Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

11ο Summer Camp A στον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς




Ο Άμλετ έχει το ύφος επισκέπτη...


Του Φώτη Μισόπουλου

....ωστόσο κάθε φορά που πρέπει να πληροφορηθεί ακριβώς πόσο χρονών είναι, ψάχνει τις διάφορες κρυψώνες να βρει τα χρόνια της ένα-ένα........
ΦΑΙΔΩΝ ΠΑΤΡΙΚΑΛΑΚΙΣ [1]

(VIDEO) Τελετή απονομής βραβείων και επαίνων του 29ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Τελετή απονομής βραβείων και επαίνων του 29ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς. Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024.

3ο ΝΑΝοΝ Festival στο Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου Οργανωτικής Επιτροπής 3ου ΝΑΝοΝ Festival
Το ΝΑΝοΝ Festival, η λαμπερή γιορτή τέχνης, μουσικής και πολιτισμού, επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, φέρνοντας διασκέδαση και ψυχαγωγία στο όμορφο Πολύκαστρο.

Aνακοίνωση της "Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών" για τις εκλογές στους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και Παιονίας

Δελτίο τύπου Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών

Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, οι εκπαιδευτικοί του Κιλκίς και της Παιονίας αποφασίζουμε τι Σωματεία και τι Ομοσπονδία θέλουμε.

Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, των εκλογών αντιπροσώπων για το 21ο συνέδριο της ΟΛΜΕ

Δελτίο τύπου Συνδικαλιστικού Κινήματος Καθηγητών Νομού Κιλκίς ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

Συνάδελφοι/ισσες,
Στις αρχές του Ιουλίου στην Αθήνα θα διεξαχθεί το 21ο συνέδριο της ΟΛΜΕ (διεξάγεται ανά 2ετία), που αποτελεί το ανώτατο όργανο του κλάδου μας και δεσμεύει με τις αποφάσεις του τη δράση του ΔΣ της ΟΛΜΕ αλλά όλων μας ανεξαιρέτως. Προηγουμένως στις ΕΛΜΕ της χώρας διεξάγονται αρχαιρεσίες, από τις οποίες εκλέγονται οι αντιπρόσωποι της κάθε Ένωσης, που θα λάβουν μέρος στο συνέδριο.

Συγχαρητήρια Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κιλκίς Παιονίας, στον αθλητή Κώστα Ζάλτο

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ 
Κιλκίς Παιονίας
Ο Κωνσταντίνος Ζάλτος, αθλητής σφυροβολίας από τις Μάνδρες Κιλκίς, σήκωσε τον πήχη ψηλά στους αγώνες του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Ρώμης, πετυχαίνοντας μια εξαιρετική επίδοση, που τον κατέταξε στη δωδέκατη θέση. Παρά τις αντίξοες συνθήκες προπόνησης, με δύναμη ψυχής, ο νεότατος αθλητής μας έκανε περήφανους.

Αποτίμηση εκλογικού αποτελέσματος από τη ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΔΕΕΠ Ν.Δ. Νομού Κιλκίς

Την Παρασκεύη 14/6/2024 και ώρα 20.00 μ.μ στην τακτική της συνεδρίαση η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς έκανε την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών.

«Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή», στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Η επίσημη θεατρική παράσταση «Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή» σε σκηνοθεσία Ταμίλλας Κουλίεβα, θα βρίσκεται για μία μοναδική παράσταση στο Κιλκίς στο Ανοιχτό Θέατρο Λόφου την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 στις 8:30μ.μ.

Γιορτή λήξης 1ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Δελτία τύπου φορέων 
1ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Οι σύλλογοι Γονέων Μαθητών του 1ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς συνδιοργάνωσαν εκδήλωση – γιορτή λήξης στον αύλειο χώρο των σχολείων τους την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 και η οποία σημείωσε αξιοσημείωτη επιτυχία, έχοντας μεγάλη προσέλευση, πολύ καλή διάθεση, ατελείωτο χορό, εξαιρετικό φαγητό, ποτό και πολλά πολλά χαμόγελα. Πραγματικά, η φετινή σχολική χρονιά «έκλεισε» με τον πλέον ιδανικό τρόπο, αφήνοντας τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις, ικανοποιώντας μαθητές, γονείς και φίλους, βάζοντας τις βάσεις για ανάλογες κοινές δράσεις και στο μέλλον.

Στο πλευρό των κατοίκων του Χέρσου, δηλώνει ο βουλευτής Πέτρος Παππάς

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Ο βουλευτής Κιλκίς, Πετρος Παππας, δηλώνει ότι στέκεται στο πλευρό των κατοίκων του χωριού Χέρσο στο Κιλκίς, έπειτα από την πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα στην περιοχή.

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς: Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας είναι και πάλι εδώ! Αυτό το καλοκαίρι, από την Τρίτη 18 Ιουνίου έως την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, οι βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών υποδέχονται τους μικρούς φίλους τους, προσκαλώντας τους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι αναζήτησης... από τη Γη ως τον ουρανό! Φέτος, στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία, μαθαίνουμε, σκεφτόμαστε, ζούμε μέσα στο απέραντο σύμπαν και όλοι μαζί μετράμε τα αμέτρητα, εξηγούμε τα ανεξήγητα και αναζητούμε απαντήσεις για όλα όσα βλέπουμε γύρω μας αλλά και όσα δεν μπορούμε να δούμε.

Δήλωση Στέφανου Παραστατίδη για τις πυρκαγιές σε Χέρσο και Ποντοηράκλεια-Πλατανιά

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Βουλευτής Κιλκίς
Οι δύο πρόσφατες πυρκαγιές που ξέσπασαν σε περιοχές του Κιλκίς, σε Χέρσο και Ποντοηράκλεια-Πλατανιά, αρχές καλοκαιριού, καταδεικνύουν πως και το φετινό καλοκαίρι προμηνύεται ιδιαίτερα δύσκολο καθώς ο συνεχόμενος καύσωνας και οι ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής μας ανεβάζουν υψηλά το επίπεδο επικινδυνότητας και την τάση ξεσπάσματος πυρκαγιών, απόρροια της κλιματικής αλλαγής που όλοι βιώνουμε.

Επίσκεψη ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
Την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024, ο Πρόεδρος της Ένωσης Παναγιώτης Δαμιανίδης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, παρευρέθηκαν στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης του Κιλκίς, για να εκφράσουν με ιδιαίτερη χαρά και σεβασμό τις εγκάρδιες ευχές τους προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο, επ' ευκαιρίας της ονομαστικής του εορτής.

Δεν έδωσαν όλοι την πολιτική μάχη

ΚΕΙΜΕΝΟ: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η μνησικακία ως προπομπός της εξέγερσης των γερόντων; Αναφέρομαι στην προεκλογική εμπειρία της Θεσσαλονίκης. Παραθέτω τη δική μου εκτίμηση των πραγμάτων.

Μία Κυριακή …στα Γιάννενα

Το κάστρο του Αλή Πασά και η λίμνη Παμβώτιδα

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Πάνω από 15 χρόνια είχα να επισκεφτώ τα Γιάννενα, την πανέμορφη πρωτεύουσα της Ηπείρου και να θαυμάσω τις ομορφιές της.

(VIDEO) Εκδήλωση με τίτλο ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, από τη Θρακική Εστία Κιλκίς

Εκδήλωση με τίτλο ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, από τη Θρακική Εστία Κιλκίς. Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, Σάββατο 15 Ιουνίου 2024.

(VIDEO) Τελετή λήξεως των μαθημάτων των κατηχητικών ομάδων, της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου

Τελετή λήξεως των μαθημάτων των κατηχητικών ομάδων, της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου. Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024.

(VIDEO) Μουσική συναυλία με τίτλο "Νυν και αεί" στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς