Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Πρωτοποριακές παρεμβάσεις στο Διοικητήριο της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Σε μια σειρά καινοτόμων παρεμβάσεων με απώτερο στόχο τη σταδιακή μετατροπή του Διοικητηρίου σε ένα πρότυπο, εμβληματικό και υπερσύγχρονο δημόσιο κτίριο, σε επίπεδο νομού, Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και Βαλκανίων, προχωρά η διοίκηση της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς.

Δωρεά 303 βιβλίων παρέλαβε η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς παρέλαβε 303 βιβλία δωρεά από το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Future Library, στο πλαίσιο του προγράμματος της «Ανάπτυξη Συλλογών Δημόσιων & Δημοτικών βιβλιοθηκών».

Κάλεσμα στους Κιλκισιώτες καλλιτέχνες & Κιλκισιώτισσες καλλιτέχνιδες

Δελτίο τύπου  Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς 
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στους Κιλκισιώτες καλλιτέχνες και Κιλκισιώτισσες καλλιτέχνιδες και γενικότερα στους ανθρώπους των Τεχνών που αγαπούν, στηρίζουν και κήδονται το Κιλκίς και την Παιονία να δωρίσουν ένα έργο τους στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κιλκίς ή στη σχολική μονάδα με την οποία έχουν κάποιο συναισθηματικό δεσμό (π.χ. το Δημοτικό Σχολείο που φοίτησαν ή φοίτησε ένας από τους γονείς τους).

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (15/11/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Εξάρα με εκρηκτικό ξεκίνημα
Καταπληκτικός ο Αλέξανδρος Κιλκίς ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Θύελλας Δοϊράνης με 6-0 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς και έφτασε στους έξι βαθμούς έπειτα από τρεις αγωνιστικές στην Α΄ Κατηγορία, μειώνοντας στον πόντο πια την απόσταση από την κορυφή.

«Ιωνίας Ενθυμήματα. Ιχνηλατώντας μνήμες & θύμησες της Σμύρνης» - Μια Εκδήλωση Μνήμης του Πολιτιστικού & Φιλανθρωπικού Συλλόγου «ΑΡΜΟΝΙΑ» Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού & Φιλανθρωπικού Συλλόγου «ΑΡΜΟΝΙΑ» Κιλκίς

Συζήτηση - μουσικοθεατρική παράσταση βασισμένη σε αφηγήσεις, τραγούδια και μνήμες μιας εποχής κι ενός τόπου που σημάδεψε τη σύγχρονη ελληνική ιστορία. 100 χρόνια από τον ξεριζωμό των Ελλήνων της γης της Ιωνίας, από τις χαμένες πατρίδες, η όλη εκδήλωση αποτελεί ένα φόρο τιμής στις αλησμόνητες πατρίδες που δεν κατάφεραν να τις αφανίσουν ούτε σφαγές, ούτε διαπλοκές. Μέσα στις καρδιές των επιζώντων η Μικρασία έγινε σύμβολο και μύθος του πλούτου και της αντοχής ετούτου του λαού που πάντα θα αγκαλιάζει ανατολή και δύση.

(Video) Ελεύθερο για χρήση το Συλλογικό Σήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ονομασία "M MACEDONIA THE GREAT"

Ελεύθερο για χρήση το Συλλογικό Σήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ονομασία "M MACEDONIA THE GREAT". Κιλκίς, Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022.

Σε φιλική αγωνιστική συνάντηση Tae Kwon Do βρέθηκε ο Άθλος Κιλκίς στα Γιαννιτσά

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς 
Το πρωί της Κυριακής ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς βρέθηκε στα Γιαννιτσά στα πλαίσια της προετοιμασίας των αθλητών για το επικείμενο Πανελλήνιο Κύπελλο που θα πραγματοποιηθεί στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia συμμετέχει και φέτος ο δήμος Παιονίας

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia που διοργανώνεται στην Θεσσαλονίκη από την HELEXPO θα συμμετέχει και φέτος ο δήμος Παιονίας στοχεύοντας στην τοπική τουριστική προβολή και ανάδειξη, με έμφαση τον εναλλακτικό τουρισμό.

Ψηφιακά όλες οι διαδικασίες σχετικά με την κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου Οδηγού

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υποδομών & Μεταφορών

Μέσω του gov.gr, με μια ιδιαίτερα απλή διαδικασία, μπορούν πλέον οι επαγγελματίες οδηγοί να εκδίδουν, να ανανεώνουν και να αντικαθιστούν την κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου Οδηγού. Ειδικότερα, οι επαγγελματίες οδηγοί που διαθέτουν ισχύουσα άδεια οδήγησης για τις κατηγορίες ΒΕ, C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D και DE έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ψηφιακά αίτηση για τις εξής περιπτώσεις:

(Video) Μια σύντομη ιστορία για τα αγαπημένα μας ποντίκια

Ένας πραγματικός θησαυρός

Του Κώστα Μπούζα
Δύσκολη ώρα αυτή που έφυγε ο παππούς. Μικρό παιδάκι τότε ο Ιάσων, παρακολούθαγε με αγωνία την θλίψη στα μάτια των μεγάλων. Τους κρυφούς, πνιχτούς λυγμούς. Τα θολωμένα βλέμματα. Κι ένοιωθε ότι ήταν έτοιμος να κάνει οτιδήποτε, μακάρι να ‘ξερε τι, για να επιστρέψει η χαρά στα πρόσωπά τους.

(Video) Γιώργος Ηλιάδης: Έτσι μπορείτε να δεσμεύσετε την επωνυμία ή τον διακριτικό τίτλο της επιχείρησής σας

Έτσι μπορείτε να δεσμεύσετε την επωνυμία ή τον διακριτικό τίτλο της επιχείρησής σας. Ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Γιώργος Ηλιάδης μιλά στη Gnomiwebtv, την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022.

Κιλκίς: Εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:

Νίκη ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς επί του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Νίκη πέτυχαν οι αθλήτριες του ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, το Σάββατο απέναντι στον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με 0-3 σετ. ΤΑ ΣΕΤ: (19-25, 22-25, 18-25)

Μαθαίνουμε για τους καρπούς του φθινοπώρου στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Στο ΚΔΑΠ Kinesis αυτή η εβδομάδα ήταν αφιερωμένη στους καρπούς του φθινοπώρου, έτσι λοιπόν την ώρα των εικαστικών, αφού αναφερθήκαμε στους καρπούς και συζητήσαμε γι’ αυτούς, προχωρήσαμε στην κατασκευή. Σχεδιάσαμε και κόψαμε κάστανα κι έπειτα τα τοποθετήσαμε σε χωνί από εφημερίδα! Έτοιμοι να τα "γευτούμε".

Η ομάδα RGB πηγαίνει στο παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής στο Tallinn της Εσθονίας

Δελτίο τύπου MICROstudies Robotics
Η ομάδα ρομποτικής RGB της ακαδημίας Microstudies Robotics μετά την επιτυχία της τον Ιούνιο στον πανελλήνιο αθλητικό διαγωνισμό ρομποτικής MRC της HERO στο Ηράκλειο. Κατέκτησε την πρώτη και δεύτερη θέση και προκρίθηκε στον παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής Robotex όπου θα ταξιδέψει στις 24 Νοεμβρίου στο Tallinn της Εσθονίας με τα ελληνικά χρώματα. 

Η ECDM Expo SE Europe επιστρέφει ανανεωμένη τον Μάιο του 2023

Σε συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης διοργάνωσης του Μαΐου 2022, η εταιρεία Verticom, ανακοινώνει τη νέα ECDM Expo SE Europe, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 & 21 Μαΐου 2023, στο Ζάππειο Μέγαρο.