Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Στίβου Κ16 στη Κατερίνη: Αισιόδοξα μηνύματα απ τη νέα γενιά του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου διεξήχθησαν με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών στο δημοτικό στάδιο της Κατερίνης, οι αγώνες του Διασυλλογικού πρωταθλήματος της ηλικιακής κατηγορίας Παμπαίδων – Κορασίδων Α’ Κ16 της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας.

Τα οικονομικά πεπραγμένα της κυβέρνησης και το χαρτί του φόβου

Γράφει ο Δημήτρης Μάρδας
Υπ/φιος Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ
Καθηγητής ΑΠΘ, π. Αν. Υπουργός Οικονομικών και Υφ/γός Εξωτερικών

Τόσο ο πρωθυπουργός της χώρας όσο και κυβερνητικοί αξιωματούχοι ανακάλυψαν το σύνδρομο της πρόκλησης φόβου παραμονές εκλογών προτάσσοντας το ακόλουθο σλόγκαν: «H έλευση του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει τη χώρα σε νέα Μνημόνια». Υπονοούν βέβαια ότι η πολιτική της ΝΔ είναι η καταλληλότερη! Ας δούμε τα αποτελέσματα των επιλογών και του διαχειριστικού οίστρου της κυβέρνησης που θεωρούνται κατ’ αυτούς εγγύηση επιτυχίας!

Σκοτώθηκε 56χρονος σε τροχαίο στην Πιερία

Σήμερα (22 Απριλίου 2023) το πρωί στο 4 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Παραλίας – Περίστασης στην Πιερία, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολώνα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 56χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για τα 56 χρόνια από την επιβολή της δικτατορίας

Ανακοίνωση ΚΚΕ
Πριν από 56 χρόνια, ο λαός μας ξύπνησε από τους ήχους των ερπυστριών και των στρατιωτικών εμβατηρίων. Νωρίτερα, πολλοί πρωτοπόροι των εργατικών - λαϊκών αγώνων είχαν συλληφθεί, προκειμένου να αποτραπεί κάθε οργανωμένη αντίσταση στο πραξικόπημα.

(Video) Εγκαίνια πολιτικού γραφείου της υποψ βουλευτή Καλλισθένης Πάκα Κυμπαρίδη

Εγκαίνια πολιτικού γραφείου της υποψ βουλευτή Καλλισθένης Πάκα Κυμπαρίδη. Παρασκευή 21 Απριλίου 2023.

Συγκινητική η ανταπόκριση των πιστών στο εορτάζον εξωκλήσι "Ζωοδόχου Πηγής" στο χωριό Κολχίδα του Νομού Κιλκίς

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Αψηφώντας τον αβεβαιότητα του κακοτράχαλου δρόμου, τις ζημιές στα αυτοκίνητα, και την ροή του ποταμού ένα πλήθος πιστών σχεδόν από όλο τον νομό Κιλκίς βρέθηκε μέσα σε ένα μαγευτικό τοπίο που χαρίζουν απλόχερα οι ομορφιές του τόπου μας με λίγους ανθρώπους που προσπαθούν να τις αναδείξουν και με εθελοντική εργασία.

(Video) Πρώτη προεκλογική ομιλία Γιώργου Γεωργαντά στην Αξιούπολη

Πρώτη προεκλογική ομιλία Γιώργου Γεωργαντά στην Αξιούπολη. Παρασκευή 21 Απριλίου 2023.