Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Πρόσκληση για εγγραφή στο Εσπερινό Γυμνάσιο και στο Εσπερινό Λύκειο Κιλκίς

Ενόψει των εγγραφών μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά καλούμε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν απολυτήριο Γυμνασίου ή Λυκείου και δεν δύνανται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα σε ημερήσια σχολεία, να εγγραφούν στα Εσπερινά σχολεία του Κιλκίς.
Σας ενημερώνουμε ότι:
- Το απολυτήριο των σχολείων είναι απολύτως ισότιμο με το απολυτήριο των πρωινών σχολείων.
-Το ωράριο είναι από τις 18:45 έως τις 22:10 για το Γυμνάσιο και μερικές ημέρες έως τις 22:45 για το Λύκειο.
-Τα έτη που απαιτούνται είναι 3 για το Γυμνάσιο και 4 για το Λύκειο (αφού η Α’ τάξη των πρωινών Λυκείων αντιστοιχεί σε δύο έτη για το Εσπερινό).

Οι τρέχουσες προκηρύξεις νέων θέσεων εργασίας, 19 Ιουνίου 2012

Δήμος Λουτρακίου-15 θέσεις Εργατών Καθαριότητας-Συνοδών Απορριμματοφόρων
Δήμος Ηλιούπολης-20 θέσεις ΥΕ Πυροφυλάκων
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΟΚΜΕΕ-234 θέσεις με πρόγραμμα κοινωφελούς απασχόλησης
Αλληλεγγύη Κρήτης-1.830 θέσεις με πρόγραμμα κοινωφελούς απασχόλησης
Πάρκο Τήλου-177 θέσεις με πρόγραμμα κοινωφελούς απασχόλησης
Δήμος Πετρούπολης-30 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων
Δήμος Θάσου-30 θέσεις Υδρονομέων
Δήμος Παλαμά-25 θέσεις Υδρονομέων
Δήμος Κρωπίας-28 θέσειςΥΕ Εργατών
Ιερό Ίδρυμα Τήνου-49 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων
Δήμος Ρεθύμνου-42 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων
Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτ. Αθήνας-15 θέσεις ΔΕ Οδηγών, 5 θέσεις ΥΕ Εργατών
Δήμος Παγγαίου-43 θέσεις Υδρονομέων
SOCIALXON.EU-269 θέσεις με πρόγραμμα κοινωφελούς απασχόλησης
Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού-514 θέσεις με πρόγραμμα κοινωφελούς απασχόλησης
Δήμος Αθηναίων παιδικές εξοχές Αγ Ανδρέα 110 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων με σύμβαση ορισμένου χρόνου
Δήμος Παπάγου Χολαργού 35 θέσεις
Διαπολιτισμικό Ινστιτούτο αλληλεγγύης 25 θέσεις σε πρόγραμμα κοινωφελούς επιχείρησης
Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης 25 θέσεις
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο 56 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων με 5μηνη σύμβαση
Εργοστάσιο ζάχαρης Ορεστιάδος 137 θέσεις πολλών ειδικοτήτων
Εργοστάσιο Ζάχαρης Πλατεός 192 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων
Εργοστάσιο Ζάχαρης Σερρών 150 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων
ΚΕΑΝ 386 θέσεις σε πρόγραμμα κοινωφελούς απασχόλησης με 5μηνη σύμβαση
Ιστορικός Λαογρ. Αιγάλεω 25 θέσεις σε πρόγραμμα κοινωφελούς απασχόλησης
ΑΜΚΕ Κέντρο παιδιού και Εφήβου 46 θέσεις κοινωφελούς απασχόλησης στο Δήμο Χίου
Πανελλήνια ένωση καταναλωτών ΒΙΟΖΩ 45 θέσεις κοινωφελούς απασχόλησης
Ομιλος UNESCO 70 θέσεις σε πρόγραμμα κοινωφελούς απασχόλησης
Ομιλος UNESCO 344 θέσεις κοινωφελούς απασχόλησης
ΙΝΕ ΓΣΕΕ-Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς απασχόλησης
ΟΜΙΛΟΣ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ-344 θέσεις με πρόγραμμα κοινωφελούς απασχόλησης
ΙΝΕ ΓΣΕΕ Ν.Γρεβενών-60 θέσεις με πρόγραμμα κοινωφελούς απασχόλησης
ΙΝΕ ΓΣΕΕ Ν.Φλώρινας-495 θέσεις με πρόγραμμα κοινωφελούς απασχόλησης

«Στον τόπο που γεννήθηκα…» στα Βασιλικά!

Ελάτε την Κυριακή 24 Ιουνίου να γνωρίσουμε τα Βασιλικά του νομού Θεσσαλονίκης. Η εκπομπή "Στον τόπο που γεννήθηκα..." κάνει μια στάση σε αυτόν τον πανέμορφο και ιστορικό τόπο και καταγράφει εικόνες αλλά και παραστάσεις μοναδικές!
Γνωρίζουμε την πλούσια ιστορία του τόπου. Μπαίνουμε σε έναν πολύ παλιό κινηματογράφο που μας ταξιδεύει σε δεκαετίες αλλοτινές. Συναντούμε τον μοναδικό σαγματοποιό στην Ελλάδα αλλά και έναν τσαγκάρη 80 χρόνια στο επάγγελμα!

Μουσική συναυλία στο πλαίσιο της 21ης Ιουνίου με τον Κώστα Φαλκώνη


Με τη μουσική συναυλία του γνωστού Κιλκισιώτη συνθέτη και τραγουδιστή Κώστα Φαλκώνη θα κορυφωθούν φέτος οι εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς στο πλαίσιο του εορτασμού της 99ης επετείου από την μάχη του Κιλκίς και την απελευθέρωση της πόλης. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί όπως και πέρσι σε ανοικτό χώρο, στο κέντρο της πόλης, στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου, στις 9 το βράδυ, ανήμερα της τοπικής εορτής την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012.
Στο μουσικό σχήμα υπό τον τίτλο “Με θερινή στολή”, μαζί με τον Κ. Φαλκώνη θα συμμετάσχουν και οι Σωκράτης Παπαϊωάννου και Χριστίνα Κακαλιάντη στο τραγούδι και ο συνθέτης Κωνσταντίνος Βελλιάδης. Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει έντεχνα και λαϊκά ακούσματα.

Σύσκεψη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης

Άτυπη σύσκεψη των εκπροσώπων όλων των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012, στις 12.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα συσκέψεων της ΠΚΜ (Βασ.Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), υπό την προεδρία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Δ. Ψωμιάδη, όπου θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στον επετειακό εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετάσχουν όλοι οι Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υπηρεσιακοί παράγοντες της ΠΚΜ, καθώς και οι εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΠΚΜ.

HomeΠολιτική Κλείδωσε η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΔΗΜΑΡ – Πρωθυπουργός ο Σαμαράς – Υπουργοί από όλα τα κόμματα

- Στα σκαριά τριμερής συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη - Θα προηγηθεί τετ α τετ Σαμαρά-Κουβέλη
- Ονόματα υποψήφιων υπουργών στο τραπέζι - Ποιά ακούγονται
- Δεν διαφωνεί ο Κουβέλης στο πρόσωπο του Σαμαρά
- Δεν βάζει κόκκινες γραμμές ο Βενιζέλος για την συμμετοχή και δικών του στελεχών
- Θα υπάρχουν και τεχνοκράτες
- Μέσα στην γαλάζια εντολή θα έχει λήξει το θέμα, λένε όλοι
- Μετά τις πληροφορίες για συμφωνία ανέβηκε το χρηματιστήριο

Η συμφωνία για τον σχηματισμό κυβέρνησης έχει κλειδώσει. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε από τις δηλώσεις των κυρίων Βενιζέλου και Κουβέλη. Ολα είναι ζήτημα χρόνου και αυτή την ώρα τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά.Στο τραπέζι έχουν πέσει ονόματα υπουργών από όλα τα κόμματα και το παζάρι ειναι σκληρό. Αναμεσά τους και ονόματα τεχνοκρατών.
Έτσι, μέσα στις επόμενες ώρες ή το αργότερο έως αύριο το μεσημέρι θα έχουμε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με την συμμετοχή της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, και της ΔΗΜΑΡ.

Έχει ακόμη δρόμο. Μόνο 20% το ποσοστό των γυναικών στη νέα Βουλή

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα αποτελέσματα των Εθνικών εκλογών της 17ης Ιουνίου ανέδειξαν 60 γυναίκες στην Ελληνική Βουλή, δηλαδή ποσοστό 20%.
Συγκριτικά με τις Εθνικές εκλογές του 2009 σημειώθηκε μικρή αύξηση (από 17,3%).
Όμως, η συμμετοχή των γυναικών κατά 1/5 στην νέα Ελληνική Βουλή εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ χαμηλότερα της θεσμοθετημένης ποσόστωσης του 1/3 στους εκλογικούς συνδυασμούς όλων των κομμάτων. Και ακόμα χαμηλότερα από τον στόχο της ισόρροπης συμμετοχής ανδρών και γυναικών στα κέντρα λήψης πολιτικών αποφάσεων, στόχο που προωθούν οι πολιτικές του «Εθνικού Προγράμματος για την Ουσιαστική Ισότητα των Φύλων 2010-2013» της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων.

Πρόσκληση «ΝΗΡΕΑ» στην εκδήλωση «Παιχνίδι, γέλιο και χαρά: συστατικά για τα παιδιά» για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών

Στα πλαίσια του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών το Κέντρο Πρόληψης Των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» θα υλοποιήσει εκδήλωση με τίτλο «Παιχνίδι, γέλιο και χαρά: συστατικά για τα παιδιά» την Τρίτη 26 Ιουνίου 2012, ώρες 19:00-21:00 στο πάρκο των οδών Βενιζέλου, Αγ. Γεωργίου και Σπάρτης στο Κιλκίς. Το Δίκτυο Υποστηρικτών ΝΗΡΕΑ θα οργανώσει δημιουργικά παιχνίδια με καλοκαιρινές κατασκευές και ζωγραφική για παιδιά και εφήβους. Παράλληλα, θα υπάρχει κέρασμα με πιροσκί για όλους τους παρευρισκόμενους από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευκαρπίας. Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνεται προβολή οπτικού υλικού και διαμονή έντυπου υλικού σχετικά με τις δράσεις και το έργο του Κέντρου Πρόληψης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Δίκτυο Υποστηρικτών ΝΗΡΕΑ και τον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου - Πολιτιστικό Σύλλογο Ευκαρπίας Κιλκίς.

Ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς τιμά τη μνήμη των Σπανίδη - Ευαγγελίδη

Με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών των μικρών κατηγοριών (ΠΠ/Β και ΜΙΝΙ) θα συμμετάσχει ο σύλλογός μας στα ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΝΙΔΕΙΑ 2012, τα οποία διοργανώνει ο ΟΚΑ Καβάλας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Καβάλας αύριο Τετάρτη 20-6-2012. Είναι το ελάχιστο το οποίο θα μπορούσαμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη των ανθρώπων που άφησαν τη σφραγίδα τους στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στον Κλασικό αθλητισμό της Ελλάδος και όχι μόνον. Της αποστολής θα ηγηθεί η προπονήτρια του ΓΑΣ Κιλκίς κα Νάντια Μποτρλούκα με τη βοήθεια των κκ Κυριάκου Αβράμογλου, Πολυχρόνη Λαζαρίδη, Μιχαήλ Νικολαίδη και Θανάση Καραμανίδη (πατεράδων αθλητών και αθλητριών μας).

Διακρίσεις και προκρίσεις στα “Κραχτίδεια” της Δράμας. Όριο για Πανελλήνιο από Γεωργιάδου, Κωνσταντινίδου & Ράδη

Στους αγώνες «ΚΡΑΧΤΙΔΕΙΑ 2012» που έγιναν το Σάββατο 16.6.12 στη Δράμα αγωνίστηκαν αρκετοί αθλητές μας, με αρχηγό αποστολής τον Έφορο Στίβου κ. Γιώργο Κωνσταντινίδη και τη βοήθεια του προπονητή Φίλιππου Μισαηλίδη και του “εκκολαπτόμενου” νέου προπονητή Χάρη Μηναρετζή τελειόφοιτου του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης.
Οι αγώνες ήταν κύρια μια πολύ σημαντική ευκαιρία για κάποιες αθλήτριες να έχουν μια δυνατή αγωνιστική εμπειρία αλλά και να πετύχουν τα όρια του ΣΕΓΑΣ για τη συμμετοχή τους στα Πανελλήνια πρωταθλήματα της κατηγορίας τους. Και η αλήθεια είναι πως και στους δύο στόχους τα κατάφεραν θαυμάσια.

Από την Οργανωτική Επιτροπή “Κιλκίς 1913-2013”. Πρόσκληση συνεργασίας φορέων για τον εορτασμό του 2013

Το 2013 αποτελεί μια χρονιά ορόσημο για το Κιλκίς, καθώς συμπληρώνονται εκατό χρόνια από την απελευθέρωση και την ενσωμάτωσή του στην Ελλάδα. Με αφορμή τα 100 χρόνια ελεύθερου ελληνικού του βίου, ο Δήμος Κιλκίς προγραμματίζει σειρά επετειακών εκδηλώσεων, που θα λάβουν χώρα καθόλη τη διάρκεια του 2013. Στο πλαίσιο του σημαντικού αυτού γεγονότος και με βασικό στόχο την ενεργοποίηση και την ουσιαστική συμμετοχή όλων των τοπικών δυνάμεων στην αρτιότερη προετοιμασία και οργάνωση των εορταστικών δράσεων, η Οργανωτική Επιτροπή “Κιλκίς 1913-2013” απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας σε όλους τοπικούς φορείς και συλλόγους.

Ο Σύλλογος Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων τιμά τη μνήμη του Αλέκου Κοντοειδή

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σας προσκαλεί στο πολιτικό μνημόσυνο που διοργανώνει στις 1 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου τιμώντας τη μνήμη του Αλέκου Κοντοειδή.
Το πρόγραμμα έχει εξής: 10:30 Προσέλευση
11:00 Έναρξη
11:15 Παρουσίαση φωτογραφικών στιγμιότυπων
11:30 Αναφορά στο έργο και την ζωή του
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας να παρευρεθούν στην τιμητική εκδήλωση μνήμης του Αλέκου Κοντοειδή.

Ευχαριστήριο Παραστατίδη

Ευχαριστώ τους συμπατριώτες μου που στήριξαν στις εκλογές στις 17 Ιουνίου το ΠΑΣΟΚ, σε μια δύσκολη πολιτική συγκυρία, και μέσα από την στήριξη αυτή την επανεκλογή μου ως βουλευτή του ν. Κιλκίς. Θέλω να επισημάνω πως το αποτέλεσμα αυτό προσλαμβάνει ιδιαίτερη σημασία, εάν λάβουμε υπόψη τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγιναν οι εκλογές αυτές. Παρά την πίεση, λόγω της πόλωσης μεταξύ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ άντεξε όχι μόνο αριθμητικά, αλλά κυρίως πολιτικά. Θα πρέπει άμεσα να ληφθούν πρωτοβουλίες που θα σχετίζονται με την αναδιοργάνωση του κόμματος και την ανασυγκρότηση της παράταξης. Διαβεβαιώνω τους πολίτες του ν. Κιλκίς, πως θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθώ στον ρόλο τον οποίο μου ανέθεσαν.

Οι "Διαδρομές με πυξίδα τη βιβλιοθήκη" ξεκινούν στο Κιλκίς

Η καλοκαιρινή καμπάνια «Διαδρομές με πυξίδα την Βιβλιοθήκη» ξεκινά και θα διαρκέσει έως τις αρχές Σεπτεμβρίου! Οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Βιβλιοθήκη την εβδομάδα από 25/6/2012 έως 29/6/2012 είναι οι ακόλουθες:
1. Δευτέρα 25/6/2012, ώρα 19:00-20:30 Το «ημερολόγιο πρόγραμμα» της καλοκαιρινής καμπάνιας: Ζωγραφίζουμε και δημιουργούμε το ημερολόγιο με τις δράσεις του καλοκαιριού. (Ηλικίες 6-12 ετών)
Με την Παρασκευή Παναγιωτίδου, Βρεφονηπιοκόμο και την Μαρία Παπαδοπούλου, Σύμβουλο Προσχολικής Κιλκίς.

Κρήτη: Αυτοκτόνησε γιατί δεν είχε χρήματα να αγοράσει τα φάρμακά του!

Μια τραγωδία που συγκλονίζει τους πάντες - Λίγους μήνες νωρίτερα, ο αυτόχειρας είχε χάσει το παιδί του...
Τραγικό τέλος στη ζωή του αποφάσισε να βάλει ένας 70χρονος άνδρας, βουλγαρικής καταγωγής, στην Επισκοπή Πεδιάδος του νομού Ηρακλείου στην Κρήτη.
Τον ηλικιωμένο άνδρα βρήκε τα ξημερώματα κρεμασμένο από μια ελιά κάτοικος της περιοχής. Μετά το αρχικό σοκ, ειδοποίησε την αστυνομία και τους συγγενείς του.

Νέο Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.




Το 41ο Τακτικό Συνέδριο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη  από τις 24 μέχρι τις 27 Απριλίου 2012 προχώρησε στην εκλογή νέου ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ που αποτελείται από τους πιο κάτω:

«Έφυγε» ο Αλκέτας Παναγούλιας

Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί τον Αλκέτα Παναγούλια, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, στην οικία του στην Βιένα, λίγο έξω από την Ουάσιγκτον.
Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής της τελευταίας 50ετίας, όπως είχε ανακηρυχθεί, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα και δύσκολα έβγαινε από το σπίτι του. Τις τελευταίες του στιγμές είχε δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα, τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του, την Ντέμπη και τον Γιάννη.

Ένα βήμα πριν από την ... κυβερνητική τρόικα – Τα “κλειδιά” για τη συμφωνία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

- Διετή διάρκεια προτείνει ο Σαμαράς
- Συμφωνία στα... σημεία με Βενιζέλο
- Δύο πόλοι στη ΔΗΜΑΡ με αντιδράσεις για συμμετοχή στην κυβέρνηση
- “Κλειδί” το υπουργείο Οικονομικών και το “μίνιμουμ” της διαπραγμάτευσης

Πολλοί είναι αυτοί προεξοφλούν πως παρά την επιμονή Βενιζέλου για σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όλων των αρχηγών και παρά τις αντιδράσεις στο εσωτερικό της Δημοκρατικής Αριστεράς, σήμερα θα έχουμε την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος.

Καταγγελία του σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς για παράνομες μετακινήσεις προσωπικού

"Σε έκτακτο συμβούλιο του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς τη Δευτέρα 18-6-2012 και ώρα 12.00, με θέμα την απόφαση του Διοικητού για ανάθεση τομεάρχη Ψυχιατρικού τομέα, αποφασίσαμε ομόφωνα να καταγγείλουμε την ενέργεια του Διοικητού του νοσοκομείου μας κ. Χατζησάββα που με απόφαση ανάθεσης που κυκλοφόρησε την Παρασκευή 15-6-2012 ΠΑΡΑΜΟΝΗ εκλογών με ημερομηνία έκδοσης 14-5-2012 τοποθέτησε τομεάρχη Ψυχιατρικού τομέα.
Αδιαφορώντας:

Συνελήφθη 67χρονος για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών στον Ξηρότοπο Σερρών

Συνελήφθη χθες (18.06.2012) το πρωί, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, ένας ημεδαπός 67 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, στον Ξηρότοπο Σερρών, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σε αστυνομικό έλεγχο του σπιτιού του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· μία συσκευασία που περιείχε (40) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και
· (2) δενδρύλλια κάνναβης ύψους (100) και (120) εκατοστών, τα οποία καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Τίτλοι εφημερίδων Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Μετά τη διερευνητική εντολή που έλαβε ο Αντώνης Σαμαράς – «Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, μακράς πνοής»- Συνεχίζονται και σήμερα οι διαβουλεύσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς –Ποια ονόματα ακούγονται για το νέο κυβερνητικό σχήμα·Η νίκη της Ν. Δ. «σήκωσε» (3,64%) και το Χρηματιστήριο!·Και ο Σημίτης «τα ρίχνει»στο ΠΑΣΟΚ – «Να αφήσει τους πολιτικαντισμούς ο Βενιζέλος και να συνεργαστεί με Ν.Δ. και ΔΗΜΑΡ»
ΑΥΓΗ ·Μνημονιακή παλινόρθωση – Προς νέα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Ν Δ , πιθανώς και με ΔΗΜ. ΑΡ.·Αλέξης Τσίπρας: - Να μη σπαταληθούν οι δυνατότητες διαπραγμάτευσης που έδωσε ο λαός·Α. Μέρκελ: - Καμιά συζήτηση για αλλαγή Μνημονίου