Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Τουρνουά τένις διπλό μικτό στο Κιλκίς

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς στα πλαίσια των εκδηλώσεων " Ελευθέρια 2016" διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του, τουρνουά διπλό μικτό, το οποίο ξεκινάει την Τετάρτη 22/6/2016. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μέχρι την Κυριακή 19/6/2016, στο τηλέφωνο 23410 20520 (μετά τις 17:30).

Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιόρτασαν οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι του ΟΤΕ Κιλκίς



Ρεπορτάζ: Χαρούλα Καραμπίδου
Η πλατεία Ειρήνης Κιλκίς γέμισε αρώματα βασιλικού, δυόσμου, μέντας, ρίγανης, λεμονοθύμαρου και φασκόμηλου. Για 4η συνεχή χρονιά το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος που γιορτάζεται στις 5 Ιουνίου, μοίρασε αρωματικά φυτά και υλοποίησε δράσεις για παιδιά. 

Πετυχημένη και η 4η χορωδιακή συνάντηση στην Αξιούπολη

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου "Αξιον Εστί"
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η 4η χορωδιακή συνάντηση στην Αξιούπολη την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016. Συγκεκριμένα και στα πλαίσια της πανήγυρις του Ι.Ν της Παναγίας "Αξιον Εστί" πραγματοποιήθηκε η 4η  κατά σειρά ετήσια συνάντηση των χορωδιών και συμμετείχαν εφέτος οι εξής:

Το 1o Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς στην «5η Αθλητική Ημέρα»

Υπογράφει η Παρθένα Δουλκερίδου 
Διευθύντρια ττου 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 στο Νέο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Κιλκίς το 1o Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς πραγματοποίησε αθλητικές δραστηριότητες με την επωνυμία «5η Αθλητική Ημέρα», οι οποίες διοργανώνονται για πέμπτη συνεχή χρονιά.

ΟΓΑ: Δωρεάν διακοπές, εκδρομές, θέατρο, βιβλία, σεμινάρια για 360.000 δικαιούχους (ΚΥΑ)

Σε περίπου 360.000 (358.300) δικαιούχους θα προσφέρει φέτος δωρεάν διακοπές, εκδρομές, εισιτήρια θεάτρων, βιβλία, χρηματικά βοηθήματα αλλά και σεμινάρια, ο ΟΓΑ. Αυτό προβλέπει ΚΥΑ του αναπληρωτή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη και του υφυπουργού Εργασίας άσου Πετρόπουλου που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ.

«Εἴμαστε παλαβοί ἐμείς οὶ Ἑλληνες, ἁλλά ἔχουμε γνωστικό Θεό καί Αὐτός θά μᾶς σώσει»

Μήνυμα Αναστάσιου Καζαντζίδη
για τον Εορτασμό της 21ης Ιουνίου 2013
"Συμπληρώνονται 103 χρόνια από την επική Μάχη και την απελευθέρωση του Κιλκίς στις 21 Ιουνίου 1913 την φονικότερη και πιο καθοριστική μάχη των δύο Βαλκανικών πολέμων.

Μήνυμα Σισμανίδη για την 103η επέτειο της ιστορικής μάχης του Κιλκίς

"Η επική μάχη του Κιλκίς, η μάχη των μαχών, που έκρινε τη νικηφόρα έκβαση του Β' Βαλκανικού Πολέμου σφραγίζει με αίμα, με ηρωισμό και τιμή το καταθετήριο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

Τριήμερη διδακτική επίσκεψη μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, στην Αθήνα

Υπογράφει η Παρθένα Δουλκερίδου 
Διευθύντρια ττου 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Οι μαθητές/τριες της Στ΄ τάξης του 1ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, τους εκπαιδευτικούς κ. Στανιμερόπουλο Παναγιώτη και Πασχούλα Νίκο και τη Διευθύντρια του Σχολείου κ. Δουλκερίδου Παρθένα, πραγματοποίησαν τριήμερη διδακτική επίσκεψη στην Αθήνα, εντασσόμενοι στο Πρόγραμμα της Βουλής των Ελλήνων για μαθητές/τριες των Δημοτικών Σχολείων της χώρας.