Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

«ΚΟΥΡΜΠΑΝΙ» στο Φανό Παιονίας

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΝΟΥ σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει στις 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 «ΚΟΥΡΜΠΑΝΙ» προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου. Σας περιμένουμε στις 11.00 πμ στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου να μας τιμήσετε με την παρουσία σας αλλά και να συμμετέχετε σ' αυτήν την όμορφη θρησκευτική εκδήλωση. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν τα χορευτικά συγκροτήματα των Λαγυνών και της Εδέσσης.

Απολογισμός και συμπεράσματα για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Η αγωνιστική περίοδος 2011-12 είναι πλέον παρελθόν για την ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα και ήρθε η ώρα να γίνει ο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Οι προσδοκίες στο ξεκίνημα της περιόδου για την πορεία της ομάδας ήταν μεγάλες βασιζόμενες στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών αλλά και σε αυτή του προπονητή Χονδρόπουλου Ηλία. Το κακό ξεκίνημα όμως στέρησε βαθμούς και αυτοπεποίθηση καθώς μετά από τρις ισοπαλίες και μια ήττα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η ομάδα έμεινε μακριά από την κορυφή αλλά και μακριά από τις προσδοκίες όλων.

Εψαχνε για πορνό στο Ιντερνετ και ανακάλυψε «ροζ» βίντεο της συζύγου του

Τη γη κάτω από τα πόδια του έχασε ένας άντρας, ο οποίος θέλοντας να περάσει μόνος του καλά, μπήκε σε ιστοσελίδα με ταινίες πορνό, επέλεξε μία στην τύχη και ξεκίνησε να τη βλέπει χαλαρός, όταν συνειδητοποίησε ότι η πρωταγωνίστρια κάτι του θυμίζει...

Παράταση έως τις 30 Απριλίου για την βιολογική κτηνοτροφία

Στις 30 Απριλίου εκπνέει η παράταση που έχει δοθεί, προκειμένου να καταθέσουν όσοι ενδιαφέρονται τους επενδυτικούς τους φακέλους στο πλαίσιο του προγράμματος ενίσχυσης της βιολογικής κτηνοτροφίας. Το σύνολο των πιστώσεων φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ και στόχος είναι η διατήρηση της βιοποικιλότητας, η αειφορική διαχείριση των βοσκοτόπων, η βελτίωση της ευζωίας των ζώων αλλά και η προσφορά εγγυήσεων στους καταναλωτές για ασφαλή προϊόντα ζωικής προέλευσης.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 το «4ο ΑΠΑΝ ΣΟ ΡΑΚΑΝΟΠΟΝ»

Την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ», θα διοργανώσει το «4ο ΑΠΑΝ ΣΟ ΡΑΚΑΝΟΠΟΝ». Ο θεσμός πλέον για το νομό Κιλκίς και όχι μόνο θα πραγματοποιηθεί στην πανέμορφη Παλιά Επτάλοφο (Τάουτλη), παραμονή της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής οπού πανηγυρίζει και ο Ιερός Ναός που βρίσκεται στον χώρο των εκδηλώσεων. Ο οποίος είναι πλέον φωταγωγημένος χάρη στο αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα που τοποθέτησαν οι «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» με τη βοήθεια των φίλων της φύσης και της παράδοσης.

Αναβολή εξετάσεων για το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας

Από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται η αναβολή διεξαγωγής των εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, εξεταστικής περιόδου Μαΐου 2012 για την πιστοποίηση γνώσης των γλωσσών της Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ιταλικής, Ισπανικής και Τουρκικής, οι οποίες είχαν ορισθεί για τις 5 και 6 Μαΐου 2012. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων θα γνωστοποιηθούν με νέα ανακοίνωση.

Οι δράσεις των Προσκόπων της Περιφέρειας Κιλκίς

Πλούσιες σε περιπέτεια και παιχνίδια ήταν για ακόμη μια φορά οι δράσεις των προσκοπικών τμημάτων της Περιφέρειας Κιλκίς κατά την Πασχαλινή περίοδο που πέρασε.

Το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κιλκίς

1 ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
4 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΙΑΤΡΟΣ
3 ΠΑΣΣΑΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΑΓΓ. ΣΧΟΛΗΣ
5 ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
2 ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα, παρουσιάζουμε τα πλήρη ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Υπήρξε πολύ μεγάλη προσφορά υποψηφιοτήτων σε όλη την Ελλάδα.

Ο «παλαιός», ο «νέος» και ο «πεπαλαιωμένος νέος»

Του Δημήτρη Μάρδα
Αν. καθηγητή, Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

Οι υποψήφιοι βουλευτές κατατάσσονται σε τρεις ομάδες: Στην ομάδα όπου εντάσσονται οι γνωστοί «παλαιοί», σε μια δεύτερη αυτήν των «νέων υποψηφίων» και τέλος σε μια τρίτη εκείνη των «πεπαλαιωμένων νέων υποψηφίων». Την πρώτη την ομάδα τη ζήσαμε χρόνια και διαπιστώσαμε –πλην εξαιρέσεων– την ανεπάρκεια της.

Εκδηλώσεις Ημέρας Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης, στη Θεσσαλονίκη

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης και ο Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις Ημέρας Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012, στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας.

Το ψηφοδέλτιο του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας στο νομό Κιλκίς

Ταχθήκαμε να υπηρετούμε την Ελλάδα και θα εξακολουθήσουμε
να το κάνουμε και σήμερα από διαφορετικό μετερίζι,
θέλοντας τον Έλληνα ξανά υπερήφανο,
εθνικά ανεξάρτητο και δημιουργικό.

Διεύθυνση Γραφείων Συνδέσμου Ε.Ε.: Μοσκώφ 8, Κιλκίς


Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς

"Απευθύνουμε προσκλητήριο στην εκμεταλλευόμενη εργατική τάξη, στα βασανισμένα φτωχά λαϊκά στρώματα της πόλης και της υπαίθρου, στη νέα γενιά και στις γυναίκες που υποφέρουν και τους καλούμε στις εκλογές του Μαΐου να πραγματοποιήσουν ένα μεγάλο άλμα, με τη μαζική υπερψήφιση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης παίδων - κορασίδων στον Εύρωπο


«Αν δε καώ εγώ, αν δε καείς εσύ, αν δε καούμε εμείς πώς θα γενούνε τα σκοτάδια λάμψη»

Γράφει η Αγαθοπούλου Ειρήνη Ελένη
Είμαι 26 ετών και δεν έχω ζήσει άλλη στιγμή στη ζωή μου τόσο πολύ το αίσθημα της ευθύνης. Ευθύνη απέναντι στους γονείς μου, στους παππούδες μου, στους φίλους μου, στον εαυτό μου.. Στους πρώτους γιατί μετά από όσα πέρασαν στη ζωή τους δικαιούνται κάποια χρόνια ανέμελα, χωρίς άλλες ευθύνες, ώστε να χαρούν έστω και τώρα τους κόπους μιας ζωής. Και στους δεύτερους γιατί μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ και θέλω ένα πιο αξιοπρεπές μέλλον τόσο για μένα όσο και για τα παιδιά μου. Όσα με κόπο κατέκτησαν εργαζόμενοι τα προηγούμενα χρόνια, ξηλώνονται μεθοδικά και με ταχύτατους ρυθμούς τα τελευταία δύο χρόνια: Εργασιακά δικαιώματα, στοιχειώδεις μισθοί, κοινωνική ασφάλιση και κράτος πρόνοιας, δημόσιες επιχειρήσεις, κράτος δικαίου, δημοκρατικές ελευθερίες, όλα θυσιάζονται στο βωμό του νεοφιλελευθερισμού.

Παρουσίαση ψηφοδελτίου και πολιτική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς

O ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς σας προσκαλεί την Τετάρτη 18/04/2012 και ώρα 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς που θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση με ομιλητές τους Παναγιώτη Κουρουμπλή (Ανεξάρτητος βουλευτής), Τάσο Κουράκη (Βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ) και Δημήτρη Βίτσα (Γραμματέας ΚΠΕ Συνασπισμού). Κατά την διάρκεια της εκδήλωσής θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου για τις επικείμενες εκλογές.

Πέθανε ο Δημήτρης Μητροπάνος

Μία σπουδαία φωνή του ελληνικού πενταγράμμου έσβησε την Τρίτη. Ο Δημήτρης Μητροπάνος «έφυγε» σε ηλικία 64 ετών, αφήνοντας πίσω μία σημαντική διαδρομή στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Τα τελευταία χρόνια είχε δώσει σκληρή μάχη για να αντιμετωπίσει σοβαρότατα προβλήματα υγείας.«Ο ασθενής Δημήτριος Μητροπάνος διεκομίσθη στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ σήμερα το πρωί λόγω οξέως διαρροϊκού συνδρόμου και εμέτων. Στη συνέχεια παρουσίασε αιφνιδίως δύσπνοια. Μετεφέρθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου αντιμετωπίστηκε για οξύ πνευμονικό οίδημα από το οποίο και κατέληξε την 11η πρωινή» αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν.

Υποχρεωτικά στην εφορία τα ενοικιαστήρια αγροτικής γης

Γράφει ο Αλεξανδρής Πέτρος
Η υποχρεωτική ηλεκτρονική υποβολή όλων των ενοικιαστηρίων συμβολαίων ακινήτων, συμπεριλαμβανομένων των γεωργικών γαιών, πέρασε από τη Βουλή στις 10 Απριλίου, με τη μορφή τροπολογίας στο νόμο του υπουργείου Ανάπτυξης για την επιχειρηματικότητα.
Σύμφωνα με τη σχετική διάταξη, την οποία δημοσίευσε αποκλειστικά η εφημερίδα Agrenda, όσα συμβόλαια αφορούν ενοίκιο πάνω από 100 ευρώ το μήνα, θα πρέπει να κατατίθενται ηλεκτρονικά στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, αλλιώς δεν αναγνωρίζονται σε καμία δικαστική ή γενικότερα δημόσια αρχή.

Το μεσημέρι ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας

Με την ανακοίνωση ξεκινά ουσιαστικά η προεκλογική περίοδος για τον Αντώνη Σαμαρά.Τα ψηφοδέλτια του κόμματος θα ανακοινώσει σήμερα η Νέα Δημοκρατία, ξεκινώντας ουσιαστικά και την προεκλογική περίοδο. Στις 12 το μεσημέρι θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του κόμματος υπό τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ στις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού.

Μεταλλεία STOP: Είσαι Σίγουρος;

Από metalleiastop.blogspot.com 
Ένα εκπληκτικό άρθρο από το Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία στην Κρούσα και Παϊκο όπου θα σας προβληματίσει. Οι ίδιες ερωτήσεις που θα δείτε παρακάτω ισχύουν είτε η περιοχή είναι του Κιλκής, της Χαλκιδικής, της Αλεξανδρούπολης αλλά και οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη. Οφείλουμε λοιπόν είτε συμμετέχουμε ενάντια στην καταστροφή που μας παρουσιάζουν σαν ανάπτυξη, είτε είμαστε ουδέτεροι, είτε είμαστε υπέρ, να διαβάσουμε τα παρακάτω ερωτήματα και να προβληματιστούμε. Γιατί πλέον στις μέρες μας, η σιωπή ΔΕΝ είναι ΧΡΥΣΟΣ.

Αποκτήστε καλό βαθμό στο ενεργειακό πιστοποιητικό και κερδίστε 15% στα ενοίκια

Την ώρα, που η αγορά ακινήτων στενάζει και οι τιμές υποχωρούν και στα ενοίκια, οι ιδιοκτήτες, που χρησιμοποιούν προς εκμετάλλευση διαμερίσματα και κάθε είδους κατοικίες μπορούν να επωφεληθούν αν φροντίσουν, ώστε το σπίτι αυτό να λάβει ενεργειακό πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης με καλή βαθμολογία.
Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να βοηθήσει τον ιδιοκτήτη να αξιώσει μίσθωμα έως και 15% υψηλότερο. Υποστηρίζουν, δηλαδή, ότι η κατάταξη στα υψηλά κλιμάκια του ενεργειακού πιστοποιητικού δίνει επιπλέον διαπραγματευτική ισχύ στους ιδιοκτήτες, που μπορούν να πετύχουν καλύτερο μίσθωμα για το ακίνητό τους.

Τίτλοι εφημερίδων Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Προφυλακίστηκε ο Άκης, ενώ δηλώνει… «Αθώα περιστερά»- «Έδειξε» Σημίτη – Παπανδρέου ως συνενόχους του·Ν. Δ. –Συνεδριάζουν σήμερα η επιτροπή Εκλογικού Αγώνα και η Εκτελεστική Γραμματεία –Για να ανακοινώσουν αυθημερόν τις λίστες των υποψηφίων – Την Πέμπτη στο Ζάππειο ο Αντώνης Σαμαράς θα ανακοινώσει το σχέδιο για την Οικονομία·Έρευνα του Αδέσμευτου – Σε ποιες Περιφέρειες θα καρδιοχτυπήσουν οι υποψήφιοι!
ΑΥΡΙΑΝΗ ·Γραμμή για τον Ανακριτή 8 πολιτικοί – Ο Άκης ανοίγει το δρόμο για τον Κορυδαλλό σε πολλούς πρωταγωνιστές της λεηλασίας του δημοσίου χρήματος·Σαμαράς – Το βάρος στο οικονομικό πρόγραμμα- Στόχος του να πείσει τους παραδοσιακούς δεξιούς και τους αναποφάσιστους·INDEPENDENT: Η Ευρώπη χρωστά μια συγνώμη στους Έλληνες – Για τη ζημιά που τους έκανε με τη σκληρή λιτότητα