Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018

Επίσκεψη Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας στο Δήμαρχο Κιλκίς

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Κιλκίς πραγματοποίησε τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Μιλτιάδης Πουρσανίδης συνοδευόμενος από το νέο διευθυντή της αστυνομικής διεύθυνσης Κιλκίς Χρήστο Παπαποστόλου και τον υποδιοικητή της Δημήτρη Χαραλαμπίδη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αστυνόμευσης και δημόσιας τάξης στα διοικητικά όρια του Δήμου Κιλκίς. Στο πλαίσιο της συνεργασίας Δήμου με τις αστυνομικές αρχές για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, ο Δημήτρης Σισμανίδης έθεσε στους συνομιλητές του το αίτημα επαναλειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Σάντας υπογραμμίζοντας ότι ο υφιστάμενος σχεδιασμός της ΕΛΑΣ βάσει του οποίου λειτουργεί ένα μόνο αστυνομικό τμήμα με έδρα το Κιλκίς έχει αποδυναμώσει την περιφερειακή αστυνόμευση σε βάρος Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Κιλκίς.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν έχει εκφράσει τη διαφωνία του για την αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς με επιστολή στο υπ. Προστασίας του Πολίτη, ζήτησε εκ νέου την τροποποίηση του αστυνομικού σχεδιασμού υπέρ του Α.Τ. Νέας Σάντας, αίτημα το οποίο έγινε πλήρως κατανοητό και θα ληφθεί υπόψη στη σχετική αναθεώρηση που θα γίνει τον επόμενο χρόνο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου