Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Εξετάσεις για άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού, περιόδου Δεκεμβρίου 2018

Από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις των φαρμακοποιών για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού, περιόδου Δεκεμβρίου 2018, θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων (κτίριο Βιολογίας-Φαρμακευτικής ΑΠΘ, 2ος όροφος), ως εξής:

Εργαστηριακές εξετάσεις
Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 Έλεγχος φαρμάκωνΠαρασκευή φαρμακοτεχνικών ή χημικών σκευασμάτων

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 Εκτέλεση συνταγών Αναγνώριση πλειόνων φαρμάκων

Προφορικές (ή γραπτές) εξετάσεις
Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 Ελληνική Φαρμακοποιία-Φαρμακοτεχνία Φαρμακευτική Εμπορευματολογία-Στοιχεία Ιστορίας-Νομοθεσία

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 Φαρμακολογία

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 Τοξικολογία

Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων πρέπει να περιέλθουν στην υπηρεσία το αργότερο μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου 2018. Οι υποψήφιοι θα παραλάβουν το παραπεμπτικό τους τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, στις 9.00 π.μ., στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων, στο 2ο όροφο του κτιρίου της Φαρμακευτικής στο Α.Π.Θ.

Τροποποίηση του προγράμματος γίνεται από τους εξεταστές σύμφωνα και με το υπόλοιπο πρόγραμμα λειτουργίας της Σχολής και οι υποψήφιοι ενημερώνονται κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.

Παράκληση να αποστέλλονται από άλλες Περιφερειακές Ενότητες στην υπηρεσία μας μόνο διαβιβαστικό και κατάσταση του υποψηφίου.

Όσοι υποψήφιοι προέρχονται από άλλη Περιφερειακή Ενότητα προμηθεύονται το παράβολο ύψους 11,74 ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων της Θεσσαλονίκης (Ερμού και Καρόλου Ντηλ γωνία) και το καταθέτουν στη γραμματέα της Επιτροπής, την πρώτη μέρα των εξετάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.