Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Επισκέψεις υποψήφιων Ευρωβουλευτών ΕΛΙΑΣ στο Κιλκίς

Το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη από κλιμάκιο των υποψήφιων ευρωβουλευτών της ΕΛΙΑΣ αποτελούμενο από την Συλβάνα Ράπτη, Νίκο Μπίστη, Νίκο Τσολακίδη στο ν. ΚΙΛΚΙΣ.
Το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί έχει ως εξής:

"Η Διοίκηση του Δήμου Παιονίας πρέπει να έχει ανθρώπινο πρόσωπο"

Χρήστος Βελλίνης* 
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας
Είναι αλήθεια ότι η απομάκρυνση των πολιτών από την πολιτική και εν γένει από τα κοινά είναι δυστυχώς «επίτευγμα» των περισσοτέρων που περάσανε από διάφορες θέσεις του Δημόσιου Βίου τις τελευταίες δεκαετίες . Όμως είναι επίσης σίγουρο ότι όσο οι πολίτες θα απομακρύνονται από το κοινωνικό γίγνεσθαι και τα τεκταινόμενα του τόπου τους , τόσο τα προβλήματα της κοινωνίας θα διογκώνονται και θα εμφανίζονται δισεπίλυτα .

Ελένη Ζήση - Τεβρεντζίδου, υποψ. δημοτική σύμβουλος δήμου Κιλκίς


"Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες ζωής"

Ελευθέριος Γαρόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας
Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να συμμετάσχω για πρώτη φορά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη του Χρήστο Γκουντενούδη. Μεγάλο κίνητρο για την απόφαση μου αυτή υπήρξε η αγάπη για τον τόπο μου.

Ευχαριστήρια Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Το Δ.Σ., οι ωφελούμενοι και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν τους κ. Κων/νο Καμενίδη και κα. Ειρήνη Ιωαννίδου για τη δωρεά των #300#€ προς τους ωφελούμενους του ΚΚΣ εις μνήμη της μητέρας τους Συρματένιας Καμενίδου. Ευχαριστούν επίσης τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της εταιρείας KLEEMANN για τη δωρεά των #500#€ προς το ΚΚΣ.

Ήθελε να μεταφέρει λαθρομετανάστες στο Κιλκίς με λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Τέλος στην έκνομη δραστηριότητα ενός 34χρονου υπηκόου Συρίας έβαλαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, ύστερα από αιφνιδιαστική επιχείρηση που πραγματοποίησαν χθες (23-04-2014), στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Πετυχημένο το πασχαλινό bazaar του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης στο Κιλκίς

Την Παρασκευή 11 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το καθιερωμένο ετήσιο πασχαλινό bazaar του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης. Το αγοραστικό κοινό της πόλης του Κιλκίς για άλλη μια χρονιά στήριξε έμπρακτα τις προσπάθειες των ωφελουμένων μας, αγοράζοντας λαμπάδες και άλλες πασχαλινές κατασκευές χειροποίητα δημιουργήματα των εργαστηρίων του ΚΚΣ.

"Πιστεύω στον τόπο μου, στους συμπολίτες μου και στον εαυτό μου"

Σούλα Παπαδοπούλου – Ουρτζάνη
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Διευθύντρια Αγροτικού Συνεταιρισμού Αξιούπολης
Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο νομό Κιλκίς και στο Δήμο Παιονίας όπου ζω με την οικογένειά μου και εργάζομαι. Χαίρομαι μαζί με τους συμπολίτες μου όταν βλέπω κινητικότητα,

«Όπου δεν υπάρχει δρόμος τον ανοίγουμε»

Άνθιμος Μαμαγκενίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας

« Ο προπάππος μου Κίτσος Μαμαγκενίδης ήρθε το 1924 από την Ανατολική Ρωμυλία πρόσφυγας με την οικογένειά του και με ένα κοπάδι πρόβατα, στο Πολύκαστρο. Στα ιερά χώματα της αρχαίας Παιονίας, του Μακεδονικού Βασιλείου του Φίλιππου του Β και του γιού Μ. Αλεξάνδρου.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΑΥΓΗ ·Σημαία αντίστασης στην πολιτική Μέρκελ- Ο Μανώλης Γλέζος φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη·ΔΝΤ- Από το φθινόπωρο συζήτηση για το χρέος·Ευρωβαρόμετρο- Η κρίση βλάπτει σοβαρά τις συνθήκες εργασίας
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ιδού οι σωτήρες της χώρας!- Οργιάζουν οι πληροφορίες ότι ο Μπομπ Τράα (πρώην αντιπρόσωπος του ΔΝΤ) επέστρεψε στην Αθήνα για δουλειές επί των ερειπίων που ο ίδιος δημιούργησε·Πρόβλημα στις λαϊκές! - Σε απεργία οι παραγωγοί·¨Πλεόνασμα 3,4 δις, ή δημοσιονομικό έλλειμμα 15,9 δις- Επιβεβαιώνει και η Λαγκάρντ ότι η συζήτηση για το χρέος «πάει» για μετά το φθινόπωρο

Η Νιόβη το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 στο Κιλκίς

Ο συνδυασμός της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας «Πολίτες Μπροστά», η επικεφαλής, υποψήφια Περιφερειάρχης κ. Νιόβη Παυλίδου, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Γιώργος Ρωμανίδης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι καλούν το Σάββατο 26 Απριλίου και ώρα 11:15 π.μ. στην αίθουσα Β. Σεργιαννίδης του Επιμελητηρίου Κιλκίς όλους τους φίλους και τις φίλες στην επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού για την Π.Ε. Κιλκίς.  Στη συνάντηση η κ. Νιόβη Παυλίδου θα ενημερώσει για τις βασικές θέσεις του συνδυασμού.

Εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στο Στρατόπεδο «ΚΑΜΠΑΝΗ» Κιλκίς