Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 30/5/2020, 17:35 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας εξιχνιάστηκε περίπτωση εμπρησμού σε όχημα
Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Ιανουάριο του 2020 προκάλεσε πυρκαγιά και φθορές ξένης ιδιοκτησίας σε περιοχή της Πέλλας.

"Σαν το σχολείο δεν έχει..."

Υπογράφει η Αφροδίτη Ντίνου 
Διευθύντρια 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς  
Όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούμε και πάλι τους μαθητές και τις μαθήτριες στο 5ο Δ. Σ. Κιλκίς. Εκτός από αυτά που έγιναν σε όλα τα σχολεία της επικράτειας, εμείς βρεθήκαμε στην ευτυχή συγκυρία να κάνουμε την ανακαίνιση που προβλεπόταν από σχετική μελέτη των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Κιλκίς. 

Ανοίγουν όλες οι δομές του ΚΔΑΠ ΑΙΑΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών "Αίας" Κιλκίς
Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε για την επαναλειτουργία των δομών και των δραστηριοτήτων μας από τη Δευτέρα 01/06/2020.

Δήμος Παιονίας: Πρόταση έργου προϋπολογισμού 656.512,76€

Ανακοίνωση Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας, στα πλαίσια του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας INTERREG, υπέβαλε στις 29 Μαΐου 2020 πρόταση έργου προϋπολογισμού 656.512,76€ με τίτλο: «"Introducing Gastro-Tourism as a new Destination Brand in the CB area" και ακρωνύμιο "Gastro Tour"»

Ομιλία Ε. Αγαθοπούλου στη Βουλή για την πανδημία του κορωνοϊού


Σημεία ομιλίας Ε. Αγαθοπούλου στη συζήτηση σ/ν του Υπουργείου Υγείας για την κύρωση ΠΝΠ αντιμετώπισης των συνεχιζόμενων συνεπειών της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19
Η κ. Αγαθοπούλου ξεκίνησε την ομιλία της τονίζοντας πως εφόσον πολλές διατάξεις που κυρώνονται έχουν ήδη εφαρμοστεί στην πράξη η συζήτηση επικεντρώνεται στις κρίσιμες απαντήσεις που οφείλει να δώσει η κυβέρνηση επί της εφαρμογής τους.

Συνέντευξη Γ. Φραγγίδη στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής


Σημεία συνέντευξης Γιώργου Φραγγίδη στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής, στην εκπομπή «Τι λέει ο Νόμος» με τη δημοσιογράφο Αλεξία Κουλούρη
Το «πακέτο» της Κομισιόν για την ενίσχυση του τουρισμού και της οικονομίας δεν θα έχει νόημα χωρίς διαφανή και σωστό τρόπο διαχείρισης

Ανοίγουν όλες οι δομές του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς
Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 όλες οι δομές του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς θα είναι ανοιχτές να υποδεχθούν τους μικρούς μας φίλους.
1. 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 32 (1η Εγκατάσταση ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ)
2. ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 20 (2η Εγκατάσταση ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ 2)
3. 21ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2 (3η Εγκατάσταση ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ 3) 
4. 21ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 43 (4η Εγκατάσταση Golden Athlos)

(Συνέντευξη) Έλενα Ράπτη: Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά για να κάνουμε έναν κόσμο ασφαλέστερο για τα παιδιά


Επιμέλεια ερωτήσεων και κειμένου: Νικολοπούλου Αναστασία
Η συνέντευξη δόθηκε στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά 
Δεν ξέραμε αν έπρεπε να μιλάμε μαζί της στον ενικό ή τον πληθυντικό. Εκπέμπει έναν συμπαγή σεβασμό και μια γλυκιά απλότητα ταυτόχρονα. Μια κυρία που είναι σοβαρή, μετρημένη και ξέρει να πατά γερά στα πόδια της. Όμως δεν χάνει και την νεανική δροσιά που την χαρακτηρίζει. Ένα άτομο που πιάνει τον παλμό της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας μας. Μια γυναίκα με καθαρές δημοκρατικές αρχές και γνήσιες πατριωτικές αξίες. Μας τιμά πολύ, χαιρόμαστε... μας έδωσε συνέντευξη, μας είπε πολλά. Την ευχαριστούμε!