Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Απαγόρευση μέτρα Τροχαίας κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου


Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου 2021, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης και κυκλοφορίας, που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Σκοτώθηκε 19χρονος σε τροχαίο


Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (11-08-2021) στην Επαρχιακή Οδό Προφήτη – Σχολαρίου, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ημεδαπός 21 ετών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των οδηγών των οχημάτων, καθώς και ανήλικου επιβάτη του δεύτερου οχήματος.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 11/8/2021, 10:18 μ.μ.


Σύλληψη για ληστεία
Συνελήφθη χθες (10 Αυγούστου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα νωρίτερα την ίδια ημέρα, μπήκε σε κατάστημα ημεδαπής γυναίκας και με την απειλή ότι δήθεν έχει κρυμμένο όπλο, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.880 ευρώ. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.660 ευρώ.

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συγκεντρώνει ο Δήμος Παιονίας


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας θα προβεί στην διαδικασία συγκέντρωσης υλικών αγαθών βοηθείας για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας. Για τον λόγο αυτό, καλεί ανοιχτά όλους τους πολίτες, να ανταποκριθούν στην αλληλέγγυα κίνηση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συγκεντρώνει η ΝΔ Κιλκίς


Ανακοίνωση ΝΔ Κιλκίς
Στα πλαίσια των δράσεων κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης η ΔΕΕΠ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ γνωστοποιεί στους συμπολίτες μας ότι συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης (φαρμακευτικό υλικό, μάσκες, κλινοσκεπάσματα, κ.α.) για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

(Video) Φωτιά κοντά στον οικισμό Μονολίθι Κιλκίς

Φωτιά κοντά στον οικισμό Μονολίθι Κιλκίς, την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021.

Δήμος Κιλκίς: Πρόσληψη 64 σχολικών καθαριστών - καθαριστριών για τις ανάγκες της καθαριότητας στις σχολικές μονάδες


Ο Δήμος Κιλκίς προκηρύσσει 64 θέσεις σχολικών καθαριστών- καθαριστριών με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη των απαιτήσεων της καθαριότητας στις σχολικές μονάδες του Δήμου κατά το σχολικό έτος 2021- 2022. Οι προκηρυσσόμενες θέσεις είναι μερικής απασχόλησης.

Κορωνοϊός (11/8/2021): 3.475 νέα κρούσματα (30 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 19 θάνατοι και 226 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.475, εκ των οποίων 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 524.871 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 128 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.564 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Θαυμάστε το νέο look του 2ου Λυκείου Κιλκίς

Θαυμάστε το νέο look του 2ου Λυκείου Κιλκίς, την Τέταρτη 11 Αυγούστου 2021.