Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ανακοινώσεις - Ευχαριστήρια

Ευχαριστήριο
Το ΔΣ,  το προσωπικό, τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Ν.Κιλκίς «ΒΗΜΑΤΙΖΩ» ευχαριστούν τον κ.Ηλία Καρολίδη για την δωρεά φιλοξενία και συμμετοχή στις δραστηριότητες του Ράντζου Κιλκίς των παιδιών του Κέντρου την Παρασκευή 1 Απριλίου.


Ευχαριστήριο
Το ΔΣ, το προσωπικό, τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και  ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Ν.Κιλκίς «ΒΗΜΑΤΙΖΩ» ευχαριστούν την γαλακτοβιομηχανία «ΛΥΚΑΣ» και τα αρτοποιεία «ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ», «ΣΤΑΧΥ» και «ΤΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ» για την καθημερινή προσφορά των προϊόντων τους προκειμένου να σερβιριστούν στο πρωινό γεύμα.
Επίσης ευχαριστούν θερμά τον πολιτιστικό σύλλογο Βαπτιστή για την προσφορά των εδεσμάτων.

Ανακοίνωση
Ανακοινώνεται ότι από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, με έδρα την Αθήνα και Παράρτημα στη Βέροια, έχουν προκηρυχθεί προς πλήρωση θέσεις διδακτικού προσωπικού (τακτικό και αναπληρωματικό) για το εκπαιδευτικό έτος 2011-2012.
Η σχετική προκήρυξη έχει ήδη αποσταλεί στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα του Νομού, ενώ έχει δημοσιευθεί και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Τυχόν υποψήφιοι που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον δύνανται να προσέρχονται στα Αστυνομικά Τμήματα, ώστε να πληροφορούνται λεπτομέρειες, σχετικές με τον αριθμό των θέσεων, τις ειδικότητες, τα απαιτούμενα προσόντα κ.λ.π.

Ευχαριστήριο
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Οίκου Ευγηρίας & Θ.Χ.Π. Κιλκίς ευχαριστούν θερμά τον κ. Ματεντζίδη Γεώργιο για την δωρεά του στο ίδρυμα των 180 ευρώ εις μνήμην του κ. Χαραλαμπίδη Γεώργιου.
Η Πρόεδρος του Δ.Σ.
Τζελέπη Αναστασία

Ευχαριστήριο
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον κ. Διονέλη Παναγιώτη ορθοπεδικό γιατρό της Α’ Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς για την εμπεριστατωμένη παρουσίαση των προβλημάτων της σπονδυλικής στήλης εφήβων όπως σκολίωση και κύφωση στους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς. Η ενημέρωση των μαθητών που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Β’ ΕΠΑΛ Κιλκίς και η συμμετοχή τους στην διαδικασία βοήθησε να γίνουν κατανοητές οι πρόνοιες που πρέπει  να λαμβάνονται από μέρους τους έτσι ώστε να διατηρείται η προσωπική τους υγεία και να διασφαλίζεται η ομαλή ανάπτυξη τους.
Με θερμές ευχαριστίες
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Ανακοίνωση
Το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης  και Θρησκευμάτων καλεί α) Τους εκπ/κούς του κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων, οι οποίοι δεν έχουν υποβάλει αίτηση για ένταξη στους  Πίνακες Προσωρινών Αναπληρωτών Εκπ/κών σχολ. έτους 2010-11 συμπεριλαμβανομένων και των υποψηφίων που είχαν υποβάλει εκπρόθεσμες αιτήσεις, να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για ένταξη στους πίνακες αυτούς.
β) Τους εκπ/κούς του κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων οι οποίοι έχουν υποβάλει αίτηση για ένταξη στους πίνακες προσωρινών αναπληρωτών σχολικού έτους 2010-2011 και δεν έχουν ακόμη προσληφθεί,  να υποβάλουν αίτηση τροποποίησης των περιοχών προτιμήσεώς τους.
Η Αίτηση-Δήλωση η οποία χορηγείται από τις Δ/νσεις και τα Γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης, θα υποβληθεί σε μία μόνο Διεύθυνση ή σε ένα μόνο Γραφείο, αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται από 5-4-2011 μέχρι  11-4-2011
Πληροφορίες στο τηλέφωνο της Δ/νσης Π.Ε. Kιλκίς: 2341024628
                  
Ευχαριστήριο
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Καρκινοπαθών Νομού Κιλκίς «ο Άγιος Ευγένιος» ευχαριστεί ολόψυχα τους πολίτες του Κιλκίς, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ΑΓΑΠΗΣ (Τσάϊ) για οικονομική ενίσχυση της 23χρονης Ιακωβίδου Αλεξάνδρας. Σας ανακοινώνουμε ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις προσκλήσεις και την Λαχειοφόρο αγορά είναι 2.900 ευρώ τα οποία κατατέθηκαν στην Αγροτική Τράπεζα σε αριθμό λογαριασμού της μητέρας. Τα έξοδα χώρου, εδεσμάτων, χυμών, προσκλήσεων κ.α. ήταν του συλλόγου και δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε ένα ευρώ από το παραπάνω ποσό. Ευχόμαστε ολόψυχα  στην Αλεξάνδρα ταχεία ανάρρωση  και γρήγορα να είναι και πάλι κοντά μας.
Για την εκδήλωση ευχαριστούμε θερμά:
Τα αδέλφια Ταγκαλίδη Στυλιανό & Κωνσταντίνο που μας φιλοξένησαν, στο όμορφο RESTAURANT-CAFÉ της Λέσχης Κυνηγών και προσέφεραν τα ανθρακούχα αναψυκτικά.
Το προσωπικό της Λέσχης Κυνηγών.
Τους φούρνους του κου Τσαχουρίδη & Αργύρη για τα κουλουράκια και τα τυροπιτάκια αντίστοιχα.
Τον κο Νικολαϊδη Στέφανο από το Σεβαστό για το κατσικάκι που προσέφερε για τη Λαχειοφόρο αγορά της εκδήλωσης.
Την κα Τσιρίκα – Δροσαλάκη Αθηνά για τους 4 πίνακες ζωγραφικής που φιλοτέχνησε για χάρης της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε επίσης: Όσους βοήθησαν στην πώληση προσκλήσεων, αυτούς που πήραν τις προσκλήσεις, στην κατασκευή εδεσμάτων και αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ευχόμαστε σ’ όλους καλή υγεία και καλές γιορτές.
Σας ευχαριστούμε
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Ευχαριστήριο
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς οι οποίοι στην μνήμη αντί στεφάνων του Ιωάννη Παπανικολάου πατέρα του προέδρου των Εφέδρων Αξιωματικών κου Κων/ντίνου Παπανικολάου προσέφεραν στον σύλλογό μας το ποσό των 200ευρώ. Τους ευχόμαστε καλή υγεία καλές γιορτές και στον εκλιπών καλό παράδεισο.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.
      
Ευχαριστήριο
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Κιλκίς ευχαριστεί από καρδιάς την δικηγόρο κα Κορωνίδου Νικολέτα η οποία αφιλοκερδώς ανέλαβε την τροποποίηση καταστατικού του συλλόγου μας ώστε, με το ΝΕΟ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ να καταστεί δυνατή η ένταξή μας στην (ΟΚΕ) ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.  Ευχόμαστε στην οικογένεια της κας Κορωνίδου Νικολέτας καλή υγεία, χαρούμενες γιορτές και στις δύο θυγατέρες της καλοτυχία και προκοπή.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.