Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΠΟΚ

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΠΟΚ διεξήχθη στο κλειστό Ολυμπιακό Πάλης στα Άνω Λιόσια Αθήνας στις 24-25 Νοεμβρίου 2018.

Για κάθε ομοσπονδία το εθνικό πρωτάθλημα θεωρείται κορυφαίο και γίνεται μια φορά το χρόνο και μέσα από αυτή τη διαδικασία επανδρώνεται η εθνική Ελλάδος με απόφαση της ΠΟΚ.

Οι ηλικίες που είχαν το δικαίωμα συμμετοχής ήταν οι παίδων-κορασίδων και εφήβων-νεανίδων. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 8 τατάμι και 2 ρινγκ.

Τα στυλ που αγωνίστηκαν ήταν για το Σάββατο Kick Light τατάμι και Low Kick στο ρινγκ και την Κυριακή Light Contact,Full Contact και Κ1 στο ρινγκ. Το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό σε πολλές κατηγορίες με συνολική συμμετοχή σε όλα τα στυλ και τις δυο μέρες στους 2000 αθλητές-ριες.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 3 αθλητές-ρια.

- Αθανασιάδης Μελέτιος γεν. 2002 έως 69 κιλά εφήβων Kick Light και Light Contact, κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στο στυλ Light Contact.

- Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος γεν. 2002 έως 63 κιλά εφήβων και Χατσικίδου Δέσποινα γεν. 2001 +70 κιλά νεανίδων παρά την πολύ καλή παρουσία δεν κατάφεραν να διακριθούν σεβόμενοι τους αντιπάλους για τη νίκη έναντι σε εμάς.

Πρέπει να τονίσουμε και να διευκρινίσουμε ότι για να ισχύει η μοριοδότηση στις ανώτερες σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ προϋπόθεση είναι σύμφωνα με τον νόμο της ΓΓΑ και Υπουργείου Παιδείας οι αγωνιζόμενοι ανά κατηγορία πρέπει να ανέρχονται στους 8 (οκτώ) και από διαφορετικούς συλλόγους και να κατακτήσουν μετάλλιο.

Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές του συλλόγου ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται με υγεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου