Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Πετυχημένη η εκδήλωση «Προκλήσεις & Ευκαιρίες για επιχειρήσεις του νομού Κιλκίς»

Η ανοιχτή συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με θέμα «Προκλήσεις & Ευκαιρίες για τους Επιτηδευματίες, Επαγγελματίες, Εμπόρους και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις του Νομού Κιλκίς» διοργανώθηκε από το ΚΕΠΑ, μέσω των Κέντρων Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς και διεξήχθη τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων ΔΣ του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η εξερεύνηση και αναζήτηση τρόπων ανάδειξης της προστιθέμενης αξίας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του Νομού Κιλκίς, η καταγραφή και κατηγοριοποίηση των προβλημάτων και προσδοκιών των επιμέρους κλάδων και τέλος η διεξαγωγή, σε πιλοτική βάση, της πρώτης εξαμηνιαίας Έρευνας Προσδοκιών των Επιχειρηματιών του ν. Κιλκίς

Εκ των διοργανωτών την εκδήλωση προλόγισαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλος Τονικἰδης, ο κ.Παναγιώτης Ασλανίδης Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου και Γ. Γ. του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς, ο κ. Κων/νος Ευθυμίου Πρόεδρος του Επαγγελματικού Τμήματος του Επιμελητηρίου και ο κ.Νεοκλής Στάμκος επικεφαλής του Τμήματος Οικονομικής Διαχείρισης, καθώς και του τμήματος Μικροπιστώσεων, του Κέντρου Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ).

Για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες των επιμέρους κλάδων μίλησαν ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Κώστας Βιολιτζής, ο κ.Γιώργος Ηλιάδης Διευθυντής του Επιμελητηρίου Κιλκίς, ο κ. Νίκος Χατζηευφραιμίδης Πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Ν. Κιλκίς, ο κ Παναγώτης Πιστικούδης Πρόεδρος του Συλλόγου Φοροτεχνικών Ν. Κιλκίς, η κα Μαγλουσίδου Νικολέτα Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών Ν.Κιλκίς, οι κ.κ. Λάζαρος Παυλίδης και Αναστάσιος Ταγκαλίδης Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν.Κιλκίς, και ο κ. Δημήτρης Πατσιούρας για τη Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς- Διεύθυνση Ανάπτυξης .

Για την ανάγκη ενίσχυσης και προβολής της προσφερόμενης αξίας αλλά και της δημιουργίας «Συνολικής Εμπειρίας» για τους καταναλωτές των προϊόντων και υπηρεσιών του ν. Κιλκίς αναφέρθησαν, η κα Ε. Νικολαίδου (υπηρεσίες κομμωτηρίου) και οι κύριοι : Κ. Ανανιάδης & Λ.. Χοτζούδης (εστίαση), Φ. Χαζηβασιλείου(φιλοξενία/ξενοδοχεία), Α. Σμιάρης, Γ. Βουλγαράκης, Α. Καρέλης (λιανικό εμπόριο), Γ. Καλογερίδης, Σ. Νικολαΐδης (προϊόντα διατροφής), Β. Βαταμίδης (Ηλεκροτεχνουργεία), Χ. Σιδηρόπουλος, Α. Κατσιαβός (μεταποίηση) και οι πρώην Πρόεδροι Θερμοϋδραυλικών και Βενζινοπωλών Κιλκίς κ. Π. Καλτσίδης και Ι. Μαγλουσίδης αντίστοιχα.

Την εκδήλωση συντόνισε ο κ. Δημήτριος Κατσαρέλλος, Υπεύθυνος του Γραφείου microSTARS στο Κιλκίς και στέλεχος του ΚΕΠΑ, ο οποίος παράλληλα παρουσίασε στους συμμετέχοντες τις υπηρεσίες του Κέντρου Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS, δίνοντας βαρύτητα στις χορηγήσεις μικροπιστώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.