Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Βιωματικό Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής στα ΚΔΑΠ Kinesis for kids


Δελτίο τύπου  ΚΔΑΠ Kinesis for kids 
Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Kinesis for kids με μεγάλη χαρά ξεκινούν το πρόγραμμα «Ποδηλατώ με ασφάλεια», εκτός σχολικού περιβάλλοντος. Έπειτα από την επιτυχία άλλων εκπαιδευτικών project των δομών, αποφασίσαμε να εντάξουμε αυτό το νέο κύκλο εκπαίδευσης για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, ξεκινώντας από το Σάββατο 22 Μαΐου στις 19:00 στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Παρασκευή 14/5/2021, 8:51 μ.μ.


Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (13 Μαΐου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Μελισσοκομία : Έναρξη λειτουργίας ηλεκτρονικού μελισσοκομικού μητρώου στο Κιλκίς


Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους εν ενεργεία μελισσοκόμους αλλά και τους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με την μελισσοκομία ότι στα πλαίσια της αναβάθμισης και του εκσυγχρονισμού του αγροτικού τομέα δημοσιεύθηκε και είναι σε ισχύ η Υπουργική Απόφαση 140/106516 ( ΦΕΚ 1560, τ Β’ 17-4-2021)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν rapid tests σε έξι οικισμούς την ερχόμενη εβδομάδα


Δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests) θα πραγματοποιηθούν και την ερχόμενη εβδομάδα σε περιφερειακούς οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.

Rapid Tests στην Κρηστώνη Κιλκίς: Κανένα θετικό από τα 19 που εξετάστηκαν


Δωρεάν rapid tests στον οικισμό Κρηστώνη Κιλκίς πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 14 Μαϊου 2021 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Από το πρωί έως το μεσημέρι 19 συμπολίτες μας προσήλθαν για έλεγχο, από τους οποίους δεν διαπιστώθηκε κανένας θετικός.

Κορωνοϊός (14/5/2021): 2.188 νέα κρούσματα (13 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 56 θάνατοι και 677 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.188, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 373.881 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 50 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.629 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Πρώτη μέρα χωρίς sms και ραντεβού, στα καταστήματα της πόλης του Κιλκίς

Παρασκευή 14 Μαϊου 2021.
Πρώτη μέρα χωρίς sms και ραντεβού, στα καταστήματα της πόλης του Κιλκίς.

Εκατόν δεκατέσσερις εκθέτες το Σάββατο 15 Μαϊου στη λαϊκή αγορά Κιλκίς


Με τα ισχύοντα έκτακτα υγειονομικά μέτρα κατά της διασποράς της Covid – 19 και με το 50% της δύναμής της θα λειτουργήσει αύριο Σάββατο 15 Μαϊου η λαϊκή αγορά του Δήμου Κιλκίς. Στη λαϊκή αγορά θα συμμετέχουν πενήντα τέσσερις παραγωγοί και εξήντα επαγγελματίες πωλητές. Ως προς τις υγειονομικές ρυθμίσεις υπενθυμίζεται ότι:

Συλλυπητήρια Αναγέννησης Πλαγιάς για το θάνατο του Μίλτου Ανδρεανίδη


Ανακοίνωση
Αναγέννησης Πλαγιάς
Αμέσως μετά την είδηση του θανάτου του γνωστού πρώην ποδοσφαιριστή Μίλτου Ανδρεανίδη, το Δ.Σ. της 
Αναγέννησης Πλαγιάς εξέδωσε την ακόλουθη συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Ικανοποίηση για την αποδοχή του αιτήματος για το άνοιγμα των Ευζώνων


Δελτίο τύπου Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη ικανοποίηση υποδέχθηκε η ξενοδοχειακή κοινότητα της Θεσσαλονίκης τη χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργού Τουρισμού κυρίου Χάρη Θεοχάρη για το άμεσο άνοιγμα του σημείου εισόδου οδικής σύνδεσης των Ευζώνων.

ΟΦΗ: Πένθος για τον χαμό του Κιλκισιώτη παλαίμαχου άσου Μίλτου Ανδρεανίδη


Τον χαμό του σπουδαίου παλαίμαχου άσου της ομάδας, Μίλτου Ανδρεανίδη πενθεί η οικογένεια του ΟΦΗ. 
Ο  62χρονος Μίλτος Ανδρεανίδης άφησε την τελευταία του πνοή στην Κρήτη μετά από ανακοπή. Ο Μίλτος γεννήθηκε στο Γερακαριό του Κιλκίς.  Η κηδεία του θα γίνει αύριο στην Κρήτη.

Παρουσίαση του διαχρονικού ρόλου της Μάνας του Πόντου στον πολιτισμό


Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων
Με σεβασμό στη ΜΑΝΑ του ΠΟΝΤΟΥ για τον διαχρονικό ρόλο και την προσφορά της στον Πολιτισμό καθώς και τα μαρτύριά της στη Γενοκτονία, σας καλούμε ν΄ αποτίσουμε όλοι μαζί τον ελάχιστο φόρο τιμής που της αρμόζει.

Για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού μιλά στον OkRadio ο Τάσος Αμανατίδης


Ξεκινά σήμερα, Παρασκευή 14 Μαϊου 2021 από τις 11.00-13.00 στον www.ok-radio.gr αφιέρωμα στη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Καλεσμένος ο γιατρός και πρώην Δήμαρχος Κιλκίς κ. Αναστάσιος Αμανατίδης με οικοδεσπότες τον Ηλία Καλπάκα και τον Νικόλα Νίτσα

Ομιλία με θέμα: «Υπάρχει Ζωή χωρίς Σχέσεις; Η καθοριστική σημασία των σχέσεων στη ζωή μας»


Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζει τις Δωρεάν Live Streaming Μεταδόσεις του «Κύκλος Ομιλιών για Ψυχολογική Ενδυνάμωση» Κυριακή 16 Μαΐου στις 19:00 Θέμα: "Υπάρχει Ζωή χωρίς Σχέσεις; Η Καθοριστική σημασία των σχέσεων στη ζωή μας" με τον Ιάκωβο Μαρτίδη.

Χρυσόπετρα: Ένα μικρό, όμορφο και φιλόξενο χωριό του δήμου Κιλκίς


Της Μόνικας Σωτηριάδου
Έχω την χαρά να βρίσκομαι σε ένα άλλο μικρό χωριό του νομού Κιλκίς που το χαρακτηρίζει κάτι ιδιαίτερο και ενδιαφέρον. Πέρα όμως από την ιδιαιτερότητα αξίζει να περιγράψω για το χωριό Χρυσόπετρα, όχι μόνο τις ομορφιές του, αλλά και την φιλοξενία από νέους ανθρώπους που απολαμβάνουν χαλαρά την κουβέντα στο πολιτιστικό στέκι του Συλλόγου.