Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Πετυχημένη η κοπή πίτας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τμήματος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τμήματος Κιλκίς
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 ο ετήσιος χορός – κοπή πίτας της Ένωσής μας για το 2023 στο γνωστό κέντρο «Κτήμα των Ευχών». Μεγάλος αριθμός μελών της Τοπικής Διοίκησης Κιλκίς μας τίμησαν με την παρουσία τους δημιουργώντας ένα θερμό κλίμα. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν τα παιδιά της Ένωσής μας τα οποία πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Πανεπιστήμια. Επίσης τιμήσαμε το Ιδρυτικό μας μέλος για την πολύχρονη προσφορά του προς την Τοπική μας Σταύρο Μακρή.

ΛαΣυ Παιονίας: Για την κατασκευή 4ου Νηπιαγωγείο στο Πολύκαστρο, το πρόβλημα σχολικής στέγης στο Πολύκαστρο και τα κενά στο Ειδικό Σχολείο Τούμπας

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Παιονίας
Η επικείμενη κατασκευή 4ου νηπιαγωγείου στο Πολύκαστρο, σίγουρα αποτελεί ένα έργο αναγκαίο για την περιοχή. Κυβέρνηση και τοπική διοίκηση του Δήμου Παιονίας βαυκαλίζονται ότι έλυσαν ένα χρόνιο πρόβλημα και καλούν το λαό της Παιονίας να συνεχίζει να τους εμπιστεύεται.

Βραβεύτηκε από την ΕΠΣ Μακεδονίας η πρωταθλήτρια Κ15 του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Άλλη μια βράβευση, άλλη μια διάκριση, άλλη μια περήφανη στιγμή για την Κ15 του Αλέξανδρου Κιλκίς. Η ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη βραβεύθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Μακεδονίας για την κατάκτηση του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Παρουσίαση του βιβλίου "Μικρασιατική Τραγωδία. Αριστείδης Στεργιάδης, ο Εφιάλτης της Ιωνίας;"

Tην Τετάρτη 8-2-2023, στις 7.00μ.μ., παρουσιάζουμε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, το βιβλίο του Χρήστου Μαχαιρίδη με τίτλο: "Μικρασιατική Τραγωδία. Αριστείδης Στεργιάδης, ο Εφιάλτης της Ιωνίας;", εκδ. Κέντρο Μικρασιατικών και Ποντιακών Ερευνών-Έρεισμα, Χανιά, 2021.

Ο Χ. Βετζόπουλος, η Ζ. Δημαδάμα, η Κ. Παπακώστα και η Ε. Αγαθοπούλου πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θωμά Μαρκόπουλο στον OkRadio



Φασιστικός εσμός από τον "Χριστέμπορα", "Τηλεπατριώτη" Βελόπουλο

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Την ώρα που όλος ο πλανήτης έχει κλονιστεί από τους φονικούς σεισμούς σε Τουρκία και Συρία με τους χιλιάδες νεκρούς, νούμερα που διαρκώς μεγαλώνουν, ο «χριστέμπορας» «τηλεπατριώτης» Βελόπουλος, πραγματοποιεί διαδικτυακή ψηφοφορία, για το αν πρέπει η όχι να βοηθήσουμε τον Τούρκικο λαό σε αυτή την δύσκολη στιγμή.

Συμμετοχή της αυτοδιοργανωτικής θεατρικής ομάδας της Τέχνης στις εκδηλώσεις του Πατρινού καρναβαλιού

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Για 3η συνεχή χρονιά η θεατρική ομάδα της ΤΕΧΝΗΣ συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού. Γιατί ο πολιτισμός πάντα βρίσκει τον τρόπο να επικοινωνήσει, να μοιραστεί και να φέρει κοντά τους ανθρώπους.

Διανομή νωπών προϊόντων ΤΕΒΑ στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Κιλκίς

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Κιλκίς ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια του επισιτιστικού προγράμματος “Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019, του ΤΕΒΑ 2014-2020”θα πραγματοποιήσει διανομή ΝΩΠΩΝ προϊόντων,την Παρασκευή 10-02-2023 και ώρα 09:00 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ. στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Κιλκίς επί της οδού Βυζαντίου 2 (δίπλα στα ταξί).

Αυτοψία στις εργασίες αποκατάστασης των προβλημάτων στο οδικό δίκτυο του νομού Κιλκίς

Αυτοψία στις εργασίες αποκατάστασης των προβλημάτων στο οδικό δίκτυο που “διατρέχει” τις Τοπικές Κοινότητες Γρίβας, Καστανερής και Μεγάλων Λιβαδίων, όπου έπειτα από έντονα καιρικά φαινόμενα σημειώθηκαν κατολισθήσεις και υποχώρηση του οδοστρώματος, πραγματοποίησε, σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή Προγραμματισμού και Υποδομών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Γιάντση, τον προϊστάμενο της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της ΠΚΜ Χαράλαμπο Στεργιάδη και υπηρεσιακά στελέχη της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Κιλκίς.

Φραγγίδης: «Ευχαριστώ για την συγκλονιστική σας παρουσία, Το ΠΑΣΟΚ έρχεται, η Δημοκρατική Παράταξη επανέρχεται»

Δήλωση βουλευτή Γιώργου Φραγγίδη
Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 σε μια εντυπωσιακή και πολύ μεγάλη συγκέντρωση, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας . Παρόλο το τσουχτερό κρύο η παρουσία των πολιτών του Ν. Κιλκίς ήταν συγκλονιστική και πολύ συγκινητική, καθώς γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα και έδωσαν μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ έρχεται, η Δημοκρατική Παράταξη επανέρχεται.

Άνθισε η πρώτη αμυγδαλιά στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Καινούρια εβδομάδα με καινούρια θεματική ενότητα που ακούει στο όνομα "Αλκυονίδες μέρες- Αμυγδαλιά. Θα αναρωτηθεί κανείς βέβαια..." Η αμυγδαλιά την άνοιξη δεν ανθίζει;" Κι όμως, όπως μάθαμε σήμερα, η αμυγδαλιά αρχίζει να ανθίζει τον χειμώνα. Διαβάσαμε τον μύθο της αμυγδαλιάς και αμέσως μετά, χωρίς να χάσουμε χρόνο, σχεδιάσαμε ένα κλαδί αμυγδαλιάς και με το κάτω μέρος ενός μπουκαλιού δημιουργήσαμε τα άνθη. Προσθέσαμε τις τελευταίες μας πινελιές και το μικρό μας έργο έτοιμο.

Match day ήταν η Κυριακή για τον ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Match day ήταν η Κυριακή 05/02/2023 για τα κορίτσια του ΑΠΟ ΑΤΛΑ στο ΔΑΚ Γιαννιτσών για το πρωτάθλημα παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ και έμελλε να είναι και η «φαρμακερή». 

Τα νέα του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης - Βόλεϊ (7/2/2023)

Δελτίο τύπου 
ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης - Βόλεϊ

Πρωτάθλημα Final-4 Κ-18 Κορίτσια (ΕΝΩΣΗ ΕΣΠΕΜ)
Ο ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος (Final-4 Κ18 κορίτσια) από τον έμπειρο Πιερικό με 3-0 σετ (25-23, 25-19, 25-12).

Χ. Γκαντίδης: Σας ευχαριστώ όλους και συνεχίζω...

Υπογράφει ο Χρήστος Γκαντίδης
Αντιπύραρχος - Πρώην Διοικητής Π.Υ. Γουμένισσας - Νυν Υποδιοικητής και πρϊστάμενος πυρασφαλείας Διοίκησης Π.Υ. νομού Κιλκίς
Από την 1η Φεβρουαρίου 2023 με Διαταγή της Φυσικής ηγεσίας του Π.Σ. μετακινήθηκα στην «Διοίκηση Π.Υ. Νομού Κιλκίς» με έδρα την ομώνυμη πόλη – πρωτεύουσα. Για είκοσι (20) και πλέον συναπτά έτη προσπάθησα και προσέφερα τις υπηρεσίες μου ως «Αξιωματικός Π.Σ.» της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ με τα καθήκοντα άλλοτε του Υποδιοικητή και άλλοτε του Διοικητή.

Τα νέα του ΑΣΕΠ (7/2/2023)

Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
1. 2Γ/2022: Εξεταστικά κέντρα και πρόγραμμα Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού
2. 2Κ/2021: Πλήρωση θέσεων τακτικού προσωπικού από επιλαχόντες (ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ)
3. 11Κ/2021: Διεξαγωγή συμπληρωματικής ειδικής πρακτικής δοκιμασίας
4. 7Ε/2021: Έκδοση προσωρινών πινάκων (Κωδ. θέσης 10001 10002 10004)
5. 1ΕΑ/2022: Εκ νέου έκδοση Οριστικών Πινάκων Κατάταξης & Απορριπτέων (Ε.Β.Π.)
6. 5E/2021: Έκδοση Οριστικών Πινάκων (ΚΘ 10015 10016)
7. 6Ε/2021: Ανάρτηση οριστικών πινάκων (Κωδ. θέσης 10010)
8. 10Κ/2022: Πλήθος Αιτήσεων Συμμετοχής
9. Ετήσια Έκθεση για το έτος 2021
10. 5Ε/2021: Ανάρτηση Αρχικών Πινάκων Κατάταξης (Κωδ. θέσεων 10006, 10012, 10021, 10022, 10023)
11. 7Ε/2021: Ανάρτηση αρχικών πινάκων (Κωδικός θέσεων 10005)
12. 4Κ/2020: Υποβολή αίτησης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 29 του ν.5013/2023
13. 9Κ/2022 : Πλήθος Αιτήσεων Συμμετοχής
14. 5Ε/2021: Έκδοση προσωρινών πινάκων κατάταξης & αποκλειομένων ΚΘ 10001,10003,10004,10005

+ Δημήτριος: Από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς της γνώσης, στην πλειοδοσία της θεολογικής ανθρωπιάς

†Ο Γουμενίσσης, Γεφύρας, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Στα δίσεκτα χρόνια μας, αναζητώντας στη νέα γενιά αυτό που ακόμη δεν πρόλαβε να διαρπασθεί άλλοθεν, χαιρόμαστε κάθε άμεση επικοινωνία με παιδιά και νέους (στην έναρξη κάθε νέας σχολικής χρονιάς, σε επισκέψεις οικογενειών στη Μητρόπολη, σε διοργανώσεις εορταστικές ή επετειακές). Είναι ευκαιρίες ποιμαντικού διαλόγου, είναι και ευκαιρίες θέασης των ημετέρων μέσα από την επικοινωνία με τις νεότερες γενιές.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 7/2/2023, 9:11 μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (6 Φεβρουαρίου 2023) το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ημεδαπός άνδρας και ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Πρόσληψη εποχικού προσωπικού στο Γ.Ο.Ε.Β. Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (7/2/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Νέο «τρίποντο» για τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Τρίτη νίκη στη σειρά για τον Αλέξανδρο Κιλκίς στον Ανατολικό Όμιλο της Α΄ Κατηγορίας, καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο του Κεντρικού με 4-0 στο Δημοτικό Στάδιο το μεσημέρι του Σαββάτου. Πολύ καλή εμφάνιση παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες για το συγκρότημα των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη, που σημείωσε από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο.

Δήλωση συμπαράστασης Γιώργου Φραγγίδη στους δοκιμαζόμενους, σεισμόπληκτους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας

Δήλωση Γιώργου Φραγγίδη
Εκφράζω τη συμπαράσταση και τη συμπάθειά μου στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας που επλήγησαν ανεπανόρθωτα από τους φονικούς σεισμούς των τελευταίων ημερών.

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας

Ανθρωπιστική βοήθεια για τις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας, συγκεντρώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα.

Η Πάολα Χαραλαμπίδου και η Γεωργία Τριανταφυλλίδου συνομιλούν με το Νίκο Νίτσα και το Θωμά Μαρκόπουλο στον OkRadio

Ληστεία με τη μέθοδο του εναγκαλισμού

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 20 ηςΟκτωβρίου 2022 προσέγγισε ηλικιωμένη ημεδαπή σε χωριό της Πιερίας και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαίρεσε από τον λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό, αξίας 1.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Τα προσωπεία κάποιων εκ των εκπροσώπων των εργαζομένων έπεσαν

Υπογράφει ο Γιάννης Ανδρίτσος 
Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Η Διοίκηση του Γ.Ν. Κιλκίς έλαβε και ανέγνωσε με προσοχή την καταγγελία, που κατά σχετική πλειοψηφία ψήφισε το Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου, αναφορικά με τις πειθαρχικές διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος εργαζομένου. Πρωτίστως, πρέπει να επισημάνουμε ότι σύμφωνα με το άρθ. 107 Ν. 3528/2007 η παράλειψη από τα πειθαρχικά όργανα δίωξης και τιμωρίας πειθαρχικού παραπτώματος αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα. 

Καταγγελία κατά του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς για την πειθαρχική και συνδικαλιστική δίωξη υπαλλήλου του Νοσοκομείου

Καταγγελία Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Προς τον Υπουργό Υγείας κ. Θ. Πλεύρη
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, στις με αριθμούς 2/15-12-2022 και 3/01-02-2022 συνεδριάσεις του, αποφάσισε κατά πλειοψηφία, διά της παρούσης, νακαταγγείλει και να καταδικάσει την πειθαρχική και συνδικαλιστική δίωξη από το Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς εις βάρος του Γενικού Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Το μελωδικό παραμύθι (Στον Λουκιανό που έφυγε σαν σήμερα)

Του Κώστα Μπούζα
Το παλιό πιάνο παρέμενε εδώ και χρόνια σιωπηλό. Και ρώτησε το μικρό παιδί τον πατέρα του γιατί, κι αυτός του απάντησε ξερά ότι ήθελε κούρδισμα και ότι μάλλον ήταν χαλασμένο. Κι ύστερα ρώτησε τη μητέρα του. Κι αυτή, αναστενάζοντας, του αποκάλυψε ότι η σύγχρονη εποχή, δυστυχώς, δεν επέτρεπε τη σπατάλη χρόνου σε ότι δεν θεωρούσε πραγματικά σημαντικό. Και τότε το μικρό παιδί, μη μένοντας ικανοποιημένο απ’ αυτές τις εξηγήσεις, στράφηκε στον παππού του, έναν ευφάνταστο παραμυθά.

Ο Νίκος Δένδιας στην κοπή βασιλόπιτας 2023 της Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς