUPERMARKET ΓΑΛΑΞΙΑΣ στο Κιλκίς που μας στήριξαν στο έργο μας και μας έδειξαν την αγάπη τους με το δικό τους τρόπο ευχαριστούμε και ευχόμαστε αυτή η πράξη σας να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

(Video) Μπουμπουχέρια 2023, στο Βαφειοχώρι Παιονίας

Μπουμπουχέρια 2023, στο Βαφειοχώρι Παιονίας. Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023.