Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακοίνωση ΕΦΕΤ για την κατανάλωση πικρών πυρήνων βερίκοκου και πικραμύγδαλων

Ο ΕΦΕΤ, με αφορμή την ενημέρωση του Κέντρου Δηλητηριάσεων του Υπουργείου Υγείας σχετικά με περιστατικό δηλητηρίασης λόγω υπερβολικής κατανάλωσης πυρήνων πικραμύγδαλων, υπενθυμίζει στους καταναλωτές να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τους εν λόγω καρπούς. 

Η Άννα Κορακάκη στο Κιλκίς, λέγεται Μαρία Τοπούζη (Video)



Δείτε που κάνει προπόνηση η Κιλκισιώτισσα Μαρία Τοπούζη η οποία είναι:
- 2η Πανελληνιονίκης παγκορασίδων Α το 2016 στην σφυροβολία.
- Έχει ατομική επίδοση 55.70 μ, 3 επίδοση στην Ευρώπη στην σφυροβολία σε κορίτσια ηλικίας under 16 και 5η επίδοση U16 στον κόσμο για το 2016.
- Στόχος της για το 2017, είναι η επίτευξη του ορίου για το Παγκόσμιο Παίδων-Κορασίδων στο Ναϊρόμπι και συμμετοχή στον τελικό του αγωνίσματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρία είναι αθλήτρια του Α.Σ. Αίας Κιλκίς και έχει προπονητή τον Χάρη Μηναρετζή.
Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά;

Σε 6 μήνες: 33.890 «επικίνδυνες» τροχονομικές παραβάσεις σε όλη την επικράτεια

Θετικά εκτιμώνται τα αποτελέσματα του στοχευμένου προγράμματος της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την επικράτεια για το πρώτο εξάμηνο εφαρμογής του.

Κιλκίς: Αυτά είναι τα εικαστικά τμήματα του Καλλιτεχνικού Συνόλου "πόλις"

ΤΜΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
Α) ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
(από 6 ετών)
Τα παιδιά μικρότερης ηλικίας έρχονται σε πρώτη επαφή με την τέχνη της ζωγραφικής, τη θεωρία των χρωμάτων και διάφορες τεχνοτροπίες μέσα από ατομικά και ομαδικά παιχνίδια–ασκήσεις, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουν βιωματικά τη διαδικασία δημιουργίας ενός εικαστικού έργου.

Άρχισαν οι εγγραφές στον Άθλο Κιλκίς


Τι ειναι η Προπονητική;


Του Κώστα Πουντζουκίδη*
Είναι η επιστήμη που διατυπώνει τις βασικές αρχές, αποκαλύπτει τις νομοτέλειες που διέπουν την προπονητική διαδικασία και αναπτύσσει τις μεθοδικές καθοδήγησής της. Προπονητική είναι η θεωρία των ενεργειών της προπόνησης.

Τροποποίηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Αναφορικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, ανακοινώνεται ότι αναστέλλονται λόγω επικείμενων έντονων καιρικών φαινομένων και θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (23-09-2016) και ώρες 07.00 μέχρι 20.00 και το Σάββατο (24-09-2016) και ώρες 06.30 μέχρι 14.00, με διακοπή κυκλοφορίας από τον Ανισόπεδο Κόμβο Νέας Εφέσου (429ο χιλιόμετρο) έως τον Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (436ο χιλιόμετρο), στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Επιδείνωση του καιρού από σήμερα το απόγευμα

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναμένεται επιδείνωση του καιρού.

Συνελήφθη 37χρονος για αποπλάνηση ανηλίκου

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 19-9-2016 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 37χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.

Θεσσαλονίκη: Η παράσταση "Η Όπερα του Ζητιάνου" στο "Ανοιχτό Θέατρο"

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν τo «Ανοιχτό Θέατρο»
Το «Ανοιχτό Θέατρο» είναι ένας θεσμός που υιοθετεί το Κέντρο Πολιτισμού της Π.Κ.Μ. και ο οποίος ξεκινά το Σεπτέμβριο του 2016.


Πετυχημένη η Παγκόσμια Γυμνασιάδα 2016 στην Τραπεζούντα της Τουρκίας

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Πετυχημένη κρίνεται η ελληνική συμμετοχή στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα 2016, η οποία διοργανώθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Σχολικού Αθλητισμού (ISF) και διεξήχθη στην πόλη Τραπεζούντα της Τουρκίας με τη συμμετοχή 2000 αθλητών - αθλητριών από 30 χώρες.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 46χρονο για 3 δίμετρα χασισόδεντρα

Συνελήφθη χθες (20-09-2016) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι κατά την αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε να καλλιερ
γεί στην αυλή του σπιτιού του, 3 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Νάουσα: «63 χρόνια από τα πρώτα «Κωνσταντινίδεια»

Εκδήλωση φόρο τιμής στον δωρητή του δημοτικού σταδίου Νάουσας Αντώνη Κωνσταντινίδη, θα πραγματοποιήσει η Γυμναστική Ένωση Νάουσας, με την αρωγή του Δήμου Νάουσας, το βράδυ της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ., στον Πολυχώρο Πολιτισμού «ΒΕΤΛΑΝΣ».

Οι Μικρασιάτες του νομού Κιλκίς τίμησαν τους προγόνους τους

"Όπως προβλέπεται στο π.δ. 304/2001 η 14η Σεπτεμβρίου έχει καθορισθεί ως Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος.

Ποιους καίει το νέο ασφαλιστικό


Της Βασιλικής Μαυρογονάτου*
Από 01/01/2017 αναμένονται ριζικές και επώδυνες αλλαγές στο ασφαλιστικό, με νομοσχέδιο που θα κατατεθεί από την κυβέρνηση στη Βουλή εντός Νοεμβρίου.
Οι πρώτοι πληγέντες του νέου ασφαλιστικού όπως συνήθως είναι οι συνταξιούχοι. Οι νέοι συνταξιούχοι επιβαρύνονται με μείωση των συντάξεών τους έως 30%.