Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

3ο Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου στη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς


Τρίτο φιλικό για τις γυναίκες του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τη Κυριακή η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού θα δώσει το τρίτο της φιλικό παιχνίδι, καθώς στις 12 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ Ladies Academy. 

Μαριάς: "Έκανα αυτό που υποσχέθηκα στους αγρότες του Κιλκίς"


Εισάγονται από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα αγροτικά προϊόντα, που καλλιεργήθηκαν με απαγορευμένα λιπάσματα, επισήμανε ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ-Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς σε ομιλία του ενώπιον της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, στις 23/10/2017.

Πρόγραμμα αγώνων Γ΄ Εθνικής για τις γυναίκες του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση
Κιλκισιακού
Στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Γυναικών, με τον Κιλκισιακό να συμμετέχει στον πρώτο όμιλο.

Αυτοκίνητα αντίκες από το χθες στο σήμερα

Γράφει ο Γιώργος Τσιμπουσλής
Το ξέρετε ότι διατηρώντας ένα αυτοκίνητο μέχρι και τα 30 του χρόνια παίρνει τίτλο αντίκας και πολύ απλά δεν καταλήγει να γίνει παλιοσίδερα και κουτάκια κόκα κόλας;

Bullying - Ενδοσχολική βία - Εκφοβισμός

Οι αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς σας ενημερώνουν
Η σχολική βία και ο εκφοβισμός που εκδηλώνεται μεταξύ των μαθητών θεωρείται κοινωνικό πρόβλημα. Ο όρος που χρησιμοποιείται διεθνώς για να περιγράψει το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού είναι «bullying». Προέρχεται από το ρήμα «bully» που σημαίνει «πληγώνω ή τρομοκρατώ ή υποχρεώνω κάποιον με τη βία να κάνει κάτι που δεν θέλει».

Υπάρχει θεραπεία για την νόσο των μουσικών

Η απουσία ενημέρωσης, η μη σωστή διάγνωση και η έλλειψη ειδικών κέντρων αποθεραπείας, ευθύνονται για την «έξαρση» που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα η «νόσος» των μουσικών.

Zumba Masterclass στο νέο ΔΑΚ Κιλκίς με τον Χάρη Αγτζίδη και την Μπάρμπορα Κοσμίδου

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Ένα μοναδικό Fitness event για τα δεδομένα της πόλης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 στο ΔΑΚ Κιλκίς (Νέο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο). Το πρώτο Zumba Mastercass με επίσημο καλεσμένο μας τον Χάρη Αγτζίδη και με συμμετοχή της Μπάρμπορας Κοσμίδου.

Επίσκεψη Κιλκισιωτών λαμπαδηδρόμων Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμαρχο Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης δέχθηκε σήμερα στο Δημαρχείο την επίσκεψη των τεσσάρων Κιλκισιωτών λαμπαδηδοδρόμων που θα συμμετάσχουν στην τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην πόλη του Κιλκίς ανήμερα της εθνικής μας επετείου.

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, ευχαριστεί την «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ»

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς 
Το Δ.Σ. της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει και δημοσίως τις θερμότερες ευχαριστίες του στη «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ» και προσωπικά στον Διευθύνοντα Σύμβουλό της κ. Θανάση Κουκάκη, για την στήριξη που παρείχε στον φορέα μας, ικανοποιώντας σχετικό αίτημά μας.

Ετήσια γιορτή "Κάστανο, Κρασί, Τυρί" στη Γρίβα

Σας γνωστοποιούμε ότι την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 θα γίνει η ετήσια γιορτή "Καστανό Κρασί Τυρί" στη Γρίβα. Υπό τον ήχο των Χάλκινων της Γουμένισσας και την παρουσία πολλών χορευτικών συγκροτημάτων, προσφέρονται κάστανα κατοίκων του χωριού, κρασί και τυρί από τα οινοποιεία και τις γαλακτοβιομηχανίες της περιοχής και παραδοσιακές πίτες από τις νοικοκυρές του χωριού. Ώρα έναρξης: 12 μμ.

Στον Κιλκισιακό ο Ιάσονας Παπαδημητρίου

Ανακοίνωση Κιλκισιακού 
Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ιάσονα Παπαδημητρίου. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού επιθετικού.
Για τρεις χρονιές έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ με τη Κ20 της Ξάνθης, στην οποία έφτασε μέχρι και τη πρώτη ομάδα.

Γεωργαντάς: «Επείγουσα ανάγκη αποκατάστασης των κτιρίων του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς»

Ερώτηση Γ. Γεωργαντά προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με θέμα: «Επείγουσα ανάγκη αποκατάστασης των κτιρίων του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς».

Ανανέωση και έκδοση των νέων Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ (ΠΑΣΟ)

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από την εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (αρ.πρωτ. Δ24β/ΓΠ οικ.48112/1116/17-10-2017 και με ΑΔΑ:7Α9Σ 465Θ1Ω-ΩΤΓ:

Γονείς Επταλόφου σε απόγνωση: "Να αρχίσει αμέσως η μεταφορά των παιδιών μας προς το νηπιαγωγείο Ευκαρπίας"


Υπογράφουν γονείς από την Επτάλοφο Κιλκίς
"25 Οτωβρίου 2017 και ακόμη μέχρι και σήμερα εμείς οι γονείς μεταφέρουμε τα παιδιά μας, από την Επταλόφου Κιλκίς στο νηπιαγωγείο Ευκαρπίας Κιλκίς, διότι η περιφέρεια έχει καθυστερήσει, χωρίς καμιά δικαιολογία να αναλάβει τα καθήκοντα της.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing της (ΠΟΚ), ο Άθλος Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Στις 20-21-22/10/2017 ημέρες Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing της (ΠΟΚ) στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στα άνω Λιόσια στην Αθήνα.