Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018

Η Αμαλία Ξοπλίδου υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κιλκίς, με τον συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη

Υπογράφει υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κιλκίς Αμαλία Ξοπλίδου
Είμαι γέννημα-θρέμμα του Δήμου Κιλκίς με καταγωγή γονέων από την Αγία Κυριακή και την Ευκαρπία του Δήμου Κιλκίς και μεγάλωσα στο Κιλκίς όπου και διαμένω.


Είμαι Οικονομολόγος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Τραπεζική. Επίσης, είμαι Υποδιευθύντρια στην Τράπεζα Πειραιώς στο Κιλκίς και έχω διατέλεσει σε διάφορες θέσεις από το 1995 στην τότε Τράπεζα Μακεδονίας - Θράκης καθώς και σε θέσεις ευθύνης στην μετέπειτα Τράπεζα Πειραιώς από το 2000 και έπειτα. Παράλληλα έχω εργαστεί και στην εκπαίδευση στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και στα κρατικά ΙΕΚ Κιλκίς.

Η αγάπη για τον τόπο μου, το Κιλκίς, η ευαισθητοποίησή μου σε πολλά θέματα που προβληματίζουν σήμερα τον κάθε κάτοικό του, η όρεξή μου για υπηρεσία στα «κοινά» της τοπικής κοινωνίας, η ευθύνη που νιώθω απέναντι στη νέα γενιά είναι οι λόγοι που έκανα σκέψεις για συμμετοχή μου στις επερχόμενες εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης.

Oι σκέψεις αυτές λοιπόν βρήκαν πρόσωπο και τρόπο να εκφραστούν εμπράκτως, μετά την πρόταση που μου έγινε από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτρη Κυριακίδη. Ότι επέδειξε στη μέχρι σήμερα πορεία του, δηλαδή το ήθος του, η ακεραιότητα του, το αδιάβλητο του χαρακτήρα του, το ανεπτυγμένο αίσθημα δικαιοσύνης που τον διακατέχει, αλλά κυρίως το κοινό μας όραμα για έναν Δήμο -πρότυπο, για έναν δήμο νοικοκυρεμένο, πρωτοπόρο και καινοτόμο εκφρασμένο μέσα από έναν συνδυασμό με φρέσκα πρόσωπα, μόνο σύμμαχο θα μπορούσε να με έχει.

Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου στην κρίση των δημοτών του Δήμου Κιλκίς με τον συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη και καλώ όλους σας να μας στηρίξετε, δεδομένου πως θα προσπαθήσουμε ειλικρινά και ανιδιοτελώς να κάνουμε κάτι όμορφο γι αυτόν τον Δήμο.

Ως μητέρα 2 αγοριών, ενός τριτοετούς φοιτητή και ενός μαθητή Β Λυκείου, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα της νεολαίας, καλώ κυρίως τη νέα γενιά, να συμμετέχει όσο πιο ενεργά γίνεται, στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Μαΐου 2019, γιατί το μέλλον είναι δικό της και γι' αυτό πασχίζουμε όλοι.

Και όλοι ενωμένοι μαζί πάντα μπορούμε τα καλύτερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου