Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Τα νέα της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς (29/11/2018)

Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς 
Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη. 

Κυριότερο όλων ήταν η απόφαση στήριξης της ΝΔ για τον Δήμο Κιλκίς στο πρόσωπο του κ. Δημήτρη Κυριακίδη ο οποίος προσκλήθηκε και παρέστη στη συνεδρίαση για να παραλάβει και επισήμως τη σχετική απόφαση δια χειρός του υπευθύνου τοπικής αυτοδιοίκησης της Νομαρχιακής κ. Στέργιου Καβαδόπουλου παρουσία και του τομεάρχη για το νομό Κιλκίς κ. Ν.Δένη.

Προηγουμένως σε σχετική εισήγηση του επί του θέματος ο κ. Δένης και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Παπαδόπουλος εξέφρασαν εκ μέρους όλων τις ευχές και τη βεβαιότητα για νικηφόρα πορεία και συμφώνησαν στις τοποθετήσεις τους αμφότεροι ότι η επιλογή του κόμματος έγινε γιατί η προσωπικότητα και οι ικανότητες του νυν Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς συγκεντρώνουν όλα όσα έχει διακηρύξει (στο συνέδριο του κόμματος) ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Λαμβάνοντας κατόπιν το λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Δ.Κυριακίδης σε σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τη ΝΔ για την απόφαση στήριξης της προσπάθειας του και τόνισε ότι είναι ιδιαίτερη η τιμή και η ευθύνη που αναλαμβάνει ενώ σημείωσε ότι άμεσα θα επιδιώξει να συναντηθεί και με όλους όσους είχαν εκδηλώσει την πρόθεση να ηγηθούν συνδυασμών ενόψει των δημοτικών εκλογών ζητώντας και την δικής τους συστράτευση.

Ζήτησε από την ΝΟΔΕ και τα στελέχη του συμβουλίου της να είναι στο πλευρό του συνδυασμού αρωγοί και συνεργάτες του και έκανε κάλεσμα πανστρατιάς και συσπείρωσης εκφράζοντας παράλληλα την άποψη του ότι με σύμμαχο την ενότητα η νίκη στις εκλογές για το Δήμο Kιλκίς θα είναι βέβαιη.

Στα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης η ΝΟΔΕ:

- ενημερώθηκε για την απόφαση του κόμματος και της Γραμματείας Οργανωτικού (μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος Γραμματέα Π.Καντζάβελου) για την ανάληψη της θέσης Γραμματέα της ΝΟΔΕ από τον Ιωάννη Λιναρδάκη,

- ενέκρινε την τοποθέτηση του τέως Προέδρου ΝΟΔΕ κ. Δ.Βουλγαράκη της θέσης υπευθύνου οικονομικής επιτροπής που μαζί με την αρμόδια τομεάρχη της νομαρχιακής κ. Ξοπλίδου Αμαλίας έχουν επιφορτισθεί να τρέξουν τη διαδικασία οικονομικής ενίσχυσης του κόμματος ενόψει των πολλών εκλογικών αναμετρήσεων που έρχονται,

- ενέκρινε την επίσκεψη και στήριξη, ηθικά και υλικά ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, κλιμακίου της ΝΟΔΕ στο Γηροκομείο Κιλκίς καθώς και της έναρξης της διαδικασίας του τομέα υγείας για την σύσταση και λειτουργία Τράπεζας Αίματος της νομαρχιακής για την βοήθεια συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Αποφασίσθηκε επίσης η κεντρική ετήσια εκδήλωση της νομαρχιακής να πραγματοποιηθεί τον μήνα Ιανουάριο ενώ ανακοινώθηκε στα μέλη η εκδήλωση-ομιλία της ΟΝΝΕΔ η οποία θα γίνει στις 9 Δεκεμβρίου και ομιλητής θα είναι ο Βουλευτής του κόμματος κ.Βασίλης Κικίλιας.

Τέλος κατόπιν εισήγησης του Προέδρου κ.Παπαδόπουλου η οποία εγκρίθηκε ομοφώνως από τα μέλη της ΝΟΔΕ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην μνήμη του αείμνηστου Παύλου Πασσαλίδη ενός ανθρώπου που συνέδεσε το όνομα του με την ΝΔ προσφέροντας τα μέγιστα πάντοτε και όποτε του είχε ζητηθεί.

Τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Σισμανίδη συνάντησε σήμερα Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 το πρωί ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μ.Παπαδόπουλος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η θεσμική ενημέρωση του Δημάρχου Κιλκίς για την απόφαση στήριξης του κόμματος στον νυν Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Δημήτρη Κυριακίδη ως υποψηφίου Δημάρχου στις εκλογές του Μαϊου 2019.

Ο κ.Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κιλκίς Δ. Σισμανίδη για την προσφορά του στην κοινωνία του Κιλκίς, στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και στην ΝΔ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.