Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Μιλάμε για τη διατροφή μας και εξοικειωνόμαστε με την αναπηρία στα ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Άλλη μία εποικοδομητική και δημιουργική εβδομάδα πέρασε για τις δύο δομές μας, ΚΔΑΠ KinesisforKidsκαι KinesisforJuniors. Αρχικά, στο πρόγραμμά μας εντάχθηκε πλέον και ο τοίχος αναρρίχησης, ο οποίος προσέλκυσε αμέσως το ενδιαφέρον των παιδιών μας. 

Η Συμέλα Ιωαννίδου – Σακαλή με το Δημήτρη Κυριακίδη στο "Κιλκίς Μπροστά"

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς,  Δημήτρη Κυριακίδη
Στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη βρίσκεται και η Συμέλα (Μελίνα) Ιωαννίδου – Σακαλή και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ στη Δημοτική Ενότητα Γαλλικού. Για να πάμε Μπροστά, με δύναμη και αυτοπεποίθηση, το Κιλκίς και τα χωριά μας. Για να δώσουμε στον τόπο μας ότι του αξίζει! 

Καμπάνια του ΚΕΘΙ με στόχο την ενθάρρυνση των γυναικών να είναι υποψήφιες στις επερχόμενες εκλογές


Δελτίο τύπου Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ)
Το ΚΕΘΙ σχεδίασε και «τρέχει» από σήμερα μια νέα καμπάνια, σε συνεργασία με τη ΓΓΙΦ και το Υπουργείο Εσωτερικών, με στόχο την κινητοποίηση των γυναικών σε όλη την Επικράτεια και την ενθάρρυνσή τους να συμμετάσχουν ως υποψήφιες στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές και τις Ευρωεκλογές.

Έγκριση πρόσληψης 1.500 Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης

Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος υπέγραψαν την εγκριτική απόφαση της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 για την κίνηση των διαδικασιών πρόσληψης χιλίων πεντακοσίων (1.500) Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης , με σχέση ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών για την Αντιπυρική περίοδο 2019, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Βασιλική Μαυρογονάτου: Για όσους θέλουν να με γνωρίσουν

Υπογράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Ονομάζομαι Βασιλική Μαυρογονάτου του Ευάγγελου. Γεννήθηκα στη Λαμία και έχω μεγαλώσει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας λόγω του επαγγέλματος του πατέρα μου, καθώς ήταν αξιωματικός του στρατού ξηράς. Η μητέρα μου Κιλκισιώτισσα, Αργυρώ Σαββίδου από την Ξηρόβρυση κόρη του Αδάμ Σαββίδη πρώην προέδρου κυνηγών Κιλκίς και Αντιδημάρχου επί ετών και της Καλλιόπης Κατσαούνη από το Σταυροχώρι.

"Σε απόγνωση οι βιοκαλλιεργητές του νομού Κιλκίς"

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Μέλος Κ.Π.Ε. Κινήματος Αλλαγής
Υπ. Βουλευτής Κιλκίς ΚΙΝ.ΑΛ
Κατάντησε σε φιάσκο η νέα προκήρυξη του Μέτρου 11, για τις βιολογικές καλλιέργειες του Π.Α.Α 2014 - 2020, λόγω της διαχειριστικής ανεπάρκειας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

"Ολυμπία Χαριτίδου, Γεώργιο Σερκιάδη, Μαρία Κωνσταντινίδου και Ελένη Σιδηροπούλου, σας ευχαριστούμε θερμά..."

Υπογράφουν οι:
Θανάσης Γ. Μάντζαρης και Φωτεινή Νικολαΐδου
Στο πλαίσιο του 1ου Πανελλήνιου «Διαγωνισμού Γρίφων, Λογικής και Μαθηματικών» που έλαβε χώρα στις 6 & 7 Απριλίου στην Κομοτηνή, στον οποίο συμμετείχαν και μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συνοδούς καθηγητές: 

Δήλωση απερχόμενου Προέδρου Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη

Υπογράφει ο Παύλος Τονικίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
«Η χθεσινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς ανάμεσα στους δύο πολύ αξιόλογους υποψήφιους κ. Μίλτο Αμανατίδη και κ. Χρήστο Χατζημλάδη, ο οποίος και εξελέγη τελικά, επιβεβαιώνει περίτρανα το πόσο εκτεθειμένοι είναι στα μάτια της τοπικής κοινωνίας όσοι βιάστηκαν να προδικάσουν το αποτέλεσμα και να στήσουν λαϊκό δικαστήριο εις βάρος μου. 

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 3 Απριλίου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 3 Απριλίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.
ΓΝΩΜΗ

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν 64χρονο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (15 Απριλίου 2019) το πρωί από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 64χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια κάνναβης.

"Ευχαριστούμε θερμά την «Αγροδυναμική Κιλκίς»..."

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου 
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς 
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας» νομού Κιλκίς θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την «Αγροδυναμική Κιλκίς» για ευγενή και γενναιόδωρη χορηγία προς τον Φορέα μας.

Κιλκίς: Εξετάσεις για την Υγιεινή και την Ασφάλεια των Τροφίμων (ΕΦΕΤ)

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Στο πλαίσιο εφαρμογής της αριθμ.14708/2007 ΥΑ σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις αξιολόγησης των καταρτιζομένων οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει το πρόγραμμα Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων Επιπέδου-1 (ΕΦΕΤ). 

Ιππικός Όμιλος Κιλκίς: Πρωτοφανές το αποτέλεσμα για τα ελληνικά δεδομένα

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Την Κυριακή 14 Απριλίου πραγματοποιήθηκε Αγώνας Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής στον Ιππικό Όμιλο Πιερίας, στην Κατερίνη. Στον αγώνα συμμετείχαν πολλοί αθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, από τους οποίους διακρίθηκαν οι παρακάτω:

Αλεξάνδρα Περχανίδου: Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας

Υπογράφει η Αλεξάνδρα Περχανίδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας
"Κατάγομαι από το Μικρόδασος και κατοικώ στο Πολύκαστρο. Είμαι μητέρα δύο παιδιών. Θέλω να γίνω χρήσιμη για τον τόπο μου, να προσφέρω σε αυτόν και να ενεργοποιήσω τους συμπολίτες μου για το κοινωνικό σύνολο.