Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Πήρε τερματοφύλακα από την Super League ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Κολιοφούκα  21 ετών. Ο νεαρός γκολκίπερ προέρχεται από τον ΠΑΣ Γιάννενα, με την Κ20 του οποίου ήταν βασικός, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια ήταν επαγγελματίας με τον "Αγιαξ" της Ηπείρου. 

Χαλκιδική: Εξιχνιάσθηκε ληστεία που έγινε το 2013

Η συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση ληστείας σε σπίτι, που έγινε το 2013 στη Χαλκιδική.

Ανοιχτό το Βελλίδειο για το κοινό λόγω καύσωνα

Η αίθουσα 6 του συνεδριακού κέντρου Ιωάννης Βελλίδης διατίθεται για το κοινό λόγω καύσωνα, από την Δευτέρα 7 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017 και ώρες 08:00 έως 22:00.

Τρισδιάστατη παρουσίαση με την εφαρμογή "Thessaloniki 360ο Edition" για κινητά και tablets

Νέα, σύγχρονα εργαλεία για την τουριστική της προβολή αποκτά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής για το έτος 2017. Πρόκειται για την εφαρμογή “Thessaloniki 360ο Edition για κινητά και tablets ”, που δίνει έμφαση στην τρισδιάστατη παρουσίαση των σημαντικότερων σημείων ενδιαφέροντος της Θεσσαλονίκης με τη χρήση σφαιρικών πανοραμικών φωτογραφιών 360 μοιρών.

Λαμπρός ο εορτασμός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιλκίς


Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
Πανδήμως εορτάστηκε και φέτος η μεγάλη δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, με επίκεντρο τον πανηγυρίζοντα περικαλλή Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Κιλκίς.

Εξιχνίαση δύο υποθέσεων ζημίωσης του Δημοσίου σε ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΟΠΥΥ

Δύο υποθέσεις ζημίωσης Οργανισμών του Δημοσίου και συγκεκριμένα του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) και του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.

Πρόγραμμα Μητροπολίτη Κιλκίς κ.κ. Εμμανουήλ ενόψει του Δεκαπενταύγουστου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ ενόψει του δεκαπενθήμερου της Παναγίας θα χοροστατήσει εις τους εξής παρακλητικούς κανόνες:
Τρίτη 1 Αυγούστου 2017
Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Προφήτη Ηλία Ν. Σάντας - Ώρα: 7:30 μ.μ.
Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Παράκληση στην Παναγία στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστανιών – Ώρα: 7:30 μ.μ.

Η Coca Cola τρέμει το μποϊκοτάζ και απειλεί διαρκώς…

“Στερνή μου γνώση, να σ΄ είχα πρώτα…”
Λαϊκό γνωμικό
Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Η Coca Cola από το ξεκίνημα του μποϊκοτάζ προσπάθησε με αλλεπάλληλες προσφυγές στην δικαιοσύνη να εκφοβίσει τους απεργούς του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης και να ποινικοποιήσει τον αγώνα τους. Πέρα από την προσφυγή στα ποινικά δικαστήρια, προσέφυγε και στα αστικά δικαστήρια απαιτώντας από τους εργαζόμενους αποζημιώσεις για τη ζημία που την προκαλούν με τις κινητοποιήσεις της. 

Η Γαλλική κωμωδία "Μαμά, γύρισα" στον θερινό κινηματογράφο Κιλκίς


Η Γαλλική κωμωδία "Μαμά, γύρισα" στον θερινό κινηματογράφο Κιλκίς την Τρίτη 8 και Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017.

Συγχαρητήρια Βούτση στην παγκόσμια πρωταθλήτρια του στίβου Κατερίνα Στεφανίδη


Τα συγχαρητήριά του προς την πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ και χρυσή ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη, για τη νέα πρωτιά της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στο Λονδίνο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης.