Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Τι λέει η "Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς", για τον απολογισμό της Διοίκησης του Δήμου Κιλκίς

Ανακοίνωση "Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς"
Όσο και αν είναι σημαντικό να γίνεται απολογισμός κάθε διοίκησης ενός Δήμου, άλλο τόσο σημαντικό είναι το περιεχόμενο αυτού του απολογισμού. Δεν αρκεί να παρουσιάζονται μια σειρά ενέργειες και έργα του Δήμου ή να δίνονται υποσχέσεις για νέα έργα. Το σημαντικό είναι το έργο της Διοίκησης του Δήμου Κιλκίς να έχει στο επίκεντρό του τους ανθρώπους του, τους δημότες του, τους εργαζόμενούς του. 

Πετυχημένος ο αποκριάτικος χορός της ΤΕΧΝΗΣ

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Κέφι, χορός, τραγούδι, χορός και πάλι χορός και ατέλειωτο κέφι σε μια βραδιά που θα θυμόμαστε για πολλά χρόνια στον αποκριάτικο χορό της ΤΕΧΝΗΣ την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020.

Βραβεύτηκαν αθλητές του Άθλου Κιλκίς από την Ένωση Ταε Κβο Ντο Βορείου Ελλάδος

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς 
Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της ετήσιας πίτας της Ένωσης Ταεκβοντό Βόρειου Ελλάδος.

Τα νέα του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς (25/2/2020)

Δελτίο τύπου ΑΕΤΟΥ Κιλκίς
ΑΝΔΡΙΚΟ, 22/2/2020 
Ένα δυνατό παιχνίδι αναμενόταν στο κλειστό της Σκύδρας για την 20η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ για τους δύο πρωτοπόρους. Το 1ο δεκάλεπτο έκλεισε 19-14 για το γηπεδούχο με τον ΑΕΤΟ Κιλκίς να βρίσκει δυσκολότερα επιθετικές λύσεις. Το 2ο δεκάλεπτο ήταν πιο ισορροπημένο, με τη Σκύδρα να το κερδίζει με βραχεία κεφαλή ενός πόντου 21-20 και το ταμπλό να δείχνει 40-34.

Επίσκεψη μαθητών/τριών του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς στην έκθεση «Η Ελληνίδα στον πόλεμο»

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Στις 24 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη τριών τμημάτων της Α΄ Γυμνασίου (Α2, Α3, Α4) στους χώρους της Αυστροελληνικής Καπναποθήκης προκειμένου να περιηγηθούν την εικονογραφημένη έκθεση «Η Ελληνίδα στον πόλεμο».

Εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς 
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος της ΟΓΕ) θα πραγματοποιήσει  εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας,  το Σάββατο 7 Μάρτη, στις 6:00 μ.μ. στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής, στο Κιλκίς. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 25/2/2020, 09:45 μ.μ.

Συνελήφθη 58χρονος για καλλιέργεια κάνναβης 
Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 58χρονου αλλοδαπού, σε περιοχή της Χαλκιδικής, για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης.

Ταξιδεύετε σε περιοχές της Κίνας με κρούσματα κοροναϊού;


Η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Κιλκίς κόβει την πίτα της


Τι πρέπει να ξέρετε σχετικά με τις προφυλάξεις για τον ιό 2019-nCoV (κορωνοϊός)

Δελτίο Τύπου Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς 
Στην πόλη Wuhan, επαρχία Hubei, στην Κίνα, εμφανίστηκε συρροή κρουσμάτων πνευμονίας. Στις 9 Ιανουαρίου 2020 οι υγειονομικές αρχές της Κίνας ανακοίνωσαν ότι πρόκειται για νέο στέλεχος κορωνοϊού. 

Ομιλία Γ. Φραγγίδη στη Βουλή, για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση


Ομιλία Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή Κιλκίς, στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπ. Εργασίας  και Κοινωνικών Υποθέσεων «Ασφαλιστική μεταρρύθμιση και ψηφιακός μετασχηματισμός του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ)

Καθαρά Δευτέρα, πάμε στα "Μπουμπουχέρια" Βαφειοχωρίου


Χορός Πολιτιστικού Συλλόγου και Αθλητικού Συλλόγου ΔΟΞΑ Γερακαριού Κιλκίς

Θέσεις εργασίας στην Εθνική Ασφαλιστική Κιλκίς (25/2/2020)

"Ζητούνται από την Εθνική Ασφαλιστική Κιλκίς για την στελέχωση του γραφείου της, άτομα στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης του εταιρικού δικτύου της. Προσφέρονται: 

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος" 
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για προπονητές ποδοσφαίρου, στίβου καθώς και εκπαιδευτικών των δομών του "Παιδόκοσμου" Αλέξανδρος Κιλκίς, το οποίο πραγματοποιήθηκε από το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς. 

"Η επέλαση του κορονοϊού'"

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Γραμματέας Οργανωτικού Κινήματος Αλλαγής
Μία αγαπημένη μου φίλη μόλις με ενημέρωσε για την έλλειψη μασκών εν αναμονή της ''επέλασης'' του κορονοϊού (COVID-19). Όσο εμφανές είναι πως δεν μπορούμε να αποτρέψουμε την εμφάνιση του ιού στη χώρα μας, τόσο πιθανό είναι να μην αποφύγουμε το στάτους πανικού που θα αναδείξει βασικές αδυναμίες του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

(Video) Η συμπαραστάτης του πολίτη Νιόβη Παυλίδου, στο Κιλκίς


Η συμπαραστάτης του πολίτη και της επιχείρησης Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβη Παυλίδου, στο Κιλκίς, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020.

Η Ε. Αγαθοπούλου ζητά τα οικονομικά στοιχεία του Νοσοκομείου Κιλκίς από το Υπουργείο Υγείας

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Η Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς κατέθεσε αίτηση προς τον Υπουργό Υγείας και ζητά τα επίσημα έγγραφα, που τεκμηριώνουν την κατάσταση των τελευταίων ετών του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, αλλά και του ΕΚΑΒ Κιλκίς (προϋπολογισμοί τελευταίων ετών, προσλήψεις προσωπικού, κλπ). Αίτηση η οποία είχε κατατεθεί και στις 24/9/2019 και παραμένει αναπάντητη εδώ και 5 μήνες.

Εργαστήριο/σεμινάριο τέχνης «κεντήματος» των αυγών


Ανακοίνωση Πολιτιστικής  Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς
Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς διοργανώνει εργαστήριο/σεμινάριο, στο οποίο η κυρία Αγνή Κανδύλη Μπατιάνη θα διδάξει τη μοναδική τέχνη του «κεντήματος» των αυγών, που αποτελεί παράδοση της περιοχής Βοΐου-Κοζάνης και Γρεβενών.