Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

« Αναγκαία η ίδρυση Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Πολύκαστρο»

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Η διοίκηση του Δήμου Παιονίας προκειμένου να διεκδικήσει την ίδρυση ενός ακόμα Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο νομό Κιλκίς με έδρα το Πολύκαστρο, επεξεργάστηκε πρόταση την οποία υπέβαλε στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και σε οκτώ επιπλέον κρατικούς φορείς, στις 23 Ιανουαρίου 2020 με αρ. πρ. 1061. 

Κοπή πίτας και ετήσια γενική συνέλευση ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς,
Μέσα σε ένα κλίμα συναδελφικότητας και αλληλεγγύης, ο Πρόεδρος Λάζαρος Παυλίδης, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς, την Κυριακή 16/02/2020, πραγματοποίησαν την Ετήσια Γενική τους Συνέλευση κι έκοψαν την πίτα τους. Τυχεροί της πίτας αναδείχθηκαν οι Aλέξανδρος Τσέλιος και Λάζαρος Χρυσοχοΐδης. Ευχόμαστε αμφότερους πολλές και καλές δουλειές.

Τσικνοπέμπτη στην Αξιούπολη


"Θερμά συγχαρητήρια, Τραϊανέ Τρέγκα, Γιάννη Δημητριάδη και Χρήστο Γαβριηλίδη..."

Ανακοίνωση ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς 
Η ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους κ.κ. Τρέγκα Τραϊανό, Δημητριάδη Ιωάννη και Γαβριηλίδη Χρήστο για την ανάδειξη τους στο πενταμελές Συμβούλιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ Ν. Κιλκίς η οποία συγκροτήθηκε σε Σώμα στις 14/02/2020.

Οι δρομείς υγείας Κιλκίς, στο 7ο CYCLE TRAIL RUN 2020

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου διεξήχθη το 7ο CYCLE TRAIL RUN 2020.
Δύο διαδρομές Cycle Trail Run 11K και Trail 4Run 4Κ , δύο ευκαιρίες να γνωρίσει, να εντυπωσιαστεί και να αγαπήσει κανείς τα όμορφα μονοπάτια του περιαστικού δάσους του Σέιχ Σου, δείχνοντας πάντα τον απαιτούμενο σεβασμό προς τη φύση και επιδιώκοντας την αρμονική συνύπαρξη με αυτήν.

"Μπαμπά, θα γίνεις παππούς"


Του Μάκη Ιωσηφίδη
"Ερχόμαστε από μία σκοτεινή άβυσσο (μήτρα). Καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο (τάφος). Το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε ζωή"
(Νίκος Καζαντζάκης "Ασκητική").

"Ευχαριστούμε θερμά τον Κώστα Πουντζουκίδη..."

Ευχαριστήριο Δ.Σ. Αγροτικού Ιατρείου Κάτω Αποστόλων Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Ιατρείου Κάτω Αποστόλων Κιλκίς ευχαριστεί τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Εθελοντισμού και Δια Βίου Μάθησης κ. Κωνσταντίνου Πουντζουκίδη για την οικονομική του συνεισφορά – προσφορά για την κάλυψη των αναγκών του Ιατρείου μας.

«Ζήσε Αθλητικά», το καινοτόμο πρόγραμμα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, που για πρώτη φορά εφαρμόζεται στη χώρα μας

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα, που φέρνει την κοινωνία και ειδικότερα τη νέα γενιά ακόμα πιο κοντά στις Αξίες του Αθλητισμού, υλοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Στη σύσταση, λοιπόν, Οργανωτικής Επιτροπής για την εφαρμογή του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά» προχώρησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, επ’ ευκαιρίας και του Ολυμπιακού Έτους που διανύουμε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες (24 Ιουλίου έως 9 Αυγούστου) και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες (25 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου) στο Τόκιο.

Υπογράφτηκε το οργανωτικό πλαίσιο για το πρόγραμμα "Άθληση για Όλους"

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με στόχο την υποστήριξη και την ανάπτυξη των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους, τα οποία επιδρούν καταλυτικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την αύξηση της συμμετοχής στην Άθληση, υπέγραψε την «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πιστοποίηση φορέων στα πλαίσια υλοποίησης Π.Α.γ.Ο. και Ε.Α.γ.Ο. περιόδου 2020-2021».

(Video) Ασφαλιστικό: Το χρονικό μιας ληστείας


"Βίντεο του ΚΚΕ που φωτίζει τις διαχρονικές αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων και το πλιάτσικο των ιδιωτών στην Κοινωνική Ασφάλιση. Φωτίζονται οι θέσεις και οι διεκδικήσεις του ΚΚΕ. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον σημερινό νόμο που φέρνει η κυβέρνηση της ΝΔ. Τι σημαίνει αυτός για τους νέους και παλιούς εργαζόμενους και τους συνταξιούχους."



"Τα σχολικά γεύματα στη μέγγενη της μείωσης δημοσίων δαπανών"

Δελτίο τύπου δημοτικής παράταξης Κιλκίς «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ»
Μετά την ανάδειξη του θέματος της απουσίας σχολικών γευμάτων στα σχολεία του Δήμου Κιλκίς από την δημοτική παράταξη του «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» με εισηγητή τον κ. Αγαθόπουλο, την κοινοβουλευτική ερώτηση της βουλευτή Κιλκίς κ. Αγαθοπούλου, και το αίτημα της Διεύθυνσης της Α΄ βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς, η Σχολική Επιτροπή του Δήμου, με ομόφωνη απόφασή της εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο την υποβολή πρότασης προς την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς για την υλοποίηση του προγράμματος παροχής σχολικών γευμάτων στα σχολεία του Δήμου Κιλκίς. Η πρόταση εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Συνάντηση Άτλαντα Κιλκίς με παράγοντες της Ελληνικής ομοσπονδίας πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ)

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς 
Την Πέμπτη 13-02-2020 έγινε η συνάντηση της Διοίκησης του Άτλαντα Κιλκίς με αντιπροσωπεία παραγόντων της Ελληνικής ομοσπονδίας πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και συζητήθηκαν διοικητικά, αναπτυξιακά και διοργανωτικά θέματα που αφορούν τον σύλλογο. 

Παίονες αστυνομικοί τσάκωσαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης 44χρονο με 1.500 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Οι στοχευμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 44χρονου ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Γιόρτασαν οι ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ του πρώην Δήμου Γαλλικού


Δελτίο τύπου ΑΤΡΟΜΗΤΩΝ πρώην Δήμου Γαλλικού
Μια εκδήλωση με πολύ κόσμο άφθονο φαγητό ποτό μουσική και χορό πραγματοποιήθηκε από την ομάδα μπάσκετ του πρώην Δήμου Γαλλικού "ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ", το Σάββατο 15 Φεβρουάριου στην αίθουσα πέτρινο στο Καμπάνη Κιλκίς. 

Αφού δεν έρχονται λαθροπαράνομοι από τα Σκόπια, εμείς γιατί έχουμε Frontex στο Κιλκίς;

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Το τι «παραμύθι» και «παπά» τρώμε εμείς οι Κιλκισιώτες δε λέγεται. Μας δουλεύουν «ψιλό γαζί» όλοι και ειδικά οι δικοί μας άνθρωποι της εξουσίας. Ο λόγος για τη μόνιμη και πολυάριθμη παρουσία ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Frontex στην πόλη μας για τη βοήθεια της στο μεταναστευτικό πρόβλημα. 

Συναντήθηκαν και συζήτησαν για την προβολή της γαστρονομίας της Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γουμένισσας Σάκης Τραχανίδης , ο αντιπρόεδρος Χρήστος Τουλούπης, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γουμένισσας Αστέριο Τάτση και τους καθηγητές του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας Σπύρο Αβδημιώτη και Σταύρο Καλογιάννη επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη, προκειμένου να συζητήσουν για την προβολή της γαστρονομίας της Παιονίας και την δημιουργία γαστρονομικών προορισμών στο Πάικο.

Aποκριάτικο live στο Κιλκίς με τους Burger Project

Οι Burger Project σε μια σπάνια εμφάνιση στο Κιλκίς μας προσκαλούν σε ένα ξέφρενο αποκριάτικο live.

Τοποθέτηση Ε. Αγαθοπούλου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για τα θέματα των ατόμων με αναπηρία

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου 
Την Τρίτη 11/02/2020 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Υποεπιτροπής για τα θέματα των ατόμων με αναπηρία, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου με προσκεκλημένο το Διοικητή του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη. 

Με Α. Αλέρου & Στ. Παρασκευά ο Αλέξανδρος Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου

Την ερχόμενη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε Ανώμαλο Δρόμο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Αθλητικό Κέντρο στην περιοχή Σκαμνιές της Πηγής Τρικάλων σε ειδική πίστα και σε μία διαδρομή απόστασης 2χλμ.

Επιστολή – πρόταση στην Ε.Ε. για τη διαχείριση του μεταναστευτικού – προσφυγικού


Γράφει η Αθηνά Αντωνιάδου*
Αξιότιμοι κ.κ Σχοινά, Johansson,
Αρχικά θα ήθελα να σας συγχαρώ για τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλετε για μια δίκαιη - ίση μεταχείριση των Ευρωπαίων πολιτών και των δικαιωμάτων τους. Πιστεύω ακράδαντα πως κάθε πολίτης πρέπει να συμμετέχει ενεργά στα κοινά του τόπου του και εν γένει της Ευρωπαϊκής κοινότητας της οποίας είμαστε όλοι αναπόσπαστο κομμάτι. ‘Όπως έλεγε άλλωστε και ο Antoine de Saint-Exupéry, ʺ Στη ζωή δεν υπάρχουν λύσεις. Υπάρχουν δυνάμεις σε κίνηση. Πρέπει να τις δημιουργήσεις και οι λύσεις θα ακολουθήσουν ʺ.

"Θερμά συγχαρητήρια Αριστογένη Στανημερόπουλε..."

Ανακοίνωση 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Ο Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς και ο Σύλλογος Διδασκόντων συγχαίρουν τον μαθητή της Β΄ Τάξης του Γυμνασίου μας Αριστογένη Στανημερόπουλο, που διακρίθηκε στους μαθηματικούς διαγωνισμούς «ΘΑΛΗΣ» και «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Κιλτίδης: «Να βρούμε το περιεχόμενο και την αξιοπιστία της πολιτικής»

Του Κώστα Κιλτίδη
Με αφορμή πράξεις και ανακοινώσεις για έργα ή σχεδιασμούς στον νομό μας, σε πρόσφατη συνέντευξή μου ζήτησα να σοβαρευτούμε και να αναστηλώσουμε την αξιοπιστία της πολιτικής. Πάλι κάποιοι κακόβουλα και κακόπιστα απέκρυψαν ή θέλησαν να παρερμηνεύσουν τα δηλωθέντα από εμένα. 

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος" ευχαριστεί ...

Ευχαριστήριο Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος"
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας  "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος" ευχαριστεί το Σύλλογο Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς για την δωρεά χρηματικού ποσού στη μνήμη της εκλιπούσης Σοφίας Τριανταφυλλίδου, ιδρυτικού του μέλους.

Σύλλογος Καρκινοπαθών: Γραπώνουμε τον καρκίνο και κόβουμε τη βασιλόπιτα

Ανακοίνωση Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος"
Κυριακή 23 Φλεβάρη ώρα 1.00 μ.μ. στο κέντρο ΚΑΛΥΒΑ στο Κιλκίς κόβουμε την βασιλόπιτα με τα μέλη  και όλους εσάς που μας αγαπάτε και μας στηρίζετε.

Πολύκαστρο: Εκπαιδευτικά σεμινάρια για πρόληψη καρκίνου και πρώτες βοήθειες



Υπάρχουν βάθρες στο Κιλκίς;

Του Βασίλη Ιωαννίδη
Οι βάθρες αποτελούν γεωλογικούς σχηματισμούς που δημιουργούνται από την δύναμη των ορμητικών νερών ρεμάτων και χειμάρρων. Είναι ουσιαστικά μικρές πισίνες μέσα σε βράχους σε περιοχές με έντονες υψομετρικές διαφορές. Συνήθως πριν τις βάθρες υπάρχει και καταρράκτης άλλοτε μικρός και άλλοτε μεγάλος.

Συνάντηση αποφοίτων του Γυμνασίου Αρρένων Κιλκίς 1963-1969

Ανακοίνωση 
"Μετά από απόφαση της συντονίστριας ομάδας συμμαθητών, η πέμπτη συνάντησή των συμμαθητών του Εξαταξίου Γυμνασίου Αρρένων Κιλκίς 63-69, θα γίνει την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 και ώρα 10.00 στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς.  Θα ακολουθήσει καφές στο Αναψυκτήριο Λόφος (11.30) και γεύμα μετά μουσικής στο "Αραξοβόλι" από 13.30. Θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά όλοι."

Και η κατατρακύλα συνεχίζεται... - Η καθημερινότητα ενός ανάπηρου στο Κιλκίς (Μέρος 2ο)

Γράφει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης
Μόλις χθες αναρτήσαμε φωτογραφίες από την 21η Ιουνίου Κιλκίς με το παράνομα σταθμευμένο όχημα πάνω στο πεζοδρόμιο, αλλά και την ειδική διαγράμμιση για την εύκολη πρόσβαση ατόμων με προβλήματα όρασης. Σήμερα το πρωί αναγνώστης της Γνώμης, μας έστειλε άλλη παρόμοια φωτογραφία από το ίδιο σχεδόν σημείο! Το πάμε καλά πάντως αγαπητοί συμπολίτες, η κατρακύλα συνεχίζεται...

Τα νέα του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς (18/2/2020)


Δελτίο τύπου ΑΕΤΟΥ Κιλκίς
ΑΝΔΡΙΚΟ, 15/2/2020
Την ομάδα της Έδεσσας φιλοξένησε ο ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ την 19η αγωνιστική της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ. Το παιχνίδι ξεκίνησε νευρικά και άστοχα για τον γηπεδούχο, με τοπ 1ο δεκάλεπτο να τελειώνει 16-10 υπέρ του. Η συνέχεια ήταν καλύτερη, παρόλο που ο ΑΕΤΟΣ ακολούθησε το ρυθμό του Εδεσσαϊκού, με το 2ο δεκάλεπτο να κλείνει με επιμέρους σκορ 21-15 και το ταμπλό να δείχνει στο ημίχρονο 37-25.

Γιατί οι Δημόσιοι Υπάλληλοι να απεργήσουν την Τρίτη 18 Φλεβάρη

Ανακοίνωση  ΔΑΣ Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς
Οι δυνάμεις της ΔΑΣ στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, εδώ και εβδομάδες, μέσα από περιοδείες, συσκέψεις και συζητήσεις με εργαζόμενους στις υπηρεσίες του Δημοσίου στο Κιλκίς, καταβάλουν μία σημαντική προσπάθεια να ενημερώσουν τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες για τις αρνητικές εξελίξεις που έχουμε μπροστά μας με την επιδίωξη της Κυβέρνησης της ΝΔ να συνεχίσει το αντιασφαλιστικό έκτρωμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ε. Αγαθοπούλου: Σκέψεις με αφορμή την Έκθεση "Η Ελληνίδα στον Πόλεμο"

Υπογράφει η Ε. Αγαθοπούλου
Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ 
Αυτές τις ημέρες, βρίσκεται στην Καπναποθήκη του Κιλκίς η έκθεση του Υπ. Εσωτερικών - Τομέα Μακεδονίας Θράκης - με θέμα "Η Ελληνίδα στον Πόλεμο", μια έκθεση ιδιαίτερα σημαντική, γιατί αναδεικνύει αθέατες πτυχές της ελληνικής ιστορίας. Είναι μια έκθεση που πρέπει να τη δουν μικροί και μεγάλοι, διότι είναι λίγες οι φορές που η ιστορία γράφεται με πρωταγωνίστρια τη γυναίκα και αυτή η έκθεση είναι μια από αυτές.

Επίσκεψη Μάκη Βορίδη στο Κιλκίς

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μ. Βορίδης θα επισκεφθεί το Κιλκίς το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020. Στις 18:30 στο Επιμελητήριο ο Υπουργός θα μιλήσει σε αγρότες της περιοχής του νομού μας με κεντρικό θέμα της ομιλίας του την νέα ΚΑΠ.

Κιλκίς: Επισκέψιμη για το κοινό και τα σχολεία η έκθεση ‘’Η Ελληνίδα στον πόλεμο’’


Ανοιχτή στο κοινό είναι η εικονογραφημένη έκθεση ‘’Η Ελληνίδα στον πόλεμο’’ που εγκαινιάστηκε από τον Υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Καράογλου (Τομέας Μακεδονίας -Θράκης) και από το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

Ημερίδα κλειστού στίβου Κ16 και Κ14 της Θεσσαλονίκης - Διακρίσεις για τις δρομείς ταχύτητας του Αλέξανδρου

Ημερίδα κλειστού στίβου έγινε την Κυριακή 16.02.20 στο κλειστό των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη για αθλητές και αθλήτριες Κ16 και Κ14. Η συμμετοχή στη διοργάνωση, την οποία διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Β. Ελλάδας σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, ήταν εξαιρετικά μεγάλη με περίπου 750 παιδιά από σωματεία της Β. Ελλάδας.

Κοινή πάλη Ελλήνων και ξένων για να απεγκλωβιστούν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες από την Ελλάδα

(Με αφορμή την μάζωξη ενάντια σε πρόσφυγες και μετανάστες στον Μακρύγιαλο Πιερίας)
Γράφει ο Παναγιώτης Σαββίδης
Η λογική «να φύγουν από εμένα και ας πάνε όπου θέλουν» δεν περιποιεί καμιά τιμή όταν το επικαλούμαστε για βασανισμένους φτωχούς ανθρώπους και δεν μας αφήνει να κατανοήσουμε ότι αυτό που ονομάζεται προσφυγική - μεταναστευτική κρίση είναι ένα πολιτικό πρόβλημα.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (18/2/2020)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Δύο στα δύο στην ΕΠΣ Κιλκίς 
Νικηφόρα συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους για τα ηλικιακά Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς η Κ12 "Μάντσεστερ" και η Κ10 "Τσέλσι" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη.

Αποκριάτικος χορός του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ νομού Κιλκίς

Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΤΕΕ νομού Κιλκίς ανακοινώνεται ότι η νέα σύνθεσή της που συγκροτήθηκε ομόφωνα σε σώμα στις 14/2/2020 και η οποία προέκυψε ύστερα από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2019 για την ανάδειξη αιρετών μελών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, έχει ως εξής:

“Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού”


Του Γιάννη Σιταρίδη
(koupa basketball team manager) 
Το να κάνεις το ίδιο λάθος δεν είναι γνώρισμα σοφού άνδρα, έλεγε ο αρχαίος Έλληνας ποιητής Μένανδρος. Με λίγα λόγια, η ομάδα μας φαίνεται πως δεν διδάχτηκε από τα λάθη του παρελθόντος, υπέπεσε στα ίδια και μοιραία ηττήθηκε από την ομάδα του Αιγινιακού, σε αντίθεση με τον πρώτο γύρο και το εκτός έδρας αντίστοιχο παιχνίδι που είχε επικρατήσει. Με τη διαφορά όμως πως τότε η άμυνα της τσάκιζε κόκκαλα, κάτι που δεν συνέβη σε καμία περίπτωση στο χθεσινό παιχνίδι. 

Συμμετοχή της Θρακικής Εστίας Κιλκίς σε ιστορική σειρά ντοκιμαντέρ

Ανακοίνωση Θρακικής Εστίας Κιλκίς
Η Θρακική Εστία Κιλκίς παρούσα στο αφιέρωμα της εκπομπής ''Μηχανή του Χρόνου'' στα 100 χρόνια απελευθέρωσης και ένωσης της Θράκης με το εθνικό κορμό. 

Και φέτος την Τσικνοπέμπτη πάμε Ράντσο Κιλκίς


Back To The Future - Έκθεση Η/Υ στο ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος του "Αλεξάνδρου" Κιλκίς


BACK TO THE FUTURE - Η ιστορία των Η/Υ ξεδιπλώνεται μπροστά σας σε μια μοναδική έκθεση με εκθέματα που θα σας συναρπάσουν. 23 με 28 Μαρτίου μόνο στο ΚΔΑΠ5 Παιδόκοσμος του "Αλέξανδρου" Κιλκίς.
Είσοδος ελεύθερη.

(Video) Γεωργαντάς: Κάλεσμα για συστράτευση, στην επίλυση των προβλημάτων του Νοσοκομείου Κιλκίς


Γεωργαντάς στην κοπή βασιλόπιτας του Νοσοκομείου Κιλκίς, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020: "Ενωμένοι θα πετύχουμε - Συστρατευόμαστε, για την επίλυση των προβλημάτων του Νοσοκομείου".

(Video) Το Φροντιστήριο Μ Ε ΜΕΘΟΔΟΣ Κιλκίς, κόβει την πίτα του


Το Φροντιστήριο Μ Ε ΜΕΘΟΔΟΣ Κιλκίς, κόβει την πίτα του, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020.